114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 105 העקרב שטח ישראל שוחרר ואנו יוצאים לדרך לחדשה!
דיון

שטח ישראל שוחרר ואנו יוצאים לדרך לחדשה!

8 הודעות 34 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
אז ככה חברים,

לא יודע אם לא שמתם לב אבל השטח שוחרר ועימו אנו מתחילים את תקופת הפעילות המורחבת שלנו.

לטייסי הטייסת-
אנו צריכים כרגע לחשוב טוב טוב טוב איך אנו מוחקים את תוכנת ה"אימצ'י" מהמחשב שלכם,
שלא נדבר על כך שהתוכנה היא מסוכנת למחשב וכו' וכו', חייב להיות פתרון, התוכנה הומצאה בגלל שאנשים לא יכלו לטוס אבל אם היא לא היתה קיימת?......

תתקשרו לטכנאי שלכם, לספקית האינטרנט, וכו' ותבררו איך פותחים פורטים ואיך מסדרים שהאינטרנט יעבוד עם משחקי מחשב במולטפלייר כי כרגע הם לא עובדים.

למדריכי קורס הטיס-
כרגע אתם לוקחים את החניכים לטוס במרחב הצפוני והדרומי של ישראל מבלי לצאת מגבולות ישראל! אין לצאת מגבולות ישראל לסוריה, ירדן, מצרים, לבנון וכדומה מבלי אישור שלי או של עמית, כל הטיסות שלכם צריכות להתחיל מבסיס חצור, ורק נחיתות יכולות להיות בכל בסיס הארץ פרט לחיפה, שדה דוב, אילת ובן גוריון.

לחניכי הקורס-
שאתם לא במסגרת הקורס, אתם כמובן יכולים לטוס לאן שבא לכם, אין פה שאלה, אבל אני לפחות מעדיף שאת המשימות שלכם שאתם עושים סתם לכיף תתחילו מבסיס חצור עם F16-D-52 או F16-D-40

אז חברים, שיהיה לנו בהצלחה!
אנו לפני עעידן חדש של טיסות מרובות!
בהצלחה לכולם,

DOR
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#3 · לפני 18 שנים
אממ דור תחשוב אנחנו כולנו טיסם בהמצאי זה ניראה לך הגיוני שכולם עכשיו יתחילו לפוח פורטים מאשר שאחד יעבור להמאצי ?

איך החתימה ??
הטובים לטיס ,הטובות לטייסים!
#4 · לפני 18 שנים
amit58, עמית, אני לא עובר להימאצ'י מהסיבה שפרצו לי דרכו למחשב, ולא בא לי לשלם שוב מכספי שלי שעבדתי בשבילו בשביל לתקן אותו שוב כי איזה האקר רצה לראות מה יש לי במחשב.
דור טל

#6 · לפני 18 שנים
amit58, מיליון אחוז שדרכו התבצעה הפריצה כי מה שהוא עושה זה נותן למי שטס/משחק איתך אפשרות כמובן עם ידע להיכנס לIP שלך, וכאשר יודעים את הIP שלך אפשר לעשות הרבה דברים...
דור טל

#8 · לפני 18 שנים
אוקי דור אני יכול לטוס בלי אמאצ'י ומה זאת אומרת לא לצאת מגבולות הארצץ מה הסיבה ברגע שנעשה טיסה בתוך ארץ ישראל אתה מתבאס כזה ברגע שאתה בארצות אחרות סוריה יש לך אנדרנלין בוריד הראשי בראש לתקוף ולהרוס להם הכל אתה מבין רצוי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.