150 חברים מחוברים
2 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 2 I y
בית פורומים תעופה וביטחון סיור VFS בבסיס חצרים- תמונות מדהימות!
דיון נעול

סיור VFS בבסיס חצרים- תמונות מדהימות!

48 הודעות 6,522 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
elnatan-isr כתב/ה:לא תקין בעליל!! אני קורא להוריד את התמונות האלה מהאתר הזה מיידית!! ולהגיד למי שהעלה אותם שיטיס אותם מהאינתרנט ! אחי אמר שיש פה הפרה בוטה של בטחון שדה!!

אני קורא למנהלי הפורום להעיף את התמונות האלה ומי שהעלה אותם שישלח אותם לבדיקה במשרדי הצנזורה של צה"ל! ואז ורק אז להעלות לאינתרנט...יש שם דברים שלא אמורים לראות....

אני קורא למנהלי הפורום להיות אחראים יש גבול....לא יתכן שרואים רכבים שחונים בבסיס צבאי ורואים את המספר רכב שלהם! ולא יתכן שמראים לעייני כל את הסימולציה ואת ההעתק המדויק של קוקפיט צה"לי.......

אומנם תמונות יפות אבל צריך לזכור שאנחנו לא היחידים שרואים אותם!! לא לשווא הצבא שלנו והמשרד לצנזורה שלנו כאלה קשוחים ונותנים מעט מידע ותמונות מבסיסים ומטוסים {מבפנים}

שלום בחור, לא יודע מה שמך או מה הידע שלך.
אבל כל התמונות תקינות.
לא צילמנו שום דבר שלא אישרו לנו, וכן אתמול אחרי 3 שיחות טלפון גם נחמק מה שנתבקשנו למחוק.
הכל תקין מבחינת ביטחון שדה, אם יש לפה מישהו בעיה עם הלינקים שימחקו. אני רק מראה לכם את הסיור.

תודה על הדאגה
אלירן כהן
מנהל בית הספר לטיסה VFS
www.VFS-IL.net
עקבו אחרינו בפייסבוק:
https://www.facebook.com/schoolvfs
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
אני מקווה שהתמונות עברו צנזורה לטובתך......גם לי קצת היה מוזר שאיפשרו לך לפרסם את הקוקפיט של הסקייהוק .
אם תרצה אני יכול לשוח לך את מספר הטלפון של הצנזורה הצבאית שתוכל לשלוח להם את הלינקים ולשבת איתם תמונה תמונה כדיי לדעת מה מותר לפרסם ומה לא ..... לפעמים הבאות .
חוץ מזה , אחלה תמונות .

Preflight Forums Administrator
#4 · לפני 18 שנים
לכל ה'מש"קי ביטחון שדה' -

התמונות כולם אושרו לפרסום. וכל התמונות נלקחו באישור. ישנם אלמנטים אשר נתבקשנו בזמן הסיור לא לצלם ואכן הם לא צולמו. יתר על כן, מספר תמונות שנתבקשנו ספציפית להסיר- הוסרו.

למרות הדאגה המובנת שלכם - יש מי שאחראי ונתן אישור עד לרמת התמונה הבודדת

תודה על הדאגה ולהתראות בסיורים הבאים של משפחת VFS.
- אבי נדלר -

אוהבים תעופה וירטואלית? מחפשים אקשן של טיסה קרבית?
כולם נפגשים במקום אחד.
VFS-VIAF
www.vfs-il.net

קורצת מן החומר הנכון? VIAF - כנס רק אם אתה מעז
#5 · לפני 18 שנים
תודה רבה למרות שאני לא מאמין שהמדריך שלכם ישב לכם על הוריד ןאמר לכם בדיוק מה לצלם אז ככה שיש פה ושם דברים שאסורים בהחלט לצלם...

בהטחלה התלהביתי נורא מהתמונות כי הם יפות אבל אז אח שלי הציץ בהם {יוצא ח"א וגם קורס טיס} והוא שאל בטון מאד מודאג עם זה עבר צנזורה ולפי מה שהוא ראה הם לא ולכן ביקש ממני שיורידו את התמונות או שיעברו צנזורה.....

תודה רבה על הורדת התמונות הראויות לכך....
#6 · לפני 18 שנים
מה אתם עושים צחוק, נתנו להם להיכנס ולצלם ואני לא חושב שמישהו מנע מהם, אז אני מניח שאין כל דבר סודי, אחרת מלכתכילה לא היו נותנים לאזרחים להיכנס לשם. יש דברים הרבה יותר סודיים מקוקפיט של F16...
#8 · לפני 18 שנים
CoPilot כתב/ה:מה אתם עושים צחוק, נתנו להם להיכנס ולצלם ואני לא חושב שמישהו מנע מהם, אז אני מניח שאין כל דבר סודי, אחרת מלכתכילה לא היו נותנים לאזרחים להיכנס לשם. יש דברים הרבה יותר סודיים מקוקפיט של F16...

תתפלא, אבל אפשר ללמוד הרבה מאוד מהתמונות האלה. כמו מה העומק שלהם וכמה הם מוגנות. מה העובי של הגג ואז איזה סוג פצצה יכולה לחדור את הדת"ק.
והרשימה ארוכה. אפשר גם לדעת מה המיקום המדוייק של הדתק עד למילימטר (ואני לא יספר איך). שלא לדבר על אנטנות ודברים כאלה שאפשר ללמוד הרבה מהם.

בקיצור, תוריד את התמונות אתם עושים יותר נזק מאשר נדמה לכם...
watch your six, i'm behind you
#9 · לפני 18 שנים
IAF_Phantom כתב/ה:[quote="CoPilot"]מה אתם עושים צחוק, נתנו להם להיכנס ולצלם ואני לא חושב שמישהו מנע מהם, אז אני מניח שאין כל דבר סודי, אחרת מלכתכילה לא היו נותנים לאזרחים להיכנס לשם. יש דברים הרבה יותר סודיים מקוקפיט של F16...

