78 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שטח ישראל סימן 2 ITRV - שחרור
דיון נעול

שטח ישראל סימן 2 ITRV - שחרור

98 הודעות 9,913 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
כשאני מריץ את העדכון הוא נותן לי שלל קבצי DDS. לאן להעתיק אותם מבין שתי האופציות הבאות:
GAME FOLDER\terrdata\objects\koreaobj
GAME FOLDER\itrvmk2\terrdata\objects\koreaobj
?
#2 · לפני 18 שנים
advent_m1,
GAME FOLDER\itrvmk2\terrdata\objects\koreaobj

אבל למה להעתיק?
זה קובץ מתקין Installer
אתה פשוט בוחר את התייקה הראשית של המשחק...
#3 · לפני 18 שנים
שלילי, זה Self Extractor ולא Installer.

בכל מקרה, הנה כמה דברים שעליתי עליהם שצריך לראות איך מטפלים בהם:
1. במודל של ברק חד-מושבי ישנן ארבע אנטנות לפני החופה (כמו בסופה), שלא קיימות בברק אמיתי. כמו כן, חסרה האנטנה המשולשת הקטנה בקדמת מייצב הכיוון.
2. לסקין של הרעם יש סימני הפלות - ממה שידוע לי, אף רעם לא הפיל מטוס אויב... (הסימנים גם מימין לחופה ולא לשמאלה) עוד דבר זה שהסקין החדש לא שלם, ולפני החופה יש מעין טלאי של הסקין הישן.
3. כדאי להוסיף סקינים של שלוש טייסות הסופה.
4. ב-TE חלק מהדגלים לא קשורים לקבוצות. דגל לבנון משויך לקבוצה 'US'; דגל סעודיה משויך לקבוצה 'Iraq-US'; דגל אלג'יריה משויך לקבוצה 'Saudi Arabia'.
5. בסקין של 115 ובסקין של נץ פשוט ישנו פאק בבסיס מייצב הכיוון, לדעתי אפשר לטפל בזה בקלות.
6. מספרי הזנב לא תואמים את המספרים הכחולים שלצידי כונס האוויר בסקינים של 110 ו-117.
7. אין מודל של ברק דו-מושבי.
8. כשאני פותח את המשימה New-Mission ב-TE, ואני עושה Add new package, הוא אומר שאין טייסות כלל.
9. אין סקינים ל-116 ו-140.
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#5 · לפני 18 שנים
עם כל הבאגים הקטנים האלה עדיין אפשר לשחק (חלק מאיתנו)
צריך להגיד תודה על מה שיש בנתיים.
אני מאמין אתם לא הראשונים שעולים על זה וכנראה זה בטיפול...
#6 · לפני 18 שנים

שלילי, זה Self Extractor ולא Installer.

בכל מקרה, הנה כמה דברים שעליתי עליהם שצריך לראות איך מטפלים בהם:
1) במודל של ברק חד-מושבי ישנן ארבע אנטנות לפני החופה (כמו בסופה), שלא קיימות בברק אמיתי. כמו כן, חסרה האנטנה המשולשת הקטנה בקדמת מייצב הכיוון.
2) לסקין של הרעם יש סימני הפלות - ממה שידוע לי, אף רעם לא הפיל מטוס אויב... (הסימנים גם מימין לחופה ולא לשמאלה) עוד דבר זה שהסקין החדש לא שלם, ולפני החופה יש מעין טלאי של הסקין הישן.
3) כדאי להוסיף סקינים של שלוש טייסות הסופה.
4) ב-TE חלק מהדגלים לא קשורים לקבוצות. דגל לבנון משויך לקבוצה 'US'; דגל סעודיה משויך לקבוצה 'Iraq-US'; דגל אלג'יריה משויך לקבוצה 'Saudi Arabia'.
5) בסקין של 115 ובסקין של נץ פשוט ישנו פאק בבסיס מייצב הכיוון, לדעתי אפשר לטפל בזה בקלות.
6) מספרי הזנב לא תואמים את המספרים הכחולים שלצידי כונס האוויר בסקינים של 110 ו-117.
7) אין מודל של ברק דו-מושבי.
כשאני פותח את המשימה New-Mission ב-TE, ואני עושה Add new package, הוא אומר שאין טייסות כלל.
9) אין סקינים ל-116 ו-140.

