·
לפני 18 שנים
שלום חברים,
עלה במוחי רעיון לפתוח צוות אווירובטי לפרייפלייט, אתר הסימולטורים שהוא ללא ספק העמק בין כל הקהילות השונות!
הצוות האווירובטי יהיה מורכב מאנשים שיש בידם לפחות 2 סימולטורים מאלה שמצויינים פה
בפורומים!
הצוות האווירטובטי יהיה מורכב מ12 איש וזה יהיה מחולק לסימולטורים!
התוצאה הסופית אמורה להיות כך שלכל סימ' יש לפחות 5 טייסים, אני למשל יהיה חבר גם
בצוות האווירובטי של פלייט סימולטור וגם של פאלקון כי זה מה שיש בידי כרגע על המחשב!
אתם מוזמנים להתחיל ולתפוס את מקומותיכם בצוות שלפחות עכשיו אני רואה לו עתיד דיי מובטח בהתחשב בכך שיש פה לכל קהילה את התותחים שלה!
כל טייס ראשי להיות חבר בצוות של 2 וגם 3 קהילות פה!
מקווה שהרעיון התגלגל והתפתח, לאחר שנראה אם ישנה הענות מצד החברים פה בפורומים נפתח פורום שיהיה פתוח לכולם או לא והצוות יראה בו את העבודה שלנו!
אז שיהיה לנו בהצלחה!
DOR
עלה במוחי רעיון לפתוח צוות אווירובטי לפרייפלייט, אתר הסימולטורים שהוא ללא ספק העמק בין כל הקהילות השונות!
הצוות האווירובטי יהיה מורכב מאנשים שיש בידם לפחות 2 סימולטורים מאלה שמצויינים פה
בפורומים!
הצוות האווירטובטי יהיה מורכב מ12 איש וזה יהיה מחולק לסימולטורים!
התוצאה הסופית אמורה להיות כך שלכל סימ' יש לפחות 5 טייסים, אני למשל יהיה חבר גם
בצוות האווירובטי של פלייט סימולטור וגם של פאלקון כי זה מה שיש בידי כרגע על המחשב!
אתם מוזמנים להתחיל ולתפוס את מקומותיכם בצוות שלפחות עכשיו אני רואה לו עתיד דיי מובטח בהתחשב בכך שיש פה לכל קהילה את התותחים שלה!
כל טייס ראשי להיות חבר בצוות של 2 וגם 3 קהילות פה!
מקווה שהרעיון התגלגל והתפתח, לאחר שנראה אם ישנה הענות מצד החברים פה בפורומים נפתח פורום שיהיה פתוח לכולם או לא והצוות יראה בו את העבודה שלנו!
אז שיהיה לנו בהצלחה!
DOR
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב

מהירים כברק, עוקצים כעקרב