81 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה הכנת סקינים בכוכב כחול
דיון

הכנת סקינים בכוכב כחול

13 הודעות 1,989 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
יש פה הרבה אנשים שמכינים סקינים לכוכב כחול והייתי רוצה גם לדעת להכין אני לא חושב שזה כזה קשה ואני חושב שאני יודע איך לעשות את זה רק אני צריך תמונה של ה-F-16 ריק ורק לצבוע אותו אז עם למישהו יש . . .
#2 · לפני 19 שנים
nokia122, הקנה מידה של המודל מאוד קטן על מנת להתאים אותו לסימולטור ולמטוס בעצמו.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#3 · לפני 19 שנים
Eagle King, לא הבנת אותי , אני מתכוון שאני צריך פשוט תמונה לצביעה של הf-16 פשוט תמונה ריקה שאני יכול לצבוע אפילו בצייר
#4 · לפני 19 שנים
nokia122,אני חושש שלא ניתן אבל אם יהיה אפשר זה יהיה אחלה,
פשוט המודל כל כך קטן שצריך לעבוד בזהירות..
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#6 · לפני 19 שנים
כדי ליצור סקין אתה פשוט צריך לצייר אותו אבל לא על "תמונה ריקה" אלא בקובץ הסקין שאותו אתה רוצה לשנות. קיבצי הסקינים נמצאים בתיקיה:

[code:1]המטוס אותו תרצה לערוך\Resource\3dObjects\ControllablePlanes[/code:1]

(זאת התיקיה של הסקינים שאותם ניתן להטיס בסימולטור)
#7 · לפני 19 שנים
106thE-LOL, ניסיתי ליצור אחד ושמרתי על המימדים שלו 256X256 כמו כולם אבל על הגודל לא הצלחתי לשמור והוא אמור להיות 65.0KB איך אני יכול לשמור גם על הגודל שלו כי אם אני לא שומר על הגודל שלו אז הסקין לא עובד והמטוס פשוט לבן ?
#8 · לפני 19 שנים
איך אני יכול לבחור דרך ה- "צייר" את גודל התמונה עם אני רוצה שהיא תהיה BMP ו- 65.0KB ? ? ?
#9 · לפני 19 שנים
nokia122 כתב/ה:איך אני יכול לבחור דרך ה- "צייר" את גודל התמונה עם אני רוצה שהיא תהיה BMP ו- 65.0KB ? ? ?

סליחה על החוסר סבלנות אבל אני רואה שכבר אף אחד ךא עונה לי וזה ממש חשוב אז בבקשה עם מישהו יודע אני חייב עזרה . . .
#10 · לפני 19 שנים
כדי להפוף קובץ לBMP פשוט תשנה את השם שלו.
לדוגמה אם שם הקובץ הוא סקין הוא אמור להופיע לך ככה: סקין.JPG (או JPEG) פשוט תעשה שינוי שם תמחק הכל ותכתוב סקין.BMP
עמרי גילת.
#11 · לפני 19 שנים
Gim3l, לא הבנת אותי אני נגיד מכין סקין לכוכב כחול בתוכנה כלשהי נגיד שבצייר ומכין אותו בגודל שהוא צריך להיות שזה - 256X256 ולאחר מכן אני צריך לשמור אותו כקובץ BMP כי כל הסקינים לכוכב כחול הם תמונת BMP אז אני עושה שמירה בשם ואחר מכן אני שומר בוחר שהוא יהיה BMP כי זה מה שאני צריך וכתוב את זה בצייר כך -24bit bitmap(bmp,dib אבל אני צריך שהקובץ יהיה 65.0KB והוא לא ! אז איך אני מקטין את גודל הקובץ ?
#13 · לפני 19 שנים
למדתי איך להכים סקינים למי שיש רעיון שידבר איתי ! 😛

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.