73 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World משימת נחיתה על נושאת מטוסים.
דיון

משימת נחיתה על נושאת מטוסים.

50 הודעות 5,392 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
יפה מאוד Somersault, שמח לראות שהסתדר לך בסוף...
עוד כמה נחיתות כאלה ואתה תשלוט בלי בעיה מיוחדת בנחיתות על נושאת מטוסים.
ניסיתי אתמול לנחות על ה Kuznetsov עם בז, חבר'ה אין פשוט מקום לעצור 😈
נגעתי בתחילת הסיפון במהירות סופר נמוכה לקראת הזדקרות של 120 110 והנבלה
הזה לא רוצה לעצור, פשוט עפתי למים בצד השני במהירות 50 לערך, מסקרן אותי לדעת
איך עשית זאת alex12 💡
רוברט בירנבאום

צוות ניהול ראשי- פריפלייט
RvE=Getsno=
DOn't quIT
#2 · לפני 18 שנים
RvE=Getsno=, תודה. אבל למען האמת שנחיתות על כל סוגיהם לא ממש מראש הדברים שמלהיבים אותי במיוחד בסימולאטרים. פשוט ראיתי שכמה שחקנים התלוננו על הקושי שכרוך בהם והחלטתי לנסות. אני מעוניין הרבה מאוד יותר בקרבות אויר, תמרונים הגנתיים, אירובאטיקה ותקיפות הפצצה לא מונחת תחת הגנה כבדה של המטרה.
#3 · לפני 18 שנים
חבר'ה אין לי זמן אני בעבודה אני נישתדל בערב לנסות לנחות שוב על נושאת מטוסים.

#4 · לפני 18 שנים
Somersault כתב/ה:RvE=Getsno=, תודה. אבל למען האמת שנחיתות על כל סוגיהם לא ממש מראש הדברים שמלהיבים אותי במיוחד בסימולאטרים. פשוט ראיתי שכמה שחקנים התלוננו על הקושי שכרוך בהם והחלטתי לנסות. אני מעוניין הרבה מאוד יותר בקרבות אויר, תמרונים הגנתיים, אירובאטיקה ותקיפות הפצצה לא מונחת תחת הגנה כבדה של המטרה.

ברור שאנחנו לא טסים רק בשביל לנחות, אם זה על מסלול או על נושאת מטוסים, זו הדרך
להגיע לאותם תמרונים שהזכרת לעיל, כמובן שיש את אתגר הנחיתות על נושאת מטוסים
בלילה או במזג אויר גרוע במיוחד, נסה את זה ותראה שזהו אתגר לא קטן ועוד לא הזכרתי
רוחות צד.. 😢

alex12, איך הצלחת לעצור את המטוס על מסלול כזה קצר? ובאיזה מטוס הצלחת לנחות?
רוברט בירנבאום

RvE=Getsno=
DOn't quIT
#7 · לפני 18 שנים
RvE=Getsno=, אני הבנתי שאתם לא משחקים רק בשביל נחיתות. אני אמרתי שזה פשוט לא היה אתגר שעניין אותי מעולם. ואיך אתם נוחתים עם F15? יש לו וו נחיתה? יש גרסה ימית שלו בכלל?
#8 · לפני 18 שנים
תכלס גם אני לא מבין איך נוחתים עם F-15 אני יוצר משימה שם את הנושאת מטוסים של USA שם את ה-F-15 אבל כשלוחצים LAND זה עובר לשדה תעופה אי אפשר על הנושאת מטוסים!

מה אני לא עושה נכון?
#9 · לפני 18 שנים
Somersault כתב/ה:RvE=Getsno=, אני הבנתי שאתם לא משחקים רק בשביל נחיתות. אני אמרתי שזה פשוט לא היה אתגר שעניין אותי מעולם. ואיך אתם נוחתים עם F15? יש לו וו נחיתה? יש גרסה ימית שלו בכלל?

ל F-15 אין וו נחיתה, לכן אני לא מבין איך alex12 הצליח לעצור את המטוס
במרחק כזה קצר.

claud, ביצירת משימה לא תינתן לך האפשרות על ידי המחשב,
זהו מטוס שאיננו מיועד לנחיתה על נושאת מטוסים, אך זה לא יכול למנוע ממך
לנחות על אחת כזאת באופן יזום, כך בחשבון שזה יהיה (מן הסתם) ללא הכוונה
של ה ILS.

