·
לפני 19 שנים
היי חברס...
טוב תשמעו התקציב שלי זה 5000 שקל גג שאני מוכן להשקיע על מחשב חדש...!
מה שאני רוצה זה ככה מעבד מהיר מה עדיף למשחקים ליבה כפולה או רגיל במהירות 3400+ לא משנה לי amd או אינטל
זכרונות 1024 mb ram ddr 2
כרטיס מסך אני מעדיף משהו חזק כמו 8600 gt - ראיתי שהוא עולה בסביבות ה-700-1000 שקל ונראה לי שזה מספיק חזק לשנתיים הקרובות...!
מקלדת עכבר לא רציני צורב לא רציני - יענו זה כסף קטן לא עובר ת-500 שקל ...
מסך אם אני יקח אז שטוח וזה לא יפגע כל כך במחיר - כי מסך שטוח זה קצת יקר אבל לא כזה נורא...!
הארד דיסק לפחות 120 gb sata של wd .
רמקולים הכי פשוטים נראה לי אני בכלל אחבר את המחשב למערכת סטריאו בחדר - לוח אם שיהיה לו לפחות 5-6 יציאות usb כרטיס רשת מובנה 10/100/1000 לפחות , וסאונד 4-6 ערוצים on board.
מישהו יכול לבנות לי הצעה למחשב חזק סוס למטרות משחקים ועיצוב גראפי צפייה בסרטים ואיך לא טיסה רילאסטית ככל האפשר בסימולטורים.. , אני רוצה מחשב שיסחוב בערך 3 שנים...
המחשב שלי פשוט ישן כבר 5 שנים
פנטיום 4 2.4 ghz
768 mb ram ddr
ati radeon 9250
ecs p4ibasd - motherboard
הוא כבר לא מריץ משחקים 🙁
ולא בא לי לשדרג מיותר...!
אשמח לעוזרים..!
תנו לי הצעות מחיר אם תוכלו תודה מראש!
טוב תשמעו התקציב שלי זה 5000 שקל גג שאני מוכן להשקיע על מחשב חדש...!
מה שאני רוצה זה ככה מעבד מהיר מה עדיף למשחקים ליבה כפולה או רגיל במהירות 3400+ לא משנה לי amd או אינטל
זכרונות 1024 mb ram ddr 2
כרטיס מסך אני מעדיף משהו חזק כמו 8600 gt - ראיתי שהוא עולה בסביבות ה-700-1000 שקל ונראה לי שזה מספיק חזק לשנתיים הקרובות...!
מקלדת עכבר לא רציני צורב לא רציני - יענו זה כסף קטן לא עובר ת-500 שקל ...
מסך אם אני יקח אז שטוח וזה לא יפגע כל כך במחיר - כי מסך שטוח זה קצת יקר אבל לא כזה נורא...!
הארד דיסק לפחות 120 gb sata של wd .
רמקולים הכי פשוטים נראה לי אני בכלל אחבר את המחשב למערכת סטריאו בחדר - לוח אם שיהיה לו לפחות 5-6 יציאות usb כרטיס רשת מובנה 10/100/1000 לפחות , וסאונד 4-6 ערוצים on board.
מישהו יכול לבנות לי הצעה למחשב חזק סוס למטרות משחקים ועיצוב גראפי צפייה בסרטים ואיך לא טיסה רילאסטית ככל האפשר בסימולטורים.. , אני רוצה מחשב שיסחוב בערך 3 שנים...
המחשב שלי פשוט ישן כבר 5 שנים
פנטיום 4 2.4 ghz
768 mb ram ddr
ati radeon 9250
ecs p4ibasd - motherboard
הוא כבר לא מריץ משחקים 🙁
ולא בא לי לשדרג מיותר...!
אשמח לעוזרים..!
תנו לי הצעות מחיר אם תוכלו תודה מראש!
פנתר1