איש יקר.
אתה לא יודע במה מדובר. אתה מכיר את המוצר בכלל ?!
אתה יודע שכל קהילת השחקנים העולמית משחקת עם התוסף הנ"ל ושבלעדיו זו סתם פלטפורמה גרפית מרשימה ולא מדוייקת ?!
יש בעיה לצרכן הישראלי. הוא רוצה הכל בחינם. מוריד סרטים באינטרנט ושירים וצורח בקולי קולות על הנציגים בשירות לקוחות באשר הם... כדי לקבל הנחה או פטור מהתשלום.
בסופו של יום , חודש או שנה. חברות כאלה שמספקות לנו מוצר שאנו כל כך אוהבים וקשורים אליו - נסגרות.
הן נסגרות כי הצרכן רוצה לקבל מוצר ולא לשלם עבורו.
החברה ב ED ממש בסדר והם מאוד הוגנים ומספקים תמיכה נפלאה למוצר שלהם.
יש להם הגנה מהחזקות בעולם שאי אפשר לפרוץ וזה מה שמאפשר את המחיר הנמוך של המוצר כי אנשים קונים ולא מורידים מהרשת.
אני אשמח אם הם יחזיקו מעמד זמן רב ויוציאו עוד מוצרים נפלאם כאלה ואני מוכן לשלם עליהם בניגוד להרבה אנשים שפוחדים "למה מה קרה שמישהו ירוויח עליי..."
כשאתם קונים חלב ולחם במכולת - מרוויחים עליכם. מה ?! לא תקנו ?!
קצת הסבר לגבי הגנת המוצר STARFORCE
כשאתה קונה את התוסף און ליין אתה מקבל מפתח מוצר שאתה יכול לבצע איתו אקטיבציה 5 פעמים.
את האקטיבציה הזו אתה יכול לגבות ע"י כלי (תוכנה) מיוחד שאותו מספקת החברה כך שגם אם אתה מפרמט אתה יכול להתקין והחזיר הכל לקדמותו בלי לנצל אקטיבציה נוספת.
אבל,
אם שינית משהו בחומרה כגון הוספת דיסק קשיח או הסרה של כוננים אתה תצטרך לבצע שוב אקטיבציה.
אם המשחק יופעל במחשבים אחרים עם אותו סריאל - בכל הפעלה לסירוגין תאבד אקטיבציה אחת.
הלכו האקטיבציות ?!
לא נורא. מייל נחמד וברור ל ED והם שולחים לך לאחר יום יומיים מפתח מוצר חדש.
(אבל לא להגזים - של שני וחמישי, יש גבול...)
שוב אני חושב שזה מוצר נהדר עם כל העניין של ההתקנה אקטיבציות וכו' וזה ממש שטותי לבזות מוצר בגלל ההגנה שלו.
מה תגידו על ג'ים מסדרת משימה בלתי אפשרית לדורותיה.
מכניס תדיסק הקטן הזה ואחרי צפיה ראשונה...
הוא משמיד את עצמו !
לכו תפתחו עם ג'ים הזה עמותה נגד דברים כאלה!
😂
קחו את החיים בקלות הזמינו את התוסף והתמכרו כמו כולם. זה פשוט משחק אחר....
מפתחי המשחקים אמנם עושים את עבודתם כמו כולם אך הם אוהבים אותנו.
עלינו לתמוך בהם בכך שנקנה את המוצרים ולא נשיגם בדרך לא דרך.
אנא קבלו את דבריי בהבנה.
ודבר אחרון אני לא נותן כאפות לאף אחד... רק צרורות של 20 מ"מ
😉
אוהב אתכם הרבה.
ניר
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי