128 חברים מחוברים
7 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 6 A H I K T +1 voice 1 S
בית פורומים תעופה וביטחון צריך המלצה למחשב סוס ומהיר...
דיון

צריך המלצה למחשב סוס ומהיר...

25 הודעות 3,737 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
היי חברס...
טוב תשמעו התקציב שלי זה 5000 שקל גג שאני מוכן להשקיע על מחשב חדש...!
מה שאני רוצה זה ככה מעבד מהיר מה עדיף למשחקים ליבה כפולה או רגיל במהירות 3400+ לא משנה לי amd או אינטל
זכרונות 1024 mb ram ddr 2
כרטיס מסך אני מעדיף משהו חזק כמו 8600 gt - ראיתי שהוא עולה בסביבות ה-700-1000 שקל ונראה לי שזה מספיק חזק לשנתיים הקרובות...!
מקלדת עכבר לא רציני צורב לא רציני - יענו זה כסף קטן לא עובר ת-500 שקל ...
מסך אם אני יקח אז שטוח וזה לא יפגע כל כך במחיר - כי מסך שטוח זה קצת יקר אבל לא כזה נורא...!
הארד דיסק לפחות 120 gb sata של wd .
רמקולים הכי פשוטים נראה לי אני בכלל אחבר את המחשב למערכת סטריאו בחדר - לוח אם שיהיה לו לפחות 5-6 יציאות usb כרטיס רשת מובנה 10/100/1000 לפחות , וסאונד 4-6 ערוצים on board.

מישהו יכול לבנות לי הצעה למחשב חזק סוס למטרות משחקים ועיצוב גראפי צפייה בסרטים ואיך לא טיסה רילאסטית ככל האפשר בסימולטורים.. , אני רוצה מחשב שיסחוב בערך 3 שנים...

המחשב שלי פשוט ישן כבר 5 שנים
פנטיום 4 2.4 ghz
768 mb ram ddr
ati radeon 9250
ecs p4ibasd - motherboard
הוא כבר לא מריץ משחקים 🙁
ולא בא לי לשדרג מיותר...!

אשמח לעוזרים..!
תנו לי הצעות מחיר אם תוכלו תודה מראש!
פנתר1
#2 · לפני 19 שנים
אחי כול מה שאמרת עכשיוו בדיוק המפרט שהבאת...חבר שלי קנה עם מסך מקלדת עכבר אלחוטי ורמקולים ב5300 ש"ח

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#3 · לפני 19 שנים
נראה כאילו אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה...

מה שכן אם אתה רוצה לשנתיים שלושה אני הייתי קונה כרטיס מסך עם DIRECTX 10

אם אתה קונה עכשיו כרטיס מסך בלי ועוד שנה יוצא DIRECTX 10 אז עוד שנתיים תצטרך לקנות שוב כרטיס מסך , מצד שני DIRECTX 10 יכול לצאת עוד שנתיים+ , הא הא אני סותר את עצמי...לא יודע זה החלטה קשה...

אני גם חושב על מחשב חדש....XT 8 מגה זיכרון מסך 14 VGA מודם 56K שהוא OVERCLOCKED

ו-15 אוגרים מחוברים לדינמו שיהיו הספק....תקציב משוער 15 ש"ח כולל אוכל לאוגרים...

אפרופו מחשב חדש... מה עם קירור מים? או מארז TOWER זה שווה את ההשקעה?
#4 · לפני 19 שנים
חח , מארז ברור אני יקח atx או קירור , זה מחשב חזק מן הסתם
אני מתלבט עם ללכת על dual core 2 2600
או ללכת על pentium d dual 3600 mhz
כי תכלס בביצועים ה-דואל קור 2 לוקח אבל מבחינת חוזק ה-3600 גם חזק יותר וגם זול יותר , הדואל קור 2 היא טכנולוגיה יחסית חדישה ועדיין לא הגיעה למהירויות של פנטיום די!
פנתר1
#5 · לפני 19 שנים
תקנה=אחי תקנה LIQUID COOLING SYSTEM אחי משהו לפנים!!! קירור המחשב ע"י צינורות מים!

זה מקרר אדיר וגם המחשב עובד פי שתיים יותר מהר!

מניסיון יש לי אחד 😎 !

אבל תאמת העסק מזה מפחיד אם אתה לא סוגר איזה בורג טוב מספיק....הלך המחשב...זה כאילו שבירת החוקים הבסיסיים במחשבים...החוק הראשון הוא "לא לקרב מים לבפנוחו של המחש!!" וכאן עם קירור כזה אתה עושה את זה 🙁 מפחיד ...אבל נראה לי זה בטיחותי...זה הדבר הכי טוב שיש היום..לכול ה"פריקים" למחשבים יש את זה....

יש אחד ביפן שעשה מערכת קירור עם פחמן דו חמצני! וזה הביא את המחשב שלו לביצוןעים של 7 GHZ... 😱
#6 · לפני 19 שנים
פחמן דו חמצני? CO2 ? נראה לי לא הגיוני יכול להיות...

אני ראיתי עם חנקן נוזלי , זה באמת מטורף לחלוטין המחשב כול כך מהר שהוא חוזר לעבר ובחזרה חחח.
#7 · לפני 19 שנים
אהה חח טעות בניסוח! תודה CLUAD טעות שלי 😂 התכוונתי ל חנקן נוזלי... 😕
#8 · לפני 19 שנים
תקשיב גבר... בשום פנים ואופן אל תיקח פנטיום D... גם לא בצחוק. אל תסתכל על מהירות, כמו ש AMD הוכיחו בעבר ואינטל בעיקבותיהם, מהירות שעון זה לא הדבר הכי חשוב. יש דברים יותר רציניים כמו עבודה במקביל, ארכיטקטורה פנימית של כל ליבה, מהירות FSB וכו'.

