73 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 נשבר לי מהאוזניות האלה כבר...
דיון

נשבר לי מהאוזניות האלה כבר...

23 הודעות 3,001 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
בפעם הלא יודע כמה, ה-Logitech USB 250 שלי התאבדו. נמאס לי כבר לרוץ לבאג ולהחליף, וגם ככה עוד מעט האחריות נגמרת. יש איזו המלצה על סט לא יקר, שעובד ? (בעצם הלוג'יטק עובדות מצוין, עד שהכבל מסתלסל, וכמה שלא תיישר אותו, חלק כזה או אחר מת בסופו של דבר).

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#3 · לפני 19 שנים
האמת היא שאני משתמש באוזניות עם מיקרופון הכמעט הכי פשוטות שקיימות, עם בננות רגילות - לא USB. לאחר כמה וכמה נסיונות נוכחתי לדעת שזהו הפיתרון הטוב ביותר שנותן יחס עלות/ביצוע הטוב ביותר. אם האוזניות מתקלקות (וזה לא קורה לי לעתים תכופות, אלה שיש לי עכשיו עובדות מצוין כבר יותר משנה), אני פשוט "משקיע" 20-30 ש"ח וקונה חדשות - ולא ב-BUG אלא בכל סופרמרקט, תוך כדי קניית חלב, ירקות ולחם..... 🙂
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#4 · לפני 19 שנים
רמקולים - הפתרון הטוב ביותר לפי דעתי , רביעיית רמקולים שיתנו לך סראונד וסאב וואפר שיקפיץ את הרצפה לתקרה על כל יריה של MK108 , לזה אני קורה חווית משחק...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#6 · לפני 19 שנים
הסאונד בהחלט טוב וסביר. אני משתמש באוזניות שדומות מאוד ל-HEADSET 250 הנצמדות היטב לאוזניים. רק שהן לא עולות 200 ש"ח.... 😉
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#9 · לפני 19 שנים
Twister,
לי יש "ערכה" של אוזניות עם מיקרופון ביחד, 45 ש"ח של חברת TEAC...
נוח וטוב.

קניתי באופיס דיפו
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#11 · לפני 19 שנים
אופיס דיפו, אוזניות של 50 ש"ח - עובד מצוין, סאונד מעולה, נוח מאוד לשימוש ממושך, 0 בעיות כבר שנה.
לעומת האוזניות של לוג'יטק, שעלו 250 ש"ח, כל הזמן עשו בעיות, המקל של המיקרופון שלהם קצר מדי - בקושי שמעו אותי. בקיצור לוג'יטק צריכים להתמקד ביצור מקלדות ועכברים ולא ביו צריכים בכלל להכנס לתחום הגיימינג של אוזניות, רמקולים, ג'ויסטיקים ועוד כאלה ח**ות שהם מנסים לייצר.

לדעתי עיקר הבעייה בשימוש ברמקולים - מלבד הורדת איכות הסביבה לשאר בני הבית - זה הצפצופים והפידבקים שהם גורמים לשאר האנשים ב TS (ראה לעיל Viper והרעשים שהוא מייצר לנו 😄 ) - עם אוזניות אין את זה אף פעם. וחוץ מזה, אם אתה רוצה בוודאות לדעת האם זה מטוס על השש שלך או שסתם השכן רק חזר מהעבודה ומנסה להחנות את הטרנטה - אוזניות הם הפתרון.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#12 · לפני 19 שנים
DOR כתב/ה:Twister,
לי יש "ערכה" של אוזניות עם מיקרופון ביחד, 45 ש"ח של חברת TEAC...
נוח וטוב.

קניתי באופיס דיפו

כן זה אחלה סט גם לי יש כזה כבר כמה חודשים טובים וזה מעולה שומעים טוב ושומעים אותי טוב
מפקד טייסת Virtual Israeli DogFighters
-=VIDF~Wain=-

iaf.wain@gmail.com
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#13 · לפני 19 שנים
Shnizel כתב/ה:רמקולים - הפתרון הטוב ביותר לפי דעתי , רביעיית רמקולים שיתנו לך סראונד וסאב וואפר שיקפיץ את הרצפה לתקרה על כל יריה של MK108 , לזה אני קורה חווית משחק...

וגם זה עושה פידבק, ז"א אתה אומר משהו ואז אתה שומע את עצמך אצל מישהו אחר.......
אני טס באונליין עם אוזניות פשוטות של פנסוניק ופשוט מלביש אותן על המיקרופון הקטן שלי שמתיישב על האוזן...(כמובן שאחרי 3 שעות טיסה זה מתחיל להציק אבל זה אחלה פתרון...)

כשאני טס בסינגל אז אני עובר לאוזנית סינהייזר שלי!
אוזניות די ג'יי (קניתי בלימודים שלי...) מטורפות מאוד! ועלו לי רק 220 ש"ח
איכות סאונד מטורפת, יש להם גם באסים....
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#14 · לפני 19 שנים
אלה האוזניות שאני משתמש:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=152206

70 ש"ח, די פשוטות, לא USB, יעידו כל מי ששומע אותי ב TS לגבי איכות המיקרופון (לא מתחייב לגבי התוכן של מה שאני אומר) 😉
מאד קלות ונוחות, מחזיקים לי כבר יותר משנה ללא שום בעיות.

אפשר למצוא אותם כמעט בכל חנות אלקטרוניקה / מחשבים, את שלי רכשתי באופיס דיפו.

VIFF
its not a bug, its a design feature
#15 · לפני 19 שנים
תודה לכל העוזרים למיניהם.

מצאתי תחת ערימה מכובדת של גרוטאות בבית אוזניות פשוטות. אני כבר שעה נאבק עם הדרייבר הזה של Realtek... כל מה שקיבלתי בינתיים היה:
א. שקט.
או
ב. רעש סטטי מוזר.

יש למישהו מושג מה אני עושה?

עריכה: מדובר על המיק', האוזניות עצמן עובדות בסדר.

צוות ניהול ראשי - פריפלייט

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.