96 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק הגיע הקץ - דרגות למנהלים !
דיון

הגיע הקץ - דרגות למנהלים !

17 הודעות 2,936 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
קדימה - מר וודאל הצעיר - לעבודה ! 😄

מנהלים הם אנשים מיוחדים בקהילה, וככאלה צריך להיות להם סימון מיוחד שיבדיל אותם משאר המשתמשים.

😉
#2 · לפני 18 שנים
אפשר באמת כמו שאמרתי, פשוט לעשות אייקון קטן מיוחד כזה, או אפילו פס מעוצב יפה שכתוב עליו מנהל מתחת לדמות האישית
#5 · לפני 18 שנים
אסימון כתב/ה:קדימה - מר וודאל הצעיר - לעבודה ! 😄

מנהלים הם אנשים מיוחדים בקהילה, וככאלה צריך להיות להם סימון מיוחד שיבדיל אותם משאר המשתמשים.

😉

הממממ ...
צודק , מנהלים הם באמת מיוחדים. אבל זה לא מספיק בואו גם נסמן עוד אנשים פה , נגיד ... לפי צבע עור או לפי דעות פוליטיות . אפשר גם לפי ארץ מוצא - אני רוצה את הסמל של ברית המועצות!
מה נסגר איתך חבוב ?

נ.ב
ראה את החתימה שלי!
#6 · לפני 18 שנים
אפשר פשוט שיכתב במקום משתמש רשום - מנהל.
יותר הגיוני מדרגות (שאנשים יכולים פשוט להוסיף בתור אייקון)
------------
| משה מגל |
------------
#7 · לפני 18 שנים
tilarium כתב/ה:[quote="אסימון"]קדימה - מר וודאל הצעיר - לעבודה ! 😄

😉

הממממ ...
צודק , מנהלים הם באמת מיוחדים. אבל זה לא מספיק בואו גם נסמן עוד אנשים פה , נגיד ... לפי צבע עור או לפי דעות פוליטיות . אפשר גם לפי ארץ מוצא - אני רוצה את הסמל של ברית המועצות!
מה נסגר איתך חבוב ?

נ.ב
ראה את החתימה שלי![/quote]

בכלל לא הגזמת ... לפי התיאורה שלך לא ייתכן שיש לך את הלוגו של הטייסת שלך, מה בטייסת שלך יש אנשים מיוחדים? זה לא מספיק בואו גם נסמן עוד אנשים פה , נגיד לפי צבע עור או לפי דעות פוליטיות... מה נסגר איתך חבוב?

יש הבדל בין גזענות להוקרה.. למה לחלקינו יש תארי דוקטור ופרופסורה? ודיקנים?

אז למנהלים יהיה תוספת בחתימה שהם מנהלים לאות הוקרה על העבודה הקשה שהם משקיעים לא מבין מה הבעיה פה.
#8 · לפני 18 שנים
tilarium כתב/ה:[quote="אסימון"]קדימה - מר וודאל הצעיר - לעבודה ! 😄

😉

הממממ ...
מה נסגר איתך חבוב ?

נ.ב
ראה את החתימה שלי![/quote]

הסתכלתי על החתימה שלך. עמוק. באטמן מתחיל. אחלה סרט.
עמרי גילת.
#9 · לפני 18 שנים
claud,

אני בעד שיהיה רשום מנהל במקום משתמש רשום אבל הבחור לא התכוון לזה , תקרא שוב את ההודעה שלו + את הכותרת. מה זה דרגות למנהלים ?

Gim3l היקר ,

לא בידיוק התכוונתי אליך אבל אם כבר קראת , אז הייתי מצפה ממך שתבין את המסר. תחשוב על זה ותכתוב לי בפרטי .

בברכה , אלכס.
#10 · לפני 18 שנים
טוב אולי באמת אפשר לפרש את דבריו אחרת...

כך או כך נציין שוב לשבח את מנהלי האתר.
#12 · לפני 18 שנים
tilarium, הכל נאמר ברוח טובה ואני מתנצל אם פגעתי בך או משהו.
עמרי גילת.
#13 · לפני 18 שנים
תגידו לי, פה זה מצלמה נסתרת ?!

מה זה הדיון המצחיק הזה ?!
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.