51 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס שטח ישראל סימן 2 - שחרור
דיון

שטח ישראל סימן 2 - שחרור

183 הודעות 20,807 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
טוב לא יודע פעם ראשונה שאני ניתקל בזה=\
ועדי זה נימצא בפאנל (C) הארבעת הכפתורים?

#3 · לפני 18 שנים
אני לא זוכר את האותיות של הפנאלים אבל זה לי הכפתור של ההתנעה ה start2
#4 · לפני 18 שנים
איתי איזה עבדוה עכשיו אני מתקיםן את זה..
יפה מאוד... כל פעם אתה מפתיע מחדש 😄 🤩 🤩

ויש לי שאלה איך זה שבשטח ישראל הישן ההתקנה הייתה אורכת ימים (אל תתפסו אותי במילה 💡 ) ואצלך זה בדיוק2 דקות במה שונה ההתקנה?

עריכה
עכשיו סיממתי להתקין בגרסא היותר ישנה שלך היה קובת NEW MISSION שאותונו היינו כורכים והוא כלל מערך נ"מים אני רואה שאין יותר נ"מ למה זה?
#5 · לפני 18 שנים
הקישור שנתתי נכון, הפרטים בדף ההורדה עדיין לא מעודכנים [רועי?] אבל ההורדה היא של הקובץ המעודכן. 247 מגה, לעומת 240 של הגירסה הישנה.

רק הקמפיין השני עודכן ורק בו תוקנו הבאגים. אין לי כוונה כרגע להשקיע בקמפיינים כי זו עבודה די מורכבת ובמקור הקמפיינים לא מציאותיים במיוחד. אולי בעתיד תהיה עבודה מקיפה יותר.

דור - הקובץ NEW MISSION בגירסה החדשה כולל נ"מ גם בסוריה, אתה בטוח שלא מופיע אצלך? אני כרגע בצבא אז לא יכול לבדוק את זה, אבל הוספתי סוללות גם בגירסה הנוכחית.

אפשר להבדיל בין הגירסאות, הדרך הכי קלה היא לבדוק ב-Theaters את שם השטח והפירוט שלו, כתוב של V1.5. בנוסף טקסטורות הקרקע מעודכנות באזורים מישוריים, הבסיסים וכו'.
#7 · לפני 18 שנים
dorshoshani, זה לא אמור להופיע ככה עם תראה למטה בתאור רשום גירסה 1.5

#10 · לפני 18 שנים
שלום רב
נתקלתי בתופעה מוזרה, כאשר טסים אישזהו קמפייןבטיסת רשת ואתה מתחבר למארח, אז במסך הכניסה במקום בסיסים מקבלים אוניות 😄 , החלפנו תפקידים, דהיינו אני הייתי המארח והשני התחבר אלי הוא קבל אותו דבר, מישוה אחר גם נתקל בזה

תודה
#12 · לפני 18 שנים
שלום לכם,

לא מכיר תופעה כזו ואנו משחקים פה בזירה הישראלית כל הזמן. ישנם כמה דברים לא מציאותיים מבחינת ה- AI אבל למעט זה העסק מצויין.
תודה ECHO על עבודה מצוינת !
Elf

------------------------------------------------
"זה שאינך רואה - הוא זה שיפיל אותך" - (עזר וויצמן)
#13 · לפני 18 שנים
אקו, יש לי את הגירסה האחרונה, ומוזר, התופעה קוראת לו רק אצלי, אלא אצל כל מי שמארח את הקמפיין במולטי פלייר
(elf - הכל בסדר אצלך, עדיין משחק ravenshield באמצע הלילה ?)
#14 · לפני 18 שנים
Eliv,
בוודאי שמשחק RVS וגם AF.
מניח שאתה ידוע גם כ- SPEAR....
Elf

------------------------------------------------
"זה שאינך רואה - הוא זה שיפיל אותך" - (עזר וויצמן)
#15 · לפני 18 שנים
eliv כתב/ה:אקו, יש לי את הגירסה האחרונה, ומוזר, התופעה קוראת לו רק אצלי, אלא אצל כל מי שמארח את הקמפיין במולטי פלייר
(elf - הכל בסדר אצלך, עדיין משחק ravenshield באמצע הלילה ?)

יכול להיות שאתם מנסים להמשיך קמפיין שמור מגירסה קודמת של השטח? זה קורה גם כשאתם מתחילים קמפיין חדש?

קבצים שמורים [TE או קמפיינים] מגירסאות ישנות לא תואמים לגירסה 1.5.

Elf - אני רואה בחתימה שלך שאתה חלק מה-Freebirds, אני מבין מדבריך שאתם משתמשים בשטח בטייסת? אם כן אני סקרן לדעת מה חושבים האנשים שם עליו.

איתי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.