54 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס שטח ישראל סימן 2 - שחרור
דיון

שטח ישראל סימן 2 - שחרור

183 הודעות 20,807 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
ECHO,

אכן אנו משתמשים בשטח (כרגע שישה אנשים בלבד) כיוון שהוא לא הוגדר כסטנדרטי להתקנה.
בכל מקרה, השטח עובד מצוין במשחקי רשת בכל המצבים (כולל TE והתנעות). מספר סוגיות:
1. הסקין של ה- F15I דורש הבהרה של המקטע הירוק וכן הוספת עלים חיצוניות בנחיר הפליטה.
2. כלל המטוסים כוללים תוספות של מוץ/נורים (ראה 6 קופסאות מתחת לזנב וכן קופסאות אדומות לבנות בדבשת של ברק דו-מושבי). בפועל אין תוספת כזו.
3. תוספת של מפת ברך שם ערוצי טאקאן לבסיסים.
4. רעמים לא טסים משדה דוב.
5. אין בזים בחצרים.
6. אין מסוקי צ'יינוק (CH47) בחה"א.
7. טייסת 144 מופיעה בחצור וגם ברמן (אני מקווה שזכרתי נכון).
8. טייסת הרעם הינ 69 ולא 248 (אין כזו בחה"א).

אני מניח זאלה דברים שאינם תלויים בך אבל לידיעתך.
לסיכום השטח מצויין, העבודה מצוינת.
אנו נהנים לטוס בו, בייחוד בקמפיין ברמת אייס (שאם הסורים היו מתפקדים ככה במציאות כנראה שלא יכולנו להגיע לשם ולעשות את מה שעשינו).
קצת תמנות מהגיחות האחרונות:

Elf

------------------------------------------------
"זה שאינך רואה - הוא זה שיפיל אותך" - (עזר וויצמן)
#2 · לפני 18 שנים
לגבי טייסת X בבסיס Y בקמפיינים - כפי שאמרתי בעבר הקמפיינים מקורם בשטח ישראל המקורי שהוסב לאלייד פורס. יש בהם המון דברים לא נכונים מבחינת יחידות ותדרש עבודה מאוד ממושכת ומורכבת כדי להפוך אותם למציאותיים יותר. אין לי כוונה לעשות זאת בשלב הזה, למעט תיקון הבאגים בבסיסים וסידור טייסות הברק במקומן בקמפיין השני. אלו דברים שכבר נעשו בגירסה 1.5. חלק מזה נובע מכך שבראייתי השטח עובד במיטבו במשימות TE שבהן אפשר לדמות טוב מאוד את המצב במציאות. בקמפיינים זה קשה, במיוחד באזור כמו שלנו עם ריבוי גבולות ומציאות פוליטית שמשתנה כל יום 🙂 אגב, בכל מקרה הקמפיין אמור לדמות מצב של מלחמה כוללת עם עזרה אמריקאית מה שיכול להסביר את הטייסות הרבות ומטוסים שלא קיימים בחיל האוויר שלנו.
אתה צודק לגבי המוצים והנורים, אבל לצערי אי אפשר לערוך את הכמות. לגבי הסקין נצטרך עזרה של אנשים מוכשרים מכאן, שכן זה ממש לא התחום שלי. הוא נעשה על ידי שגיא ונאור, אני מקווה שהם קוראים את השורות האלו. רשימת תדרי TACAN - רעיון טוב, אולי בגירסה הבאה.
#3 · לפני 18 שנים
איתי האם אפשר לעשות ש ב-Instant Action יהיה f16c30 או 40 במקום ה c52? כי ל52 יש סקין מכוער 😱

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.