אוקי אז ככה:
1.כרגע יש בעיה עם המודלים בRV-הכלים לא שוחררו לכן גם המודל עם החלק מאוחרי הזנב זה קומבינה.
2.הרעם כן הפיל-מסוק!.
3.כרגע אין יוצר סקינים שמועניין ליצור סקינים מי שמוכן ליצור שידבר איתי ואני ישחחר פאטצ' שיוסיך את זה-הבעיה היא יצירת הסקינים ההוספה זה קלי קלות.
4.נכון.
יש בעיה עם הדגלים אך תסכים איתי שזה לא קריטי. כרגע זה לא בתחילת הרשימה .
5.
115?
אם אתה מדבר לריבוע השחור שיש.שוב בעיה בסקינים צריך יוצר סקינים שיקח עליו את לשפר את זה.
שוב הבעיה היא יצירת הסקינים ההוספה קלי קלות.
6.שוב.בעיית סקינים!
7.הכלים לעבודה על RV לא שוחחרו.

8.לגבי הTE לי זה לא קורה עוד מישהו שזה קורה לו?
9. מה זה 116 ו140?
טייסות?כי לי לא מוכר כאלו טייסות.
#9 · לפני 18 שנים
ידוע מתי ישחררו את הכלים לעריכת RV? אגב, מדוע אי-אפשר להשתמש בלוד אדיטור?
#10 · לפני 18 שנים
advent_m1 כתב/ה:ידוע מתי ישחררו את הכלים לעריכת RV? אגב, מדוע אי-אפשר להשתמש בלוד אדיטור?

הכלים לעריכת RV הם למודלים.
לוד אדיטור זה לסקינים.
#11 · לפני 18 שנים
סבבה, אבל בכל זאת למה אי-אפשר לראות את הלוד טקסט בשטח ישראל ל-RV?
#12 · לפני 18 שנים
אני רוצה להצטרף לadvent_m1 לרשימת הבאגים

הבעיה שבולטת בעיניי היא הסקינים הלא-מציאותיים בעליל של מטוסי האויב.
לא זכור לי שהמיג 29 הסורים צבועים בצבעי ובסמלי חיל האויר הגרמני,והמיג 21 הסורי צבוע בצבעי חיל האויר הסלובקי.
קיימים מטוסים נוספים שאליהם הוצמדו סקינים בכלל לא קשורים.
מאחר וב ITO 2 המקורי קיימים סקינים (סבירים אבל הם בכל זאת סקינים) למטוסים ערביים,אני לא מוצא הסבר מניח את הדעת למה לא כללו אותם ב RV.

אני מודע לכך שקיימת בעיית רפרנס מסויימת בנוגע לסכמות הצביעה והסימול של המטוסים הערביים (בדגש על הסורים),אבל לפי דעתי יש לשאוף לשלמות בנושא זה,תוך התבססות על המידע הקיים.
#13 · לפני 18 שנים
Dingo כתב/ה:אני רוצה להצטרף לadvent_m1 לרשימת הבאגים

הבעיה שבולטת בעיניי היא הסקינים הלא-מציאותיים בעליל של מטוסי האויב.
לא זכור לי שהמיג 29 הסורים צבועים בצבעי ובסמלי חיל האויר הגרמני,והמיג 21 הסורי צבוע בצבעי חיל האויר הסלובקי.
קיימים מטוסים נוספים שאליהם הוצמדו סקינים בכלל לא קשורים.
מאחר וב ITO 2 המקורי קיימים סקינים (סבירים אבל הם בכל זאת סקינים) למטוסים ערביים,אני לא מוצא הסבר מניח את הדעת למה לא כללו אותם ב RV.

אני מודע לכך שקיימת בעיית רפרנס מסויימת בנוגע לסכמות הצביעה והסימול של המטוסים הערביים (בדגש על הסורים),אבל לפי דעתי יש לשאוף לשלמות בנושא זה,תוך התבססות על המידע הקיים.

RV הוא בעיתי -כפי שדור ציין אין כלים להחלפה מודלים בסים ןסקינים של AF לא מתאימים
זה נכון שצריך לשאוף לשלמות אז עם יש כאן אנשים שמוכנים להכין סקינים לRV אז בבקשה תעזרו בעינין
מבחנתי אפילו במצב הקיים הוויה המישחק היא הרבה יותר טובה בRV מבכול סימולטור אחר כולל AF
#14 · לפני 18 שנים
הסקינים שיש ב ITO 2 המקורי מתאימים ל FF3,ולא AF
מדוע אי אפשר לשים אותם במקום הסקינים הקיימים ב RV?
#15 · לפני 18 שנים
Dingo כתב/ה:הסקינים שיש ב ITO 2 המקורי מתאימים ל FF3,ולא AF
מדוע אי אפשר לשים אותם במקום הסקינים הקיימים ב RV?

מי אמר שאי אפשר לשים??? 😱 ניסית?

פשוט קח את הטקסטורות הנכונות מהתקנה של FF3/ITO2, ותעתיק אותם לספרייה של RV במקום הנוכחיים...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.