r rubip 416 פוסטים #1 · לפני 18 שנים הגיע הזמן לשבור קצת תשגרה.. למה אנחנו כול היום המטוסים סימולטורים צבא.. יאללה הגיע הזמן לשאול מה כול אחד ממכם עושה היום בערב ט"ו באב.. קדימה חבר'ה ספרו לנו סודות מחדר המיטות אהה?... 😎 חג אהבה שמח לכולם!! מהירים כברק, עוקצים כעקרב
a afik_t_king 5,846 פוסטים #2 · לפני 18 שנים אני היום אעשה אהבה...בשחקים... 😉 היום אני אשב כמו מסכן בIVAC כי אני לא יכול לטוס, כנראה אמשיך ללמוד על הקונקורד...ונישאר עד מאוחר בלילה 👍
c claud 1,373 פוסטים · חיפה #6 · לפני 18 שנים אם יש איזשהו סיכוי שחברה שלי קוראת את הפורום אני אצטרך להשיב " כול יום מבחינתי זה יום האהבה" על מנת שלא אצטרך לישון בסלון.... אם רק אעביר את המחשב לסלון כול צרותיי יפתרו 💐
y yakirf-16 292 פוסטים #8 · לפני 18 שנים לא ביקשו ממכם לספר אם התאהבתם באף-16 שאלו מה אם החברה אז תספרו אני יצאתי אם החברה
ש שי_אלעזר מודרטור תורם/ת באתר 945 פוסטים · אזור #9 · לפני 18 שנים יצאתי עם החברה שלי למסעדת פאסיפיק במלון קראון פלזה... קיבלנו סטייק ככה בגודל של קילו, קילו וחצי... היה מדהים! מסעדה יקרה, אבל שווה Windows 7 Ultimate 64bit
R RoN-212 2,879 פוסטים #10 · לפני 18 שנים ביליתי עם חברים וידידות ;] היה אחלה דווקא. רון אטיאס. תשאף - תגיע 🙂