52 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World משימת נחיתה על נושאת מטוסים.
דיון

משימת נחיתה על נושאת מטוסים.

50 הודעות 5,392 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
יו מה הבעיה שלכם רוצים אני יצלם לכם טראק זה שאתם לא הצלחתם ואתם עצבניים לא אומר שאני לא יכול
כמובן שאי 10 נוחת יותר טוב כי הוא מגושם ויותר כבד .... אני יפרסם פה טראק בהמשך של הנחיתה שלי
שתיהיו מרוצים

#2 · לפני 18 שנים
סאמרסולט אל תרד עליו סתם! בהודעה שלי אני אמרתי שאחרי 2 ניסיונות הבנתי שזה אפשרי אבל צריך להתאמן פשוט!

אוליי הנחיתה של אלכס הייתה בפוקס, ואולי היא בכלל לא קרתה (אני לא אומר שלא ואני לגמרה בצד שלך אלכס כי ניסיתי וראיתי שזה אפשרי) אבל בשביל ליישר פה את הדורות כל מה שאנחנו מבקשים זה שתביא טראק\תמונה של הנחיתה ולפי ההודעה האחרונה שלך זה בדרך אז אני מבקש שעד שהוא לא יביא תמונה או טראק הדיון הזה יסגר.

תודה, שי.

*עריכה*
אחרי שכתבתי את ההודעה הצלחתי לנחות על הנושאת מטוסים עם הF15
(המחשב שלי ראה ימים יותר טובים אז לא הפעלתי AA ושטויות כאלה, וגם המרתי לJPEG דרך ה"צייר" מה שמאוד עזר לאיכות התמונה...)

IAF.101~guliver
טייס סדיר בטייסת 101 הוירטואלית!
#3 · לפני 18 שנים
Somersault, חבל, חבל על ההתנהגות המזלזלת והגישה המתנשאת.

אגב, ההתייחסות שלך לנושא רוח לא נכונה. אני לא מתכוון להכנס להסברים, כי הבנתי שזה לא הולך איתך, אז אם אתה רוצה להתעמק חפש בעצמך באינטרנט.

כדי להסיר ספק באופן מוחלט - עצירה מלאה של F-15 על נושאת מטוסים אמריקאית אפשרית ב-FC.

השיטה:

שימוש בכל אורך הנומ"ט - כלומר לא נוחתים על סיפון הנחיתה המשופע.
רוח אף - 20 מ"ש (מאוד חזקה!). סביר להניח שאפשר גם עם רוח קצת פחות חזקה, לא בדקתי.
מהירות הנושאת - סטנדרטית - 30 קמ"ש.
כמובן שאני לא מתיימר לומר שזה מציאותי לחלוטין, כי ל-lomac יש מוזרויות פה ושם במודל טיסה, אבל בשורה התחתונה - בסימולציה זה אפשרי.

להלן הטראק:
http://101vfs.ifschool.net/uploads/f15_CVN.trk
(הוקלט ב-FC)

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#4 · לפני 18 שנים
או קיי אנשים, סוף סוף הצלחתי, אך עם שינויים קלים.
קודם כל alex12, קבל את התנצלותי הכנה עם פיקפקתי באפשרות זו, מסתבר שזה כן אפשרי...
כפי ש Twister אמר, שינוי רוח האף - במקרה שלי 10 מ"ש - יחד עם שיוטה של נושאת
המטוסים עם כיוון הטיסה ב 30 קמ"ש מאפשרת נחיתה קלה מאוד.
אך לדעתי בתנאים רגילים כשהספינה נמצאת במצב סטטי זה (לדעתי) קשה מאוד
עד בלתי אפשרי, מי שהצליח אני מוריד את הכובע.

אז הנה סט התמונות (הוכחות 🙂 ) שלי, תהנו:

Somersault, אני חושב שמגיע ל alex12 התנצלות.. 🙂
רוברט בירנבאום

צוות ניהול ראשי- פריפלייט
RvE=Getsno=
DOn't quIT
#5 · לפני 18 שנים
תודה רבה חבר'ה פשוט קצת אמונה לא תזיק לאף אחד ואמרתי עם שינויים קלים זה בהחלט מביאי הצלחה רבה.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.