אך לחלופין תוכל לנחות עם סוחוי 33 על נושאת מטוסים אמריקאית (מן הסתם).. 😉
רוברט בירנבאום

RvE=Getsno=
DOn't quIT
#10 · לפני 18 שנים
בנחיתה ויזואלית הסיפור דיי קשה , אבל יש לך את ה ILS שהופך את העיניינים להרבה יותר נוחים.
אני חושב שאפשרי לנחות עם ה F15 על נושאת , צריך פשוט לבוא ממש במהירות של סחרור ואפילו ממש מתחת ואז במגע להתחיל לתת הגה כיוון כמו מטורף.

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#11 · לפני 18 שנים
אחי שמע אני נחתתי במרחקים הרבה יותר גרועים בזמן שמעצור אוויר לא פועל ולנחות בסוף המסלול זה
קשה אבל מצליחים בסופו של דבר הנה תמונות מהנחיתה:

Shot at 2007-08-05

Shot at 2007-08-05

Shot at 2007-08-05

זהו תגובות האמת לא יודע איך יצא לי שוב לנחות ככה פשוט בפוקס כזה יענו לא ממש פוקס
אבל אל ת'שאלו אותי איך עשיתי את זה פשוט יצא ככה חח.

#12 · לפני 18 שנים
זה ממש לא כזה קשה לנחות עם אף 15 על נושאת מטוסים, פשוט כמו שאמרו פה צריכים להגיע עם מהירות הזדקרות או משהו בכיוון, נוגעים בתחילת הנושאת, בולמים חזק וזהו זה..
#13 · לפני 18 שנים
alex12, סלח לי שאני מתעקש אך יש לי מספר שאלות אליך:
- באיזו מהירות נגעת בסיפון?
- כמה דלק היה על המטוס?
- ניסית לנחות עם מקסימום דלק יחד עם חימוש מלא?
- אפשר לראות תמונה מתוך תא הטייס כשאתה בעצירה מוחלטת על הסיפון - אני רוצה
לראות את המהירות שלך.

תודה מראש.. 😉
רוברט בירנבאום

RvE=Getsno=
DOn't quIT
#14 · לפני 18 שנים
אחי אני באתי עם מהירות הזדקרות על הנושאת מטוסים פשוט ברמה כזאת שהמטוס צונח כמו אבן
קצת מבערים וזה מסדר את זה כול הקטע הוא לשמחק עם המצערת וזה הכל קעיקרון אני לא ממש יודע איך עשיתי את זה חח כמו בפעם הקודמת יצא ככה וזהוא הקטע של החימוש והדלק אני חושב לא ממש משפיע על כול זה רק צריך להתאמן וזהו.

רצוי מאוד שהנושאת מטוסים תתקדם ישר במהירות מקסימלית ועז כאן משחקת את התפקיד הרוח
עם הנושאת תפליג במהירות מקסימלית אפילו במהירות הזדקרות תוכל לנחות ככה אני חושב אחי...

#15 · לפני 18 שנים
alex12, רמייה מהסוג הזה ניתן לזהות מ 1000 ק"מ. נחיתה כזאת היא בלתי אפשרית. היה והתקרבת לנושאת במהירות של פחות מ 150 קשר הייתה פשוט מתרסק. היה והתקרבת ביותר מכך הייתה פשוט ממשיך לטוס ישר למים אחריי נחיתה. אני לא רוצה ליהות ממש חריף וגס אך אני מרגיש חייב לפתוח תיבה ישנה. בעבר הועלה בפורום הזה קישור למשחק מהירות ודיוק שלפי דבריי המקשר יש להחזיק בו מעמד 2 דקות כדי להתקבל לקורס טייס בחיל האויר האמריקאי. 2 חברים בפורום זייפו עריכות לפיהם הם החזיקו מעמד בו מעל לדקה. ישנו משתמש מאוד כשרוני בשם "שמאלטספאוסט" מYouTube שמכין סרטונים ערוכים ברמת אומן. משהו ממש ענק. אני לא רוצה לומר איך זיהיתי את הזיוף של 2 החברים כי אף אחד באמת לא יאמין לי. הדבר נבע מטעות שהם עשו אך ישנם כמובן מקרים שזייפנים לא עושים טעויות.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.