109 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון צה"ל מתאמן לתקיפה באירן - תקשורת אידיוטית!
דיון

צה"ל מתאמן לתקיפה באירן - תקשורת אידיוטית!

28 הודעות 3,328 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
למה אנחנו צריכים לדעת מזה??!
http://news.walla.co.il/?w=//1126512&tb=/i/10746161

מפגרים הם!! תקשורת כ"כ מפגרת..
אבל זה משמח סה"כ, היו צריכים אבל לעשות כמו התקפת הכור בעיראק.
לתקוף בשקט, שנקום כולנו בבוקר ונשמע חדשות!
זהו.
בברכה, מאור.
#2 · לפני 18 שנים
כי הם לא באמת מתכוונים...הכל היום פה בארץ זה פקה פקה..
#3 · לפני 18 שנים
כן אבל בכל זאת למה הם מדברים ?!?!
מדברים יותר מדי כול העולם צריך לדעת מזה הם לא יכולים לשתוק ואיך התקשורת יודעת מיזה כבר אין מידע חסוי לצה"ל ?
#4 · לפני 18 שנים
כמו שיותם אמר, לא להתרגש...

אמנם זה כן סוג של יריית פתיחה אבל חיל האויר מתאמן על זה כבר הרבה זמן כנראה, ורק עכשיו גם הציבור יודע.
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#5 · לפני 18 שנים
חיל האויר מאז ומתמיד תירגל התקפות ארוכות תווח גם מסוקים וגם תובלה למסימות בחול או תיסות אימון עם נטו......
לוחמה פסחכולוגית...
#6 · לפני 18 שנים
אךךךך עם ישראל!!
אולי יום אחד הוא יבן ששתיקה שווה זהב!!

מצב אחד זה נותן קצת בטחון לאנשים אבל בכול זאת..תעשו טובהה תיהיו בשקטטטט

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#7 · לפני 18 שנים
Yotamhoro כתב/ה:יאללה אנשים תרגעו.

קודם כל יכול להיות וסביר להניח שהפרסום הזה הוא פרסום מכוון של צה"ל ושל המדינה עם כוונה לפרסם אותו.
לא היו מספקים מידע אם לא היו רוצים שהוא יצא החוצה, והסיבה הברורה לפרסום הזה - להגביר את הלחץ שפועל על איראן וכנ"ל הלחץ שפועל על ארה"ב לתקוף אותה.

מלבד זאת, חיל האוויר מתאמן לתקיפה באיראן, ואין לי ספק בכך, כבר תקופה ארוכה ואין פה שום חידוש מיוחד.

קחו דברים בפרופורציות.

#8 · לפני 18 שנים
אני עם רובי הוא צודק כל דבר ישר מדברים פה ינעל האמא שלהם
#9 · לפני 18 שנים
אני יודע מסבא שלי, שהטיס מיראז'ים בין היתר, שגם בתקופה הם התאמנו על לתקוף את עיראק, ככה שאין מה להתרגש מפרסומים כאלה.

קורס טיס מס 162 HERE I COME
#11 · לפני 18 שנים
אסימון כתב/ה:[quote="Yotamhoro"]יאללה אנשים תרגעו.

קודם כל יכול להיות וסביר להניח שהפרסום הזה הוא פרסום מכוון של צה"ל ושל המדינה עם כוונה לפרסם אותו.
לא היו מספקים מידע אם לא היו רוצים שהוא יצא החוצה, והסיבה הברורה לפרסום הזה - להגביר את הלחץ שפועל על איראן וכנ"ל הלחץ שפועל על ארה"ב לתקוף אותה.

מלבד זאת, חיל האוויר מתאמן לתקיפה באיראן, ואין לי ספק בכך, כבר תקופה ארוכה ואין פה שום חידוש מיוחד.

קחו דברים בפרופורציות.

[/quote]

מסכים בהחלט עם שניכם.
לא צריך לשכוח את הצנזורה הצבאית על העיתונים כך שאין כאן מצב של פליטת מידע חשוב או סודי לגבי תקיפה שיכולה ליהיות בכל זמן נתון...
#12 · לפני 18 שנים
סתם שאלה.....למה צריך את חיל האוויר לתקיפת הכור??? בשביל מה יש לנו טילי קרקע קרקע? או שהם ממש לא מדוייקים...או לא חודרים בונקרים...

כי אם כן אז אין טעם לאבד מטוסים וטייסים....

אבל מילא.. בוא נניח שהם מתכוננים לתקיפה למרות שאין מצב שנתקוף.....

דקה אחרי התקיפה אלפי טילים מאיראן חמאס וחיזבאללה יתחילו ליפול בכול הארץ , אז מה עם המקלטים?

זה נחמד שהם מתכוננים אבל מה עם פיקוד העורף? עוד פעם וועדת חקירה?

ולמה לכול הרוחות הדלפה כזאת תגרום ללחץ על איראן? הם ממש אבל ממש לא שמים על אף אחד $#@

הדלפה טיפשית , כרגיל משרד החוץ שלנו לא עושה כלום כמו כול הממשלה....

לא נורא ניתן לפת"ח 600 מיליון דולר ונסיר מחסומים... מקווה שזה לא יהיה אני שאמות בפיגוע שיקרה בגלל הטמטום הזה....
#13 · לפני 18 שנים
אני מסכים עם claud,
פשוט הודעה טיפשית

מהירים כברק - עוקצים כעקרב
#14 · לפני 18 שנים
claud כתב/ה:סתם שאלה.....למה צריך את חיל האוויר לתקיפת הכור??? בשביל מה יש לנו טילי קרקע קרקע? או שהם ממש לא מדוייקים...או לא חודרים בונקרים...

בדיוק...

טק"ק (שלא ממש יש לנו לפי פרסומים רשמיים) לא יכולים לרדת דרך פתח אוורור של מטר על מטר, או לחדור 30 מטרים של בטון מזוין, או לעבור דרך חור שרש"ק אחר פתח, או... יש צורך להמשיך?

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#15 · לפני 18 שנים
claud,
אני מצטער, אבל עם כל הודעה שלך אני מבין יותר ויותר כמה הדעות שלך על הממשלה אידיוטיות ומטומטמות.

קורס טיס מס 162 HERE I COME

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.