72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים ארמא 3 צוות LOBO הוציאו את AP3(המוד הישראלי לOFP)
דיון

צוות LOBO הוציאו את AP3(המוד הישראלי לOFP)

28 הודעות 5,117 צפיות לפני 19 שנים
#5 · לפני 19 שנים
עלו לי כמה רעיונות לקמפיין דינמי לLOBO
מי שמעוניין לעזור ובעל היכולות לבנות קמפיין כזה שידבר איתי..
#6 · לפני 18 שנים
סליחה על ההקפצה:

בכל מקרה, עד עכשיו שיחקתי בffur /slx 2007 אבל עברתי למוד הנ"ל, ואני מאד נהנה לשחק עם צה"ל, ולבנון באמת נעשתה בצורה מדהימה, והכל מושקע, אז ח"ח..
אבל יש לי שאלה- הדבר אולי שהכי אהבתי במוד הקודם(ffur-slx 2007) זה גרירת הפצועים והגסיסות של הפצועים. השאלה היא האם אפשר אכשהו להעביר את זה גם למוד הצה"לי? (לשלב בין השניים, או להעתיק את הpbo הספציפי?)
הטובים לנווטים
#7 · לפני 18 שנים
klingo כתב/ה:סליחה על ההקפצה:

בכל מקרה, עד עכשיו שיחקתי בffur /slx 2007 אבל עברתי למוד הנ"ל, ואני מאד נהנה לשחק עם צה"ל, ולבנון באמת נעשתה בצורה מדהימה, והכל מושקע, אז ח"ח..
אבל יש לי שאלה- הדבר אולי שהכי אהבתי במוד הקודם(ffur-slx 2007) זה גרירת הפצועים והגסיסות של הפצועים. השאלה היא האם אפשר אכשהו להעביר את זה גם למוד הצה"לי? (לשלב בין השניים, או להעתיק את הpbo הספציפי?)

המוד של SLX לא מוגבל לADDONS שהגיעו עם FFUR אלא אם אני זוכר נכון פשוט תריץ את שניהם יחד וזה אמור לעבוד.
#8 · לפני 18 שנים
dammed כתב/ה:[quote="klingo"]סליחה על ההקפצה:

המוד של SLX לא מוגבל לADDONS שהגיעו עם FFUR אלא אם אני זוכר נכון פשוט תריץ את שניהם יחד וזה אמור לעבוד.[/quote]
השאלה היא אם הכל יעבוד ביחד עם lobo ap3? ומה הכוונה, להעתיק את הadoon של אחד המודים לתיקיה של האחר? כי הרי כדי להפעיל מוד צריך לשנות בקובץ הפעלה (@משה, בהתאם לשם המחיצה)?
הטובים לנווטים
#9 · לפני 18 שנים
dammed, שלום.
הלינק להורדה של AP3
נפל.
ניסתי לחפש AP3 מצאתי אבל מלא קישורים ולא PACK אחד שמכיל הכל
אשמח אם תוכל להביא לי קישור מתוקן...

בתודה מראש,
דור.
#10 · לפני 18 שנים
התקנתי את FFUR הכי חדש וAP1+2+3 אבל אני לא יכול להפעיל את המשימות הוא אומר שחסרים אדונים (בטח כי אין לי את לבנון וסיני) איפה אפשר להוריד?
RifleFighter
רמי וייברמן

#11 · לפני 18 שנים
dorshoshani כתב/ה:dammed, שלום.
הלינק להורדה של AP3
נפל.
ניסתי לחפש AP3 מצאתי אבל מלא קישורים ולא PACK אחד שמכיל הכל
אשמח אם תוכל להביא לי קישור מתוקן...

בתודה מראש,
דור.

דור@
בבקשה
ftp://www.ofpr.info/ofpd/mods/LoBoAddonPack3.rar
klingo כתב/ה:סליחה על ההקפצה:
[quote="RF"]התקנתי את FFUR הכי חדש וAP1+2+3 אבל אני לא יכול להפעיל את המשימות הוא אומר שחסרים אדונים (בטח כי אין לי את לבנון וסיני) איפה אפשר להוריד?

אתה לא אמור להתקין AP1+AP2+AP3 אלא למחוק את 1+2 ולהתקין רק את AP3!

אבל יש לי שאלה- הדבר אולי שהכי אהבתי במוד הקודם(ffur-slx 2007) זה גרירת הפצועים והגסיסות של הפצועים. השאלה היא האם אפשר אכשהו להעביר את זה גם למוד הצה"לי? (לשלב בין השניים, או להעתיק את הpbo הספציפי?)[/quote]
אני יסביר שוב.

אין הגבלה (שאני יודע) על מספר הADDONS FOLDERS שאתה יכול להכניס ללינק.

פשןט תכבתוב -MOD=LOBO;FFUR חשוב שFFUR/SLX יהיה אחרון כי מה שנקרא אחרון זה מה שקובע .
זאת אומרת המשחק משתמש בקבצי הDATA של המוד האחרון (אם יש לו)

יצחק
#12 · לפני 18 שנים
VLAD_K מפה אמר לי במסנג'ר להוריד את שלושת הגרסאות ולהתקין את כולן וזה מה שעשיתי... אם תוכלו להסביר לי מה נכון ואיך להצליח להפעיל את המשימות (אין הוראות בהורדות =\).

תודה
RifleFighter
רמי וייברמן

#13 · לפני 18 שנים
כתבתי בשורה:
-mod = @lobo;@ffurslx2007
כשהעלתי את המחשק, נתקעים בתפריט הראשי ,
למעשה אין תפריט, רק את התתחלה של ffur slx 2007 (מי שמכיר), והמנגינה מתנגנת.. כלומר אי אפשר לבחור כלום(כי אין תפריט).. יש אולי עוד רעיוניות?
תודה
הטובים לנווטים

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.