123 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים צריך צבא וירטואלי לפאלקון
דיון

צריך צבא וירטואלי לפאלקון

40 הודעות 4,379 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
שבוע שבוע? , בעיות רפואיות?

יקבע איזור, תקבע מפה, ויהיה מה שנקרא זה שמאחד את הבניה.
ניתן לך מספר מוגבל של בסיסים, כלים, ומטוסים. את בוחר איפה יהיה מה, נקבעות מטרות וכן הלאה.
המפה נשלחת למי שאחראי עליה מישהו נטרלי. הוא שומר את זה ונותן מפה חלקה לצד השני, הצד השני עורך אותה כרצונו ואז שולח ל"בורר" הבורר מרכיב את שני המפות לאחת מבלי שאחד מהצדדים ידע מה יש בצד השני.
נקבע מועד לעימות עם מספק שווה של משתתפים משני הצדדים ומשם והלאה יש טווח זמן שעד אליו מנהלים את המלחמה. לכל קרב יהיו מטרות שונות עליהן יהיה צריך להגן או לתקוף אותן. ותהיה אפשרות לעשות את זה כמלחמה מתגלגלת. יום אחד ואז אחרי שבוע עוד קרב.
ההגדרה של המנצח תיקבע בין המשתתפים אם זה לפי השמדה של הכי הרבה או של משהו מסוים מעיין מתקן אסטרתגי.
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
#2 · לפני 18 שנים
אם יש שבועיים , שלושה להתאמן ולחזור על החומר כי לא טסתי איזה 8 חודש [א"א ,לייזר ,vr 'bvr 'ניווט ,תפעול תא טייס ufc -פונקציות ראדאר, ccrp ccip 'ועוד כמה דברים ...] אתה מוזמן ליצור איתי קשר ,נשמע לי מעולה .
#3 · לפני 18 שנים
בהצלחה לכל מי שהולך להשתתף... Loven כל הכבוד על היוזמה 👍

הייתי משתתף אולי אם היה קטע כזה שיכול לרוץ על RV.... מה שלא נכון כרגע... אולי בעתיד. נשמע מגניב! 🙂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#4 · לפני 18 שנים
עדכן בזמנים אני שם, אפילו שאני חי בארה"ב
Elf

------------------------------------------------
"זה שאינך רואה - הוא זה שיפיל אותך" - (עזר וויצמן)
#5 · לפני 18 שנים
יעל, מתי אמורה להתחיל התחרות? אם רוצים לקחת את זה ברצינות צריך לארגן צוות ולהתחיל לבצע אימונים. יש לנו זמן לזה?
#6 · לפני 18 שנים
אני במגעים עם אחד ממפקדי הטייסות הגדולות שם, וקראתי להם לאחד נבחרת, כרגע הם יודעים על זה בדיוק כמוכם, נחנו הולכים להיו הדוגמא לכל שאר המדינות וניצור תחרות חדשה.
מבחינת זמן אני שבוע הבא במילואים וחוזר בעוד שבועיים, עד אז תפיצו את השמועה, וכל מי שמעוניין שיכתוב בבירור, אני מעוניין, שידגיש אפילו, ואז אני אספור והאוסיף ואצור קשר.

תודה
#7 · לפני 18 שנים
loven כתב/ה:שבוע שבוע? , בעיות רפואיות?

לא, פשוט התפקיד שלי מאפשר זאת..

עכשיו לנושא, במידה ויהיו עוד פרטים, כמו תאריכים.. אני אשקול להצטרף, יכול להיות גם חבר.
#8 · לפני 18 שנים
loven כתב/ה:

יקבע איזור, תקבע מפה, ויהיה מה שנקרא זה שמאחד את הבניה.
ניתן לך מספר מוגבל של בסיסים, כלים, ומטוסים. את בוחר איפה יהיה מה, נקבעות מטרות וכן הלאה.
המפה נשלחת למי שאחראי עליה מישהו נטרלי. הוא שומר את זה ונותן מפה חלקה לצד השני, הצד השני עורך אותה כרצונו ואז שולח ל"בורר" הבורר מרכיב את שני המפות לאחת מבלי שאחד מהצדדים ידע מה יש בצד השני.
נקבע מועד לעימות עם מספק שווה של משתתפים משני הצדדים ומשם והלאה יש טווח זמן שעד אליו מנהלים את המלחמה. לכל קרב יהיו מטרות שונות עליהן יהיה צריך להגן או לתקוף אותן. ותהיה אפשרות לעשות את זה כמלחמה מתגלגלת. יום אחד ואז אחרי שבוע עוד קרב.
ההגדרה של המנצח תיקבע בין המשתתפים אם זה לפי השמדה של הכי הרבה או של משהו מסוים מעיין מתקן אסטרתגי.

צרכים להיות איזה מגבלות לא כך?
כי פשוט אפשר לפוצץ את המפה בכמות אין סופית של נ"מ.. וזה יהרוס את כל הכיף..
#9 · לפני 18 שנים
כמות תהיה מצומצת יחסית, נגיד 3 כלי נ"מ ניידים 3 סטטים 4 אוניו 10 טנקים. וכך הלאה.
כמות קטנהיחסית לכל צד אבל היא תיצור את האפקט
#10 · לפני 18 שנים
נשמע גדול הייתי מצתרף הבעיה היא שאני לא ממש טוב אני צריך לעבור על השליטה של הראדר א"א (יודע בסיסית אבל לא ברמה מספקת) א"ק אני די בסדר יכול להפציץ מטרות.

אם זה מספיק טוב אני בפנים
RifleFighter
רמי וייברמן

#12 · לפני 18 שנים
מאמין שאחרי כל האירגון זה ענייין של שבועיים תיאומים ואימונים אז הייתי אומ חודש מעכשיו
הצורך העיקרי הוא ידע מלא באוויר קרקע לכל מערכותיו, הגנה אלקטרונית , ומכשירי ניווט
כל מה שקשור במכ"ם אוויר אוויר זה עניין של שעה וכולם ידעו מה שצריך לדעת אני גם אכין על זה חומר כתוב.
מבחינת ידע צריך לדעת לתפעל הכול במטוס.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.