118 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון מבצע להעלאת המורל - שרתי משחק ייעודיים
דיון

מבצע להעלאת המורל - שרתי משחק ייעודיים

24 הודעות 3,096 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
Ronen_101 כתב/ה:לרועי - חיפוש המלה פריפלייט בגוגל יתן תוצאות לכתבות ולינקים לאתר אבל לא לאתר עצמו ... מלת החיפוש שכן תתן קישור לאתר עצמו היא פרייפלייט , שפה יש י' אחת מיותרת אני חושב .... לטיפולך 🙂

צודק. הסיבה היא (לא ששמתי לב קודם...) שזה פשוט שם האתר כפי שהוא כתוב באתר עצמו. תסתכלו למעלה בבאר של הדפדפן שלכם מה שם העמוד בו אתם גולשים. רועי, לא כדאי לשנות את זה לפריפלייט?
#3 · לפני 18 שנים
Hedgehog כתב/ה:אההה, לאתר הזה. למה לא אמרתם? (חסר לי כאן אמוטיקון של זה שדופק לעצמו עם פטיש בראש חחח).
חשבתי לאתר ההוא - עם השרתים....

בכל מקרה, אני כבר מזמן הוספתי לחתימה שלי בכל הפורומים האחרים את כתובת האתר - מקווה שזה עוזר.
עיקר הבעייה היא השפה - להפנות לפריפלייט מתוך אתרים אחרים כגון פורומים עלול להביא לעצבים של אלה שלא קוראים עברית, לא?

יש עדין מספיק פורומים ואתרים ישראליים שאפשר לקשר לשם בכייף
וגם אולי להביא עוד אנשים
watch your six, i'm behind you
#6 · לפני 18 שנים
Ronen_101 כתב/ה:לרועי - חיפוש המלה פריפלייט בגוגל יתן תוצאות לכתבות ולינקים לאתר אבל לא לאתר עצמו ... מלת החיפוש שכן תתן קישור לאתר עצמו היא פרייפלייט , שפה יש י' אחת מיותרת אני חושב .... לטיפולך 🙂

אף אחד לא מחפש פריפלייט או פרייפלייט .
אני בזמנו חיפשתי ואני דיי בטוח שכולם מחפשים ביטויים כמו :
טייסת וירטואלית, סימולטורים , פאלקון , כוכב כחול.

בזמנו המלצתי לרועי גם לשנות את הדומיין של האתר ל - co.il , מה אתם אומרים ?
#8 · לפני 18 שנים
adislash כתב/ה:תנסו ב fxp 🤣

אל תגיד את זה אפילו בצחוק 💡
לגבי VPN דבר עם מיכה IAF_Phantom לא יודע אם אתה מכיר אותו, אבל הוא אחד האנשים היותר נחמדים שהכרתי בפריפלייט. הוא יסדר אותך עם הכל. (מנסיון)
#9 · לפני 18 שנים
תודה ו fxp יטמטמו את הפורום וחוץ מזה צריך לפרסם את האתר בפורומים של סימולאטורים ותעופה לא בפורומים לא קשורים

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.