152 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 y
בית פורומים אי אל 2 איך מוצאים גיימרים מבוגרים זמן למשחקים? , O.T
דיון

איך מוצאים גיימרים מבוגרים זמן למשחקים? , O.T

20 הודעות 2,968 צפיות לפני 19 שנים
#3 · לפני 19 שנים
יפה, אבל כל מה שאומרים שם נכון בעיקרו למשחקים מסוגים אחרים, לא לסימולטורים...
חבל שאי אפשר לעשות Save & Exit באמצע תרחיש או קמפיין 😂

אני חושב שהיחיד שמצא את הדרך הנכונה הוא גרשון.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#4 · לפני 19 שנים
Hedgehog כתב/ה:יפה, אבל כל מה שאומרים שם נכון בעיקרו למשחקים מסוגים אחרים, לא לסימולטורים...
חבל שאי אפשר לעשות Save & Exit באמצע תרחיש או קמפיין 😂

אני חושב שהיחיד שמצא את הדרך הנכונה הוא גרשון.

שהיא?

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#6 · לפני 19 שנים
Hedgehog כתב/ה:להכניס בהדרגה את כל בני הבית לעניין של הסים, ואז כשכולם מתלהבים ממנו, לא יהיו עוד שאלות מסוג "שוב אתה הולך לשחק במחשב ?" (עם דגש גדול על המילה לשחק) 😂

רעיון לא רע...
אני צריך לנסות את זה 💡

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

#8 · לפני 19 שנים
בהצלחה לי עם הפולניה שלי 🙁
!Never Miss a good opportunity to SHUT UP
#9 · לפני 19 שנים
אויש אויש אויש....אז אנחנו לא מוצאים זמן למשחק כמו שהינו רוצים שיהיה לנו אבל אנחנו כבר לא בני 16...

לא לא, אני לא בטוח שהדרך של גרשון היא הדרך הנכונה - לכל אחד הדרך שלו.

כשיש ילדים קטנים, כשהעבודה דורשת שעות נוספות, כשגם לומדים תוך כדי כל זה - אז זמן פנוי הוא לא דבר נפוץ. החוכמה היא לדעת לשלב בין כל הדברים. לכל אחד יש את סדר העדיפויות שלו.

הרי אף אחד מכם לא היה רוצה להתעורר יום אחד ולגלות שבזמן שטסתם בסימולטור הילדים כבר גדלו ויצאו מהבית, ושאישתכם כבר מזמן לא מתעניינת בכם (שלא לומר - מתעניינת מאוד במישהו אחר).
אז תפסיקו להתבכיין על האישה ותבדקו את סדרי העדיפויות שלכם. ערב רומנטי עוד לא הזיק לאף אחד!!!
#10 · לפני 19 שנים
Maverik כתב/ה:[quote="Hedgehog"]להכניס בהדרגה את כל בני הבית לעניין של הסים, ואז כשכולם מתלהבים ממנו, לא יהיו עוד שאלות מסוג "שוב אתה הולך לשחק במחשב ?" (עם דגש גדול על המילה לשחק) 😂

רעיון לא רע...
אני צריך לנסות את זה 💡

IAF.101~Maverik[/quote]

LOL
לנסות מה??!! תזכיר לי: כמה שנים אתה כבר נשוי? 😉
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#11 · לפני 19 שנים
Ori כתב/ה:אויש אויש אויש....אז אנחנו לא מוצאים זמן למשחק כמו שהינו רוצים שיהיה לנו אבל אנחנו כבר לא בני 16...

לא לא, אני לא בטוח שהדרך של גרשון היא הדרך הנכונה - לכל אחד הדרך שלו.

כשיש ילדים קטנים, כשהעבודה דורשת שעות נוספות, כשגם לומדים תוך כדי כל זה - אז זמן פנוי הוא לא דבר נפוץ. החוכמה היא לדעת לשלב בין כל הדברים. לכל אחד יש את סדר העדיפויות שלו.

הרי אף אחד מכם לא היה רוצה להתעורר יום אחד ולגלות שבזמן שטסתם בסימולטור הילדים כבר גדלו ויצאו מהבית, ושאישתכם כבר מזמן לא מתעניינת בכם (שלא לומר - מתעניינת מאוד במישהו אחר).
אז תפסיקו להתבכיין על האישה ותבדקו את סדרי העדיפויות שלכם. ערב רומנטי עוד לא הזיק לאף אחד!!!

אורי, בחיאת אורי, איזה מידע יש לה עליך שגורם לך לדבר ככה ?
😂 😂 😂

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#12 · לפני 19 שנים
Perry כתב/ה:[quote="Maverik"][quote="Hedgehog"]להכניס בהדרגה את כל בני הבית לעניין של הסים, ואז כשכולם מתלהבים ממנו, לא יהיו עוד שאלות מסוג "שוב אתה הולך לשחק במחשב ?" (עם דגש גדול על המילה לשחק) 😂

רעיון לא רע...
אני צריך לנסות את זה 💡

IAF.101~Maverik[/quote]

LOL
לנסות מה??!! תזכיר לי: כמה שנים אתה כבר נשוי? 😉[/quote]

אולי זה יעבוד על ההורים.. 🙄

IAF.101~Maverik

#14 · לפני 19 שנים
קיפודי - יאללה יאללה - שלא נבדוק איך אתה מול אחרים בפרויקט!!!
ממתי "אני מתלונן משמע אני קיים" הפך לדרך חיים?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.