תתפלא, אבל אפשר ללמוד הרבה מאוד מהתמונות האלה. כמו מה העומק שלהם וכמה הם מוגנות. מה העובי של הגג ואז איזה סוג פצצה יכולה לחדור את הדת"ק.
והרשימה ארוכה. אפשר גם לדעת מה המיקום המדוייק של הדתק עד למילימטר (ואני לא יספר איך). שלא לדבר על אנטנות ודברים כאלה שאפשר ללמוד הרבה מהם.

בקיצור, תוריד את התמונות אתם עושים יותר נזק מאשר נדמה לכם...[/quote]

YNET צילמו בוידאו את הבונקר בפעולה בקיץ האחרון, כולל הטענת פצצות אז אני לא חושב שזה מסווג.
#10 · לפני 18 שנים
אתם נורמלים?
שתיתתם מים?
אמנם היום חמסין אבל נראה לי שנכנסתם להיסטריה מיותרת.
הסקייהוק - וכל תא הטייס שלו הם טכנולוגיה ישנה וידועה ואין כלום בתא הטייס שמרמז על סודות מדינה.
הטייס בקושי נראה ולא ניתן לזהותו.
לא כל תמונה של תא טייס זה סוד צבאי כמוס.
כבר מזמן לחילות אויר של מדינות באזור יש מטוסים אמריקאים עם תא טייס דומה.

תמונות יפות ונחמדות אני מקווה שנהנתם מהסיור 🙂
------------
| משה מגל |
------------
#11 · לפני 18 שנים
Ronen_101 כתב/ה:אני מקווה שהתמונות עברו צנזורה לטובתך......גם לי קצת היה מוזר שאיפשרו לך לפרסם את הקוקפיט של הסקייהוק .
אם תרצה אני יכול לשוח לך את מספר הטלפון של הצנזורה הצבאית שתוכל לשלוח להם את הלינקים ולשבת איתם תמונה תמונה כדיי לדעת מה מותר לפרסם ומה לא ..... לפעמים הבאות .
חוץ מזה , אחלה תמונות .

עזוב סקייהוק.. יש לך צילומים של הסופה:\... איזה תת רמה חיל האוויר...
למה לא צילמתם גם ת'סירטוטים של מיקומי הבונקרים עם הנשק? היה עוזר לנו!

חיל האוויר הזה פשוט בדיחה...
118...Big things are done secretly
#12 · לפני 18 שנים
תגידו ההוא שהעביר לכם סחור על הסופה הוא הטייס ?? אם כן למה לעזאזל לא צינזרת תפנים שלו?!?!?

ולמה צילמתם את הקוקפיט של אחד המטוסים הסודיים של צה"ל???. נראה לכם הגיוני?! 😱

יש תמונות ממש אבל ממש מפורטות של הקוקפיט אני לא מבין איך הרשו לכם להעלות דבר כזה!

ולמה נראה לכם שאתם יכולים לצלם כל מה שאתם רוצים מהמגדל??? צילמתם בערך את כל הבסיס!!!

אני קורא לLOVEN שיתחיל להניע פה את האנשים הנחוצים כדי להעיף את התמונות
האלה מהרשת!

אחי ראה את התמונות שנית ואמר שזה לא יעלה על הדעת שיהיו תמונות כאלה בשת ! הוא אמר שזה עדיין עבירה מטורפת בביטחון שדה.....אם היו מרשים לשים תמונות כאלה ברשת אז תאמינו לי שמזמן היינו רואים אותם בגוגל ועןד אבל עובדה שבקושי רואים מטוס סופה מ5 מטר וזה אחרי שחורשים את הרשת בחיפוש אחרי תמונה כזאת לא מוצאים כלום..למה?!?! כי פשוט אסור!!!

ועוד הקוקפיט הרג אותי....אני לא מאמין שאתם כאלה ראש קטן ...כשאומרים לכם בסיור שמותר לצלם פה ואסור ם אז מותר להגדיל קצת ראש ולהגיד לעצמך כאן מותר וכאן אסור בלי שאף אחד ירדוף אחריך....עוד דבר שאחי העלה בפני הוא העובדה שאומרים לך שמותר לצלם דברים אז זה אומר שמותר לצלם לך אישית ולא לפרסם את זה לבערך מיליארד אנשים ......

תגדילו ראש כי בסוף זה הביטחון שלי ושל כולנו!
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#13 · לפני 18 שנים
מספיק עם הבלאגן שהולך פה.
אלירן, אני מציע שתוריד לעת עתה את התמונות ושתבדוק מה מותר ומה אסור לך לפרסם ואז תעלה את זה מחדש.
כרגע אני מבקש שתוריד את התמונות ותעלה אותם רק לאחר בדיקה מחודשת.

בברכה,

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#14 · לפני 18 שנים
אנשים,

אני מבין את הבהלה שאתם נחשפים אליה, אני עצמי לא מבין איך בכלל הם צילמו תמונות מבסיס צה"לי, בין אם של חיל האויר ובין אם של כל חיל אחר, צילום בבסיסי צהל הוא אסור בהחלט!
וזה לא רלוונטי אם זה דת"ק או קוקפיט של סופה, זה בסיס צה"לי!
בואו נתעסק בדברים יותר משמעותיים מאשר לבקש להוריד, אני גם בעד שיורידו כי יש שם דברים שבתכלס לא צריך לראות כמו המגדל, בדרך כלל מצנזרים גם פנים של פקחים.

DOR
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.