57 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון טייס נטש מטוס סקייהוק בשל אש במנוע
דיון

טייס נטש מטוס סקייהוק בשל אש במנוע

38 הודעות 4,787 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
להסרת הספק, המטוס העייט הוא מטוס אימון ולא מבצעי(קרב) הוא מבצעי רק לפיזור כרוזים(פלירים) ומשימות הארה(אם נורי תאורה), משימה זו מבוצעת רק על ידי העייט.
העייט הוא מטוס ישן אשר סובל-בעיות תכניות רבות(נו מה רציתם 40 שנה באויר).

ומה שכתבתי אני אומר מילה במילה את מה שאמר לי, נו לכל השכבה שלי לפני שנתיים טייס בטייסת הנמר המעופף כאשר היינו בסיור בבסיס חצרים.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#2 · לפני 18 שנים
Ronen_101
חרטא-בונא!
אם לעיט היו שמים מערכות מתקדמות הוא בטוח היה מתפרק באוויר... המטוס לא בנוי לשאת אפילו עשירית מהמכשוב שצריך בשביל לקרוא למערכות- מערכות מתקדמות.
. פלוס לכול זה, לא ישנה כמה מחשבים יכניסו למטוס, הוא עדיין ישאר גורטאה שכול זיז ואום הוא בסכנה של כשל!
ותבין אני מדבר מנסיון, במקרה יש לי קצת נסיון עם עיט...
ויטלי
הטייס האוטומטי
#3 · לפני 18 שנים
ותבין אני מדבר מנסיון, במקרה יש לי קצת נסיון עם עיט...[/quote]

LIRDON היקר
לא יודע כמה נסיון יש לך אבל לי יש נסיון של מעל 15 שנים על המטוס הזה ותן לי להגיד לך משהו ואתה יכול לצטט אותי - העייטים יטוסו גם ביום שבו הניצים יגיעו למוזיאון
העייט הינו מטוס אמין מאוד וסלחני לטעויות של טייסים צעירים ובגלל זה הוא מתאים ביותר למשימותיו
באשר לכשירותו המבצעית - עדיף לא לפרט רק כך בחשבון שהמטוס השתתף בכל המלחמות \ מבצעים מאז 1973
לפני שנתיים בוצע שידרוג למטוס תחת הכותרת "עייט משופר" והותקנו בו מערכות אויוניות מתקדמות

תנו כבוד לעייט הזקן והטוב - שכבר 40 שנה "השמים כסאו והארץ הדום לרגליו"
#5 · לפני 18 שנים
חברה , כל אלה שלא מאמינים שיש טייסת סקייהוקים וכל זה אז כמו שכמה אמרו פה וסטס פירט הכי הרבה זאת טייסת הנמר המעופף שבמלחמת לבנון השנייה פיזרו את כל הכרוזים זאת הייתה עבודה שלהם... נורים,וצילום אווירי במקרה הייתי בביס''ט מטעם גדנ''ע אוויר באותה טייסת ראיתי סרטונים מבצעיים שלהם ממלחמת לבנון השנייה ועוד כל מיני משימות שמראות מה תפקידה של הטייסת וגם נפגשתי אם טייסים מהטייסת שהסבירו לנו את תפקידיה של הטייסת כך שלכל אלה שלא יודעים מה הם אומרים יש טייסת סקייהוקים שלא קשורה לקורס טייס שעושים הרבה עבודה!!!!
#7 · לפני 18 שנים
איזה נסיון? צוות אויר צוות קרקע, מה?
ויטלי
הטייס האוטומטי
#8 · לפני 18 שנים
lirdon כתב/ה:איזה נסיון? צוות אויר צוות קרקע, מה?

יש דברים שהשתיקה יפה להם...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.