119 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים ארמא 3 הסרטון הראשון שלי
דיון

הסרטון הראשון שלי

24 הודעות 3,445 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
[video width=400 height=350]http://www.youtube.com/watch/v/0QkXdKYtAWQ[/video] זה הסרטון הראשון שאני עורך אז אל תתפלעו שהוא לא ערוך ממש טוב וגם אני חדש ב arma אז גם בזה אני לא כולכך טוב מקווה שתענו
#5 · לפני 19 שנים
שיר מצויין!! איך קוראים לו דרך אגב?

לגבי הקליפ...יש כמה מעברים שהם ממש צמודים שזה קצת מיותר , אבל בסה"כ זה היה בסדר גמור.

את הכתוביות אני אישית לא אוהב רקע כחול אצלי זה בד"כ שחור אבל זה סתם לא רציני...

כמו כן אם תרשום בהתחלה " <שמך המלא> מציג...." אז אחרי זה לא צריך עורך,צילם,הקליט,שיחק וכו זה היה קצת מצחיק 😉 כמובן שאם זה במולטיפלייר אז אפשר לציין תותחן ראשי וכו ...

זהו בסה"כ היה סבבה , בנחיתה זה נראה כאילו הרגת את ההוא שישב מקדימה חחח.

👏
#6 · לפני 19 שנים
א. אחי תלמד לנחות...

ב. למנוע את כל השורות של הRADIO פשוט שים תותחן שלא תחת פיקודך..
#7 · לפני 19 שנים
איזה נחיתה אהה claud לשיר קוראים hero של nickel back ומה שכתוב בסוף הארוך זה היה סתם בשביל שהקטע יסתיים מתיי שהשיר נגמר 😄
#8 · לפני 19 שנים
חחחח זה חשוב לתזמן את הקליפ עם השיר אבל סתם להוסיף שורות זה לא פתרון יצירתי...היית מוסיף עוד כמה שוטים של המסוק לפני ההמראה או משהו ומאריך את הסרט...

התקנתי את ARMA רק כדי לראות על מה המהומה..אני נותן לך 10\10 על זה שבכלל המראת! בלתי אפשרי להשתלט על זה בכלל....

אני חייב לציין שכשבאתי למסוק לא נראה לי שהוא יושב מקדימה אז יריתי בו 2 מחסניות חחח...כמובן שיכלתי לבקש להתחלף אבל אז איפה כול ההנאה ?
#10 · לפני 19 שנים
claud כתב/ה:חחחח זה חשוב לתזמן את הקליפ עם השיר אבל סתם להוסיף שורות זה לא פתרון יצירתי...היית מוסיף עוד כמה שוטים של המסוק לפני ההמראה או משהו ומאריך את הסרט...

התקנתי את ARMA רק כדי לראות על מה המהומה..אני נותן לך 10\10 על זה שבכלל המראת! בלתי אפשרי להשתלט על זה בכלל....

אני חייב לציין שכשבאתי למסוק לא נראה לי שהוא יושב מקדימה אז יריתי בו 2 מחסניות חחח...כמובן שיכלתי לבקש להתחלף אבל אז איפה כול ההנאה ?

קח חצי שעה של תרגול ואז תראה איזה דברים אתה מסוגל לעשות...
לטוס עם 2 צוותים של לוחמים לL.Z ב10 מטר מעל הקרקע ולהנחית אותם בשטח זה כיף..

ללות בלקהוק עם האפאצי ודפוק קצת אויבים זה כיף..

ואם אתה אוהב תרחישים ריאלסטים תשחק קצת עם הEDITOR והגבול הוא בשמיים..
#12 · לפני 19 שנים
תעשה חיפוש קצר ותמצא....

אם לא תגיד לי ואני יתן לך 2 סטירות על עצלנות ואת הלינק..
#15 · לפני 19 שנים
dammed כתב/ה:

אם לא תגיד לי ואני יתן לך 2 סטירות על עצלנות ואת הלינק..
חח אהבתי somersault לא ראיתה שכתבתי שזה הסרטון הראשון שלי?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.