63 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World DCS: Black Shark!
דיון

DCS: Black Shark!

326 הודעות 48,931 צפיות לפני 18 שנים
#5 · לפני 17 שנים
lonndon כתב/ה:שלום רציתי לדעת מתי המשחק יוצא לשוק ?

הם אמרו שהם עוד מכוונים לסוף 2008
#6 · לפני 17 שנים
עכשיו זה רשמי הסימולטור יכלל גם אפשרות תוסף של F16 C

סוף סוף החלום מתגשם !!!!!!! 😄

והנה תמונה של הקוקפיט

אנתוני

17 שנות ותק בטיסה

Intel Core i7 5930K 3.5Ghz
GIGABYTE G1 Gaming GA-X99M
32GB DDR4 3000Mhz
Nvidia GeForce GTX 970 4GB
1TB SSD
#8 · לפני 17 שנים
אויוניקה זה דבר זהה בדגמי מטוסים זהים...
והיא לא של פאלקון, היא של F-16.

אז כדי להסביר את זה באופן ברור:
נוכל לתפעל כל מטוס ב BS בסגנון פאלקון (כלומר קוקפיט לחיץ עם מערכות מדומות באופן המלא ביותר האפשרי [פלוס עכשיו האופציה ליצור חדשות, אם חסר]) או FS.

מה זה אומר?
ביי ביי פאלקון, היי DCS.
עכשיו נראה מה יש לFO להציע.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#9 · לפני 17 שנים
אף פעם. אבל אף פעם אל תמית את פאלקון. כבר הרבה אנשים ניסו לעשות זאת וללא הצלחה. אל תשכח שבDCS אין קמפיין דינאמי משוכלל כמו שיש בפאלקון 😉 אני לא מוחק את פאלקון לפחות לא נראה לי שבקרוב

RF
RifleFighter
רמי וייברמן

#10 · לפני 17 שנים
ברור שאין מה למחוק את פאלקון בקרוב...בעיקר כי עד שנראה F-16 ב-DCS זה יהיה לפחות עוד שנתיים...לפחות....

עד אז אולי ימירו את פאלקון ל-DX9 ואז שוב נשאר רק עם זה חחחח....

אחחח העתיד נראה ורוד .....גרפיקה של לוקאון וריאליזם של פאלקון....רק מלחשוב על זה יש לי סחרחורת מרוב התרגשות....

לפי איך ש-DCS מציגה את עצמה אז אולי בעתיד נקבל סימולטור חלומי שבו אפשר יהיה לדמות מלחמה אמיתית ..קרי אנשים אמיתיים בטנקים ,אנשים אמיתיים במטוסים ואנשים אמיתיים בכלי שייט עובדים ביחד בתיאום.....ולהעביר את המלחמה מאספקט ספציפי ( מטוסים , טנקים,כלי שייט) למלחמה בה ניתן להשפיע על מהלך הקרב עם מטוס או טנק או ספינת טילים...

עבודת צוות תקבל משמעות חדשה לגמרי.....משחק בסיגנון ARMA אבל עם מידול וריאליזם מקסימלי.
#13 · לפני 17 שנים
רמי
א' כל אני חושב שתוסף לF16 יצא במקביל עם ה DCS..
ב' כל זה מתוכנן לסוף 2008 ובקצב שFF5 מתקדם זה יצא לפני
ג'. קמפיין דינאמי!?! זהו.. זה מה שיש לפאלקון להציע
וזה זהו כן..
תאמין לי ותאמין לי
שהצרכן (להלן השחקן \טייס) רואה פיט מדהים בDCS ראליזם מדהים (יותר מFF5!! מדברים על סגנון OF!!) גרפיקה ברמה מופלאה וקמפיין לא דינאמי
חד וחלק יקח ת' DCS
תגיד מה שתגיד
אולי אתה יוצא בהצהרות ואולי כמה יצאו שהם ישארו עם פאלקון.. נכון, אולי תישארו על השולחן ולא תשחקו בו 😂
אתם משווים בכלל?
סוף סוף נטוס נמוך ומהר נרגיש את האדמה חולפת על פנינו ולא כמו שאני נוסע בפאקינג אוטובוס על 2 קמ"ש (בפאלקון..)

והדבר הכי חשוב
FF5 שכביכול הדבר הבא של F4 אמור לצאת בסוף אוגוסט (וזה אם לא יהיו דחיות וכמו שאתם יודעים יש הרבה דחיות בנתיים בשחרור שלו) אז לחכות חודשיים בשביל דבר שסלחו לי, לא רואה מדצימטר את פאלקון?לי ,אישית , אין בעיה...

מי שמשווה את פאלקון וDCS טועה ובגדול
קמפיין דינאמי?זה היתרון היחדי, יתרון כביכול כאשר יש כל כך פלוסים ומינוס אחד תאמין לי עדיך את DCS

נ.ב
שלא ישתמע משהו לא נכון אני מעריך מאוד את העבודה של יוני רמי והצוות שלFF ו OF על פאלקון 4
אבל להשוות את DCS לF4?אתם רציניים? 😱
#14 · לפני 17 שנים
נראה כאילו הגרמנים מנצחים 😳

מה זה כמו WOW עם תשלום חודשי....?

אכן למשהו בסגנון הזה התכוונתי..רק עם המנוע של DCS 😂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.