130 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה להחליף את הסקין בחזרה למיג 23
דיון

להחליף את הסקין בחזרה למיג 23

19 הודעות 3,737 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
שלום רב לכם!

לפני זמן מה החלפתי את הסקין לבואינג 707 אך משום מה אני לא מרוצה ואני רוצה להחזיר בחזרה לסקין של המיג 23.
א.איך אני עושה את זה?.

ב.יש לי בעיה להתקין את הסקין של האף 15 המנומר המחשב נכנס ללאג ומפסיק להגיב כאשר אני מנסה לפתוח את הקובץ,יש לכם פיתרון לבעיה?.
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#2 · לפני 20 שנים
שלום,

בנוגע לסקין אשמח אם תפרסם פה לינק לקובץ כדי שאוכל לבדוק את הסקין ולראות אם הוא תקין.

בנוגע למיג 23, לא עשית backup לפני שהחלפת את הקבצים? אם כן פשוט תחזיר אותם אם לא תפרסם ואני אכין לך קובץ שיסדר את זה 😉
#3 · לפני 20 שנים
לא עשיתי בק אפ כמו טמבל אני אודה לך אם תוכל לעזור לי.

דבר שני אני אנצל את האשכול ואשאל את השאלה הבאה:
הורדתי את התוכנה של הלובי הזה כדי לשחק ברשת ואינ מפעיל את התוכנה ומתמלא המד הצהוב ואיך שהוא מסתיים מופיע כזה לי ארור עם ההודעה Out of memory מה אני יכול לעשות?.

והנה הקישור:

http://www.preflight.us/HE/download-file-30.html

אני מננסה לפתוח את הקובץ והמחשב נכנס לי ללאג מה שלא קרה לי בהתקנות האחרות.
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#4 · לפני 20 שנים
בקשר לסקין : הממ זה מוזר בדקתי עכשיו את הקובץ והוא תקין. כדי לפתור את הבעיה פשוט חיברתי לך קובץ חדש. תוריד אותו מההודעה פה. תראה אם זה עובד ותגיד לי.

בקשר להייפר לובי - תנסה לעשות ריסטרט ואז להפעיל ישר את ההיפר לובי תראה אם זה קורה שוב. בעיקרון הוא אומר שאין לך מספיק זיכרון. איזה מחשב יש לך?

בקשר להחזיר את המיג 23 אני אכין לך את הקובץ שישחזר לך אותו. אני אפרסם אותו עוד היום 🙂
#5 · לפני 20 שנים
יש לי מחשב די עגלה פנטיום 2 אבל הכל עובד בסדר ויש י 98 ככה שאני מסתדר מצוין עם כוכב כחול אבל אני אנסה להתקין שוב את ההיפר לובי הזה.
ותודה על הקובץהסקין עובד גם עובד.
#7 · לפני 20 שנים
עדיין לא עובד לי ההיפר לובי הזה וראיתי שם תתמיכה מהאתר הרשמי שלהם ניסיתי לעשות את מה שהם אמרו ולא עזר אתם יכולים להציע לי משהו?.

מופיעה לי ההודעה הבאה בכל פעם:

Runtime Error "7" 🙄
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#8 · לפני 20 שנים
אם התמיכה מהאתר הרשמי לא עזרה אז אני לא חושב שמישהו כאן יכול להציע משהו יותר טוב 😱 ... הממ מוזר מה שכן אני כמעט בטוח שאתה צריך יותר זיכרון במחשב לאור מה שכתבת פה.

הייתי ממליץ לך לקנות עוד כרטיס זיכרון קטן (לא חייב גדול) ב-100-200 שקל ולפתור את הבעיה 😉
#11 · לפני 20 שנים
106 תגיד גבר אתה דואג לי לסקין של המיג 23 או שהרמת ידיים אני מצפה לו בכליון עיניים .

ועוד שאלה יש איזה תוכנה שתעזור לי להכין סקינים למטוסים

כי אני רוצה שהמטוסי אוייב יראו כמו שצריך עם סכימות צביעה בהתאם למדינות.

תודה מראש 😉 .
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#15 · לפני 20 שנים
agent_amos בעקרון תוכנה ליצירת סקינים היא בעצם תוכנת ציור רמה גבוהה (אתה צריך לצייר את הסקין ולשמור אותו בפורמט המתאים למשחק).

אני הייתי ממליץ לך על: Photo Shop CS2 שהיא בעצם הגירסה הכי חדשה של Photo Shop שקיימת אם אני לא טועה.

לבסוף הכנתי לך את קובץ השיחזור של המיג 23:

http://www.preflight.us/HE/modules/_General/user_upload/fileupload/store/mig23backupfromboieng.zip

פשוט תעשה Extract לתיקיה הראשית של כוכב כחול תכתוב על קבצים קיימים והמטוס יחזור לקדמותו. 😉

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.