אני חושב שצריך לעשות שלום בצורה הדדית . כלומר שלום תמורת שלום.
שימו לב לראשי תיבות של צה"ל. צבא ההגנה לישראל. לא סתם יש לו שם כזה. אני לא חושב שיזמנו מלחמות כלשהן אף פעם וכל מטרותינו בלחימה הן למטרת התגוננות.
כאשר הכריזו מדינות ערב על מלחמה כוללת נגדנו הן היו צריכות לקחת בחשבון ש...(בדרך כלל אני לא מתבטא באופן הבא רק אקרא לדבר בשמו האמיתי) אם נקרע להם את האם אמא שלהם הן יאלצו לשאת בתוצאות...
דמו לעצמכם שני ילדים.
אחד חזק ואחד חלש. הילד החלש רוצה להפסיק לריב אז הוא מכתיב תנאים לחזק ?!
"שתוק שתוק לפני שאני מפרק לך ת'צורה" זו בערך התגובה שהוא יקבל...
אני רוצה שלום, אני רוצה אותו בכל מאודי. אבל לא מעמדה של נחיתות. לא מעמדה של חולשה.
לא מעמדה של פחד או ותרנות.
האמת - לא רע לי ממש במצב הזה.
אני מעריך מאוד את מר יצחק שמיר ז"ל שהיה ראש ממשלה ואחד ממנהיגי תנועות ההתנגדות.
בסרט תעודי שראיתי אותו מרואיין שם ואת הגולל את חייו צדה אותי שגרת חיים וחוק שחיי על פיו:
1.לעולם לא לוותר על אדמות ישראל. קנינו אותן בדם בנינו ! - אין מה להסביר פה...
2.שלום אזורי זה דבר נחמד אבל שלום מקומי זה יותר טוב. פה הוא מפרט ואומר:
אנחנו כמדינה לא יכולים לדאוג לכל הסובבים אותנו.
אני כראש ממשלה אחראי לספק לתובי המדינה בטחון,כלכלה משגשגת ויציבה,חינוך טוב וכו'
אל להם,לסובבינו לדרוש מאיתנו דבר . בשביל זה יש להם את המנהיגים שלהם...
3.עלינו לעקור כל איום,קטן אשר יהיה בטרם יהפוך למפלצת גדולה ומאיימת כאפקט כדור השלג.
אני חושב שראש הממשלה התכוון לזה שאם באים 20 אנשים מכריזים על עצמם כתנועת מרי כמו חמאס או גי'האד או משהו כזה צריך לנטרל אותם ומיד ! בטרם יצברו כוחות. (למי שלא הבין - להתנקש בהם)
אתם חושבים שהוא טעה ?! תראו מה הולך היום !!!
כולנו חייבים לדעת שהאיסלאמים הקיצוניים חיים על חרבם. הם מוכנים להקריב את כל היקר להם כדי לראות אותנו נכחדים.
השטח של ארצות ערב הוא בערך פי 7000 ממדינת ישראל השלמה. אתם רוצים להגיד לי שאם ניתן להם את עזה והגדה הם יהיו קוצ'י מוצ'י וישחקו איתנו מחבואים בחצר ?!
אולמרט תתעורר !
צה"ל תתעורר !!!
מדינת ישראל - התעוררי !!!!!!
כל הפלצנים ושמאלנים הקיצוניים - תתעוררו !!!!!!!!!!!!!
אני בעד זכויות אדם ואני מאמין בצלם אנוש. אבל אני לא מוכן לוותר על ילדי בשביל לתת חיים לאוייב באשר הוא.
אני לא חושב שלמי שלא מוכן להלחם במלחמה או לשרת בצבא יוכל להצביע אם לתת שטחים או לא. הוא לא הרוויח את הזכות הזו, ואם ויקרה שתפרוץ מלחמה לאחר מסירת השטחים הוא בטח יעזוב לחו"ל...
ואנחנו,אנחנו שאכפת לנו מהמולדת. מהבית נשאר להלחם ולחזיר בדמנו על אדמה שהוחזרה בחתימה על נייר...
תחשבו על זה טוב.
הערה:
אני לא שונא ערבים,לא שונא יהודים ,צ'רקסים נוצרים מוסלמים בודהיסטים וכו'
אני כן שונא את האוייבים שלי שרוצים להרוג אותי ואותנו.
ואני מוכן להרוג אותם.
להרוג את כולם !!!
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי