92 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה מפגש טייסת בסוכות - ירדנו מהפיינטבול - כנסו ונקבע משהו אחר.
דיון

מפגש טייסת בסוכות - ירדנו מהפיינטבול - כנסו ונקבע משהו אחר.

45 הודעות 368 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
11 בבוקר נשמע לי טוב
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#4 · לפני 18 שנים
חבר'ה, בדקתי בלוח שנה וה-27 זה יוצא יום חמישי, בדיוק למחרת הערב חג, כלומר יום חג=שבת.

כמו בשבת לא יהיו רכבות ואוטובוסים, מה עושים? 😕

הפשרות של היום, הן הנורמות של מחר והערכים של מחרתיים.
#5 · לפני 18 שנים
חברה יכול ליהיות שאבא שלי יקפיץ אותי אז אוכל לקחת איתי עוד כמה חברה מאזור השרון או מצפון לדרום (נקבע נ"צ) דברו איתי.
#6 · לפני 18 שנים
כן ה 27 זה יום חמישי..
אבל ערב סוכות זה יום רביעי... ואנחנו נפגשים בחמישי... צריך לברר אם יש רכבות ואוטובוסים בחמישי דרך האתרים שלהם..
דרך אגב כנראה אני גם יוכל להסיע מי שרוצה מהתחנת רכבת בהרצליה, אני צריך לראות כמה ימים קודם בשביל להיות בטוח שיש לי את האוטו.
הראל הדר

#7 · לפני 18 שנים
אז דבר איתי הראל מתאים לי מהרצליה 🙂
👍

מדריך קא"מ בטייסת אבירי הצפון.
#8 · לפני 18 שנים
אוקיי חבר'ה יום חמישי ה 27 לחודש זה שבתון ככה שאני מאמין שלמרות שכרגע מפורסם שיש רכבת בתאריך הזה, אני מאמין שכמה ימים לפני הם יעדכנו שאין רכבות... ואוטובוסים גם... שלא נדבר על הפיינטבול, אז ככה, יום ראשון ה 30 לחודש נוח לכם ? (במידה וביום חמישי הנבואה שלי מתגשמת- יותם בלי לחץ נתקשר לפיינטבול ונשאל).
קיצר תשריינו את יום ראשון ה 30 לחודש כגיבוי.
הראל הדר

#10 · לפני 18 שנים
מתאים יאללה!!! 👍

מדריך קא"מ בטייסת אבירי הצפון.
#11 · לפני 18 שנים
מתאים.

הפשרות של היום, הן הנורמות של מחר והערכים של מחרתיים.
#14 · לפני 18 שנים
טוב חברים... מחר נרים טלפון לרכבת ישראל ולאגד ונראה אם הם פעילים ב27. אם כן, ויש מקום באותו יום בפיינטבול, אני מזמין.
#15 · לפני 18 שנים
טוב הפיינטבול פתוח ב 27 (יום חמישי) מחר נברר לגבי תחבורה ציבורית (לא שאני אשתמש בה מואאהאה)
הראל הדר

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.