109 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה הצילוו
דיון

הצילוו

10 הודעות 53 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
חבר'ה, זוכרים שאמרתי שהמסך עושה לי היבהובים ונראה לי שהוא הולך להישרף?
אז אורותיו האחרונים נראו כאשר כיביתי את המחשב בסידרה של היבהובים מוזרים שהסתיימו במסך שחור
ניסיתי להדליק את המחשב אבל המסך מת, הלך לעולמו
אז ככה :
אני לא יהיה פעיל עד שאני ייקנה מסך חדש שדרך אגב יש מצב שכבר על ההזדמנות אני ייקנה מחשב חדש
בנתיים חבר'ה, שמרו על הטייסת!
תבצעו את המשימות של יום חמישי, מוטי או יהב בנו שימה לפי מה שהבנתי, תתאמו בניכם ותעלו משימה של אחד ממכם לחמישי, תכינו תדריך ותעלו אותו
ובנוגע לקא"מ אני לא יגיע היום כמובן לשיעור השני, מוטי וחן אתם יודעים מה אתם צריכים לעשות, שמישו ייחפה על החלק שלי

אל תתנו לטייסת לקפוא מחוסר פעילות, תמשיכו את הפעילות שלה, תתאמו בניכם את מה שצריך... אני יחזור כמה שיותר מהר עם מסך/ מחשב חדש

נב: אני עכשיו אצל חבר וכותב מהמחשב שלו
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#3 · לפני 18 שנים
כל הפיקוד של הטייסת נעלם. אנחנו רשאים לעשות כרצוננווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!

סתם סתם.. אל דאגה הראלוס, אנחנו (לפחות אני) נשתדל להמשיך עם השיגרה של הטייסת במבער מלא.
תחזור מהר.
#4 · לפני 18 שנים
RTH כתב/ה:חבר'ה, זוכרים שאמרתי שהמסך עושה לי היבהובים ונראה לי שהוא הולך להישרף?
אז אורותיו האחרונים נראו כאשר כיביתי את המחשב בסידרה של היבהובים מוזרים שהסתיימו במסך שחור
ניסיתי להדליק את המחשב אבל המסך מת, הלך לעולמו
אז ככה :
אני לא יהיה פעיל עד שאני ייקנה מסך חדש שדרך אגב יש מצב שכבר על ההזדמנות אני ייקנה מחשב חדש
בנתיים חבר'ה, שמרו על הטייסת!
תבצעו את המשימות של יום חמישי, מוטי או יהב בנו שימה לפי מה שהבנתי, תתאמו בניכם ותעלו משימה של אחד ממכם לחמישי, תכינו תדריך ותעלו אותו
ובנוגע לקא"מ אני לא יגיע היום כמובן לשיעור השני, מוטי וחן אתם יודעים מה אתם צריכים לעשות, שמישו ייחפה על החלק שלי

אל תתנו לטייסת לקפוא מחוסר פעילות, תמשיכו את הפעילות שלה, תתאמו בניכם את מה שצריך... אני יחזור כמה שיותר מהר עם מסך/ מחשב חדש

נב: אני עכשיו אצל חבר וכותב מהמחשב שלו

אמרתי ליותם שאני צריך צ'אנל אדמין, חתיכת מניאק כפוי טובה! 😉
#7 · לפני 18 שנים

אמרתי ליותם שאני צריך צ'אנל אדמין, חתיכת מניאק כפוי טובה!

זה הדבר היחיד שחסר עכשיו. כשאתה תקבל צ'אנל אדמין, יהיו פה כמה אסונות ממש רציניים.
מוטי, אני הייתי נותן לך צ'אנל אדמיין. כי.... אתה..... כוסיתתתתתתתת!!!
#9 · לפני 18 שנים
ברור, יפה שווה כו*אמא אמא שלך זו*ה את כוסית!!

מוטי אנחנו צריכים לשבת על איזה בירה, תביא גם את הכוסית ההיא מהקניון-- 😁
ואחרי זה נחסל חשבונות--- בצד ימין של הזירה, אלחי איש העטלף- 🥊 ובצד שמאל, מוטי
הערס שמגיע אלינו הישר מנתניה עיר הפשע-- 🥊
להתחיל את הקרב!! -- 🎬
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#10 · לפני 18 שנים
אני אנצל את השרשור להודיע שגם אני לא אגיע לאימון ביום חמישי, מהסיבה שאני עובר לחדר אחר בבית (קומה לבד 👍 )

תהנו חברים.

הפשרות של היום, הן הנורמות של מחר והערכים של מחרתיים.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.