·
לפני 19 שנים
shlomi כתב/ה:או קיי. כל מי שהגיב בעד אטאק לא יודע כלום ממה שהוא מדבר.
כל אחד שיקנה אותו יכול לבוא ולהגיד ' יש לו אחלה דיוק בלא בלא בלא חרא '
אחר כך תיקח X52 ליום אחד ותחזור לאטק שלך אתה תרגיש כאילו אתה משחק בחצים.
לאטאק אין TWIST ככה שאתה לא יכול לפנות על הקרקע או לפנות עם הזנב!
סתם ביקורת קטנה על תגובה כאן-
- ג'ויסטיק של חברה מובילה בתחום - מובילה??????????????? פעם שניה שהתקלקל לי הסטיק ואתה אומר מובילה???????? יש לי פרידום.
אתה מנקרה מוזר שלומי! זה שהיה לך פאק במוצר זה לא אומר שכל החברה דפוקה!
- שנתיים אחריות ע"י היצרן, החזרה תוך שבועיים [ככה הם אומרים אם זכרוני איינו מטעה אותי] מרגע ניתנת המוצר לתיקון - חחחחחחחחחח הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לקח בדיוק חודשיים עד שהחזירו לי תכסף
אני קניתי בבאג, ולסטיק שלי היתה בעיה אחת שלא קשורה לסטיק עצמו פשוט קיבלתי איזה סטיק כאילו שקיבל מכה אז העדפתי להחליף, תוך שבועיים חזר אליי כמו מלך!
- 11 כפתורים, 5 כפתורים על ראש הסטיק [כולל פיקל, 4 + פיקל] - ומה מרשים בזה ?
לא ניראה לי שאני אגיב לזה
- נוח - יש סטיק שאתה יכול להגיד שהוא לא נוח? נוח זה לא שאלה בכלל..
כן !!! ישנם סטיקים שמלאים בכפתורים על ה"מוט" עצמו וכל תזוזה הכי קטנה אתה לוחץ על 100 כפתורים
- פלאג & פליי = רק לחבר את הסטיק לUSB והוא עובד, בלי שום דיסקים להתקנות - זה החרא כאן, שהפרופילר של לוג'יטק לא עושה כלום יש כאלה כמו סייטק שיש להם דריברים יעילים.
שמע, לוג'יטק בנו סטיק נפלא בלי שום דיסקים ושום התקנות, אתה יכול לקחת את הסטיק לחבר ולהשתמש איפה שבא לך. בלי דיסקים והתקנות וכו'!
- מצערת נוחה לשימוש על בסיס המכשיר עצמו - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. יש לו תמצערת הכי קטנה מכל הסטיקים שקימים בימינו וזה ממש לא מרשים שבמצערת על הסטיק זה חרא.
לי ולעוד רבים שאני מכיר זה נוח, כל אחד וטעמו
- לא תופס הרבה מקום - למה יש סטיקים שתופסים הרבה מקום?
הקוגר זה כלי גדול שכולל 2 חלקים והם במקרה אתה צריך לשים אותו במקום שלא יצור מגע עם מה שהוא לא צריך זה קצת בעיה אבל זה לא הנק'
- זול ועושה את העבודה - זול? 150 שקל אני יחסוך ל1500 חמצוצים או לארק אבל לא לסטיק כזה גרוע.
מה אתה ילד קטן? שיהיה לך בתאבון
💡 😁
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב

מהירים כברק, עוקצים כעקרב