81 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית הדבר הכי אדירשראיתי בחיים שלי.
דיון

הדבר הכי אדירשראיתי בחיים שלי.

18 הודעות 4,140 צפיות לפני 19 שנים
#2 · לפני 19 שנים
יש כסף אין דאגות חח....
תאמין לי גם נכנסתי לאתר של הVirtual Thunderbirds לפורום שבו הם מציגים את הציוד שלהם, זה פשוט בלתי יאומן. קוגר (אולי אפילו 2), 2+ מסכים (עד 6 מסכים), כיסא נוח, מחשב סוס, ולחלקם אפילו קוקפיט. 😈
#3 · לפני 19 שנים
כעקרון אנחנו מתרשמים מקוגר כמו מזהב.
אבל בחו"ל הוא לא כזה יקר משאר הסטיקים ולא בעיה להשיג אותו 🤔
#5 · לפני 19 שנים
לא זוכר מתי ראיתי באתר SIMHQ גם כן תמונה של מישהו שרכש לעצמו ממיגרש גרוטאות של חיל האוויר האמריקאי חלק קידמי שלם של F-111 והוא גרר אותו למחסן שלו בבית והוא הופך אותו לחלק מסימולאטור פרטי משלו, מדהים מה שכסף יכול לעשות. אגב... בחניה שלו ישבה פורשה 911 .

אני לא דואג למצב חשבון העו"ש שלו, זה בטוח.
#6 · לפני 19 שנים
Mannie, אפשר לקנות הכל בארה"ב פשוט אין לצבא מה לעשות עם העודפים
אני לדוגמא כמעט קניתי סטיק ומצערת 1:1 של F-16 אבל בארץ זה נחשב לאמל"ח ולא רציתי לקחת סיכון על זה במיוחד שזה נשלח מח"א האמריקאי
#7 · לפני 19 שנים
איפה שאני עובד זרוקים סטיקים של משהו בזבל, ואני מדבר על דבר אמיתי לא מישחק.
#8 · לפני 19 שנים
Mannie,
תבדוק אם יש לך מצב להוציא מהם את המירב כי ניתן עם עבודה ,אומנם לא קלה ומרובה ,ניתן להתאים אותם למחשב.
הרי מה שקורה בעצם בסטיק אמיתי הוא העברת קצרים לנקודות מסויימות בסקיט ומשם זה מגיע למחשב טיסה
אפילו אם זה מתחים עדיין הכפתורים סוגרים מעגל וזה מה שחשוב עדיין ניתן להסב אותם למערכת מחשב
ולמצוא מע' תקשורת על בסיס usb מה שגם אם יש לך סטיק מבוסס תקשורת usb בעל 11 כפתורים זה יכול לפתור לך את הבעייה כי החלק בין זיהווי הכפתור שנלחץ ובין הפקודה שניתנת למחשב כבר פתורה לך מה שנשאר זה להתאים את הכפתורים של הסטיק לכך שהבקר של פעולת הלחצנים joystick יזהה
זה ממש בגדול ומה שעכשיו חשבתי עליו אבל זה בר ביצוע

אולי זה נראה די לא הגיוני לעשות זאת...אבל אין כמו סטיק 1:1 של מטוס שיהיה בבית 😉
#9 · לפני 19 שנים
שגיא ידוע לך מה העונש על גניבת רכוש צה"ל?
אני ממש חושב שזה רעיון לא טוב.
חוצמזה, מה רע לי עם ה-Saitek ST90 שיש לי?
תאמין לי לאני לא צריך יותר מזה, אני מפיל את הרוסים/ ערבים כמו זבובים.
#11 · לפני 19 שנים
Mannie,
אמרת שאתה עובד וזה זרוק לפח , אין לי מושג במה אתה מתעסק ,
לא התכוונתי שתגנוב זה מה שרשמת בכל מקרה גם אם זה זרוק לפח אפשר לבקש אישור לקחת ואם לא אז לא
ברור שלא התכוונתי לגנוב
נתתי רעיון כללי מה ניתן לעשות עם ציוד אזרחי מקורי ולנסות להתאים למחשב על בסיס ציוד קיים
#12 · לפני 19 שנים
חלילה חברים על תבינו אותי לא נכון 😮
לא אמרתי שמישהו הציע לי ליגנוב משהו, אבל אתם יודעים, גם אם אתה לוקח משהו בתום לב מתוך הנחה שאף אחד לא צריך את זה, תמיד מחכות לך הפתעות לא נעימות בדרך.
אתם יודעים, מבחינת צה"ל זה אמנם זבל אך ברגע שזה עבר את הש"ג ללא אישור זה הופך באחת לרכוש צה"ל גנוב.
#13 · לפני 19 שנים
afik_t_king כתב/ה:יש כסף אין דאגות חח....
תאמין לי גם נכנסתי לאתר של הVirtual Thunderbirds לפורום שבו הם מציגים את הציוד שלהם, זה פשוט בלתי יאומן. קוגר (אולי אפילו 2), 2+ מסכים (עד 6 מסכים), כיסא נוח, מחשב סוס, ולחלקם אפילו קוקפיט. 😈

אפיק תעשה טובה בקשה תביא לינק לאתר שלהם לקוקפיטים שלהם וזה שהם בנו......
#14 · לפני 19 שנים
vlad כתב/ה:[quote="afik_t_king"]יש כסף אין דאגות חח....

אפיק תעשה טובה בקשה תביא לינק לאתר שלהם לקוקפיטים שלהם וזה שהם בנו......[/quote]
בבקשה, אחח איזה תענוג אפילו אחד כזה בבית שלי...לקנא פשוט.....
http://forum.virtualthunderbirds.com/viewtopic.php?t=1021&start=0
#15 · לפני 19 שנים
afik_t_king כתב/ה:[quote="vlad"][quote="afik_t_king"]יש כסף אין דאגות חח....

אפיק תעשה טובה בקשה תביא לינק לאתר שלהם לקוקפיטים שלהם וזה שהם בנו......[/quote]
בבקשה, אחח איזה תענוג אפילו אחד כזה בבית שלי...לקנא פשוט.....
http://forum.virtualthunderbirds.com/viewtopic.php?t=1021&start=0[/quote]

ואווווווווווו ,פשוט מדהים מה אנשים בנו שם , אני אוכל פה את הלב 😈

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.