ברכותיי, זה הדיון עם הכי הרבה שטויות שראיתי כבר הרבה זמן בפריפלייט.
falcononeone כתב/ה:קודם כל אולי התבלבלתה בין F14 לבין MIG29, שיש גדם אחד שלו בישראל, הוא הגיע בדרך מוזרה שאני לא זוכר בדיוק.
ודרך הגב יש נושאת מטוסים אמרקאית, בים התיכון כדרך קבע, ואם זה באמת F-14 אז כנראה הוא הגיע ממנה.
למה מכל המטוסים דווקא מיג 29? זה אחד המטוסים הפחות דומים ל-F-14. אם כבר הייתי אומר שהוא התבלבל עם F-15, או אולי טורנדו בריטי (סביר מבחינת מראה - אבל אין שום סיבה שיסתובב פה).
מיג 29 מוברח אין בארץ, מה שכן יש זה מיג 23 (עם כנף בעלת גיאומטריה משתנה כמו ה-F-14), אבל אין סיבה שהמוזיאון יחליט להוציא אותו לסיבוב פתאום....
לגבי הנומ"ט האמריקאית - פעם עשירית בערך, ה-F-14 יצא משירות פעיל בחיל הים האמריקאי.
"The last F-14 combat mission was completed on February 8, 2006, when a pair of Tomcats landed aboard USS Theodore Roosevelt after one dropped a bomb in Iraq."
http://en.wikipedia.org/wiki/F-14
Eagle King כתב/ה:תראה,
אין לי מושג מה הולך בארץ הזאת אם ראית מטוס קרב אמריקאי ומטוס ישראלי כנראה שיתוף פעולה עושים אימון ביחד יכול להיות גם לקראת הפצצצ כור וכל השטויות הללו.
אתם טוחנים תנושא הזה יותר מידי וכבר שהנושא ברור מאליו.
ראה מעלה.
afik_t_king כתב/ה:[quote="IversonIAF"]זה איראניים 💐
מטוס איראני רק חוצה את הגבול במייל, מטוסי סופה מוזנקים ומפילים אותו תוך שניה. באמת נראה לך שמטוס איראני יטוס מעל שטח ישראל? בעיקר במצב שאנחנו נמצאים בו?[/quote]
למה דווקא סופה? הרבה יותר סביר שישב בכוננות מטוס ששעת טיסה שלו מסובכת פחות.
צוות ניהול ראשי -
פריפלייט