144 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון חיל האוויר: "שיגור 'אופק 7' - יום גאווה לכולנו"
דיון

חיל האוויר: "שיגור 'אופק 7' - יום גאווה לכולנו"

16 הודעות 3,132 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
אתמול והיום ההיתתי בטיול שלח שבעצם הוא 2 ימים ..
בקיצור ישבנו כל החברים פתאום אני מרים את הראש ואני רואה פס של אש בשמים אמרתי לכולם לא הבנו מה קרה ..
רק היום התברר לי שזה היה אופק 7 זה היה ממש ממש יפה ..
לכתבה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3411218,00.html

איך החתימה ??
הטובים לטיס ,הטובות לטייסים!
#2 · לפני 18 שנים
אני בטוח שתושבי שדרות מלאים גאווה רק בבוקר הם חטפו 6 קאסמים.

ההשתחצנות הזאת פשוט דוחה כול פלוץ הולך לטלוויזיה ומקשקש על הלווין שבכלל לא ידוע אם הוא עובד!!

כרגע הוא עוד מתאפס על מסלולו צריך לחכות 36 שעות לתמונה הראשונה ואם זה לא יעבוד מה יגידו כול המפגרים שקופצים בראש?

זוהי התקדמות חשובה אבל כרגיל כול דבר טוב שאנחנו עושים אנחנו ישר הורסים עם התרברבות ישראלית טיפוסית.

במלחמה האחרונה היה לווינים והיו מטוסים והיו טנקים ואפילו נשק גרעיני יש נו אז? איך זה עזר לי ולתושבי הצפון לחטוף מבול קטיושות? תעשו לי טובה מודעין הוא חשוב וקריטי אבל כשהמדינה הזאת והצבא מסורסים לחלוטין ע"י "מוסריות" אז המודיעין הזה לא שווה שיט. אני בטוח שצוותי הטנקים מאושרים שיש לווין שיספק להם מטרות אבל אין מיגון נגד טנקים או אימונים או ימח"ים מלאים....

הכול רעש וצלצולים....
#3 · לפני 18 שנים
אני ואשתי התעוררנו בבהלה מרעם השיגור (גרים כמה קילומטרים מדרום לפלמחים), חבל על הזמן איזה רעש זה עשה 😱 (מעניין אם גם מיכה התעורר 😉 )
#7 · לפני 18 שנים
כל הכבוד לחיל האויר והחלל!!!

מהירים כברק - עוקצים כעקרב
#11 · לפני 18 שנים
אני גר בראשון במערב ואני גם לא שמעתי כלום
מאור פאר
#12 · לפני 18 שנים
חברים
אני פונה אליכם בבקשה
בואו נמנע מדיון מטופש וילדותי ומהודעות בסגנון של הודעתו של or_a,
אני מציע להפוך את הדיון הזה לענייני ושיהיה בסגנון ההודעות של claud,
בתודה
BlaZe
#13 · לפני 18 שנים
אני כבר שמעתי שהוא משדר תמונות..

מהירים כברק - עוקצים כעקרב
#14 · לפני 18 שנים
כן שידר תמונות ראשונות והקיף כבר 44 פעם את כדה"א.

אין ספק שעכשיו יהיה לנו יותר "זמן איכות" מעל מטרות כי כשלווין אחד יסגר לו החלון יגיע הלווין השני.

יחד עם הלווין שאמור להיות משוגר מהודו שמסוגל לצלם גם בלילה יהיה לנו מידע מודיעיני ממעלה ראשונה.

שוב פעם כמו שציינתי תלוי מה עושים עם המידע הזה...אני עכשיו קורא את הספר שבויים בלבנון ואני קורא על מה "עושים" עם המידע הזה....

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.