114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 תרחיש "The German Retreat" -יום חמישי 19/04 20:30
דיון

תרחיש "The German Retreat" -יום חמישי 19/04 20:30

31 הודעות 3,956 צפיות לפני 19 שנים
#3 · לפני 19 שנים
ViFF כתב/ה:[quote="Shnizel"]למה אין Anton 9 =\ ? אם היה אותו , בטח הייתי הולך להוביל מבנה שלו בצד הגרמני(רמז כבד מאוד שאסור לפספס ודורש הסבר למה אין את ה A9) , אבל שים אותי ב P51D

ירדן: אם לא תהיה התנגדות מבחינת Twister (יוצר המשימה) אשמח שנכניס כמה A9 במקום ה A8.

VIFF[/quote]

אני לא רואה סיבה לא להכניס אותו , ה A9 יותר טוב אבל גם ככה מבחינת ביצועים מטוסי בעלות הברית מתעלים במספר דברים על שניהם

אגב , שים אותי בכחולים , אם לא יהיה A9 אני יסתפק ב D9 (וזה לא אומר שאתם שוחכים את ה A9 כי אני דורש אותו חד וחלק (: ) אגב , חבר'ה אדומים , אני מבטיח לכם , הרבה חלקים עומדים להתעופף באוויר ,וכמעט בטוח שאחרי כל יעף לא יהיו לכם הרבה הזדמנויות לנטוש👿

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#4 · לפני 19 שנים
הP38 שלי כל כך מהיר שעוד לפני שתספיק להגיד "Ihn schießen!" אני אחסל את המטרות ואהיה כבר בחצי דרך הביתה.
#5 · לפני 19 שנים
מהיר מהיר , אבל עם כל המהירות שלו הוא לא פונה , אז כשאתה תטוס לך ב 700 ותראה אותי צולל עליך , אני בטוח שתנסה לשבור , אבל רגע, המטוס שלך לא פונה במהירות הזו , ושלי דווקא כן ולשלי יש גם ארבעה כני תותח שיוצרו בדיוק כדי לפרק למטוסים מהירים כמו המטוס שלך את שתי הכנפיים 👿

!No Shnizel?No B&Z
#6 · לפני 19 שנים
ViFF כתב/ה:[quote="Shnizel"]למה אין Anton 9 =\ ? אם היה אותו , בטח הייתי הולך להוביל מבנה שלו בצד הגרמני(רמז כבד מאוד שאסור לפספס ודורש הסבר למה אין את ה A9) , אבל שים אותי ב P51D

ירדן: אם לא תהיה התנגדות מבחינת Twister (יוצר המשימה) אשמח שנכניס כמה A9 במקום ה A8.

VIFF[/quote]

שלילי.

ה-A9, למיטב ידיעתי, הוא דגם שולי שהופיע בכמויות זניחות לעומת ה-A8. ההפרש בביצועים הוא די משמעותי, אבל לא לדעתי מצדיק מבחינת משחקיות, סטיה די פרועה מההיסטוריה. ה-A אמור להיות קשה יותר מה-D מול הסט האדום.

סורי 😉

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#7 · לפני 19 שנים
Shnizel כתב/ה:מהיר מהיר , אבל עם כל המהירות שלו הוא לא פונה , אז כשאתה תטוס לך ב 700 ותראה אותי צולל עליך , אני בטוח שתנסה לשבור , אבל רגע, המטוס שלך לא פונה במהירות הזו , ושלי דווקא כן ולשלי יש גם ארבעה כני תותח שיוצרו בדיוק כדי לפרק למטוסים מהירים כמו המטוס שלך את שתי הכנפיים 👿

ברגע שתיהיה בחצי צלילה אני יעלה לאנך ואהיה כפול בגובה שהיית בו לפני שצללת.
#8 · לפני 19 שנים
טעות טעות ידידי , בחיים אל תעלה לאנך כשיש עליך מטוס בשש , במיוחד לא כשהוא באמצע צלילה , המרחק ביננו כ"כ יקטן שהשאריות מהמטוס שלך אולי יעופו עליי ויסיבו לי נזק .

אגב ,כדאי לך לשכוח מהמהירות האנכית של ה P38 כי לפי הטבלאות שלי , הדורה יותר מהירה ממנו בכל הגבהים ומטפסת טוב ממנו בכל הגבהים ואתה יודע מה עוד? היא אפילו פונה יותר טוב ממנו מ 320 קמ"ש (ולא שמתחת הוא פונה טוב יותר , מתחת הם פונים אותו דבר 😎 ) 💡

!No Shnizel?No B&Z
#9 · לפני 19 שנים
שלום .
אני חדש בסימולטור (שבוע ) , יש מקום להצטרף לתרחיש .
#10 · לפני 19 שנים
לביא כתב/ה:שלום .
אני חדש בסימולטור (שבוע ) , יש מקום להצטרף לתרחיש .

אם אתה מאוד חדש, ואין לך ניסיון טיסה - לא תוכל לעזור הרבה. אבל תצטרף ותקשיב, תבין את רוח הדברים ומהלך העניינים.
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#13 · לפני 19 שנים
התרחיש היה טוב יותר משבוע שעבר המוביל שלי במבנה (ירדן ) פשוט היה ברור