ה Core 2 Duo של אינטל הם הכי טובים היום. אני הייתי ממליץ לך על ה E6600 שהוא במחיר סביר (1200 ש"ח) ונותן ביצועים מעולים... כולל OC. לא קירור מים ולא בלאגן, מאוורר ממוצע ואתה יכול בשקט לעשות OC מ 2.4 ל 3.2 שזה מספיק חזק!

5000 ש"ח אוקיי, אני אפרט לך.

מעבד= E6600 CORE2 DUO 2.4GHz עולה 1200 ש"ח

לוח אם= נניח ASUS צ'יפסט P965 עולה 650 ש"ח

זיכרון= 2GB אל תיקח פחות, DDR2 800MHz CL4 עולה 550-600 ש"ח

כרטיס מסך= GE-Force 8600GT GDDR3 256MB עולה 750 ש"ח

דיסק קשיח= WD 250GB SATA 2 עולה 320 ש"ח

מארז + ספק טוב+ דיסק 1.44+צורב DVD + עכבר +מקלדת + רמקולים= 800 ש"ח (הערכה)

מסך LCD סביר 19 אינץ' רחב (מומלץ)= בערך 1000-1100 ש"ח

סה"כ 5320 מחשב לפנים עם מעבד פגז. אתה תמיד יכול לחסוך כמה מאות שקלים על מעבדים כמו E6420 או E6320 איטיים יותר. להוריד את הזיכרון ל 1 GB (לא מומלץ!), לקנות לוח של חברה זולה יותר, כולל אינטל (100 ש"ח פחות נראה לי), או לרדת קצת באיכות של המסך. ויתורים לבחירתך.

אני דרך אגב עוד כמה שבועות\חודשים הולך לקנות בדיוק אותו דבר רק במקום מסך אני אשים את הכסף כנראה על כרטיס מסך יותר חזק.

ראיתי מחשב כזה עם E6600 ו 8800GTS עם 2GB זיכרון וזה פשוט סוס שאתה לא תאמין...ואני מדבר בעיקר על ביצועי מעבד\זיכרון.

תיזהר לקנות פנטיום D חחח.... 😂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#9 · לפני 19 שנים
Pant3r כתב/ה:הדואל קור 2 היא טכנולוגיה יחסית חדישה ועדיין לא הגיעה למהירויות של פנטיום די!

😱

מאיפה הבאת את הנתון הזה ?! 😮

אתה לא קורא מאמרים והשוואות? ה Dual Core 2 מכל הסוגים לוקח כרגע את כל מה שיש בשוק, והוא לא מתחמם בדומה לפנטיום D. שלא נדבר על החיתוך מחירים שבא אחרי שסדרת ה Conroe יצאה.

לך לפי ההצעה של i_hawk. הוא ארגן לך אחלה הצעה.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#10 · לפני 19 שנים
כרטיס מסך 8600 הוא חלש מאוד מה שכן תומך בDX10 זה טוב להרצה VISTA עם חידשים שבה...
מבחינת משחק'ם הוא איטי ביחס ל7900GS או7950 שהם כרטיסים עדירים כך שעוד שנה הוא יהיה עגלה..ממלה
כך שעם אתה לא יכול לקנות 8800 שהוא עדיין נורה יעקר לך על 7900 256 שעולה בסביבןת 1000 שח ו2G זיכרון ושער המלצה של I_HAWK -למרות שלפי דעתי נחון לימינו במשחקים GHZ=SPEED IN GAMES ו- MULTICORE=SPEED APLICATIONS
הגב PENTUM D הוא בעל ליבה כפולה גם כן -מהדור ראשון של INTEL

#11 · לפני 19 שנים
תסתכל על המפרט בחתימה שלי. עלה לי 3400 כולל מארז עם 2 מאווררים שאחד מהם בקוטר 25 ס"מ (הוא כמו וינטלטור.ענק.) לא כולל מקלדת,עכבר ומסך. בתכלס עכבר ומקלדת אתה יכול להעביר מהמחשב הישן וגם את המסך. כל המאמרים הוכיחו כי הlcd יותר איטי למשחקים בגלל כל ה8/4 ms בעוד שלמסכים הישנים הוא כמעט אפסי. אם אתה רוצה צור קשר 0542472490.שי.

Windows 7 Ultimate 64bit
#13 · לפני 19 שנים
תסתכל על המפרט בחתימה שלי. עלה לי 3400 כולל מארז עם 2 מאווררים שאחד מהם בקוטר 25 ס"מ (הוא כמו וינטלטור.ענק.) לא כולל מקלדת,עכבר ומסך. בתכלס עכבר ומקלדת אתה יכול להעביר מהמחשב הישן וגם את המסך. כל המאמרים הוכיחו כי הlcd יותר איטי למשחקים בגלל כל ה8/4 ms בעוד שלמסכים הישנים הוא כמעט אפסי. אם אתה רוצה צור קשר 0542472490.שי.

Windows 7 Ultimate 64bit
#14 · לפני 19 שנים
eshkatan, למה לכתוב אותה הודעה בדיוק פעמים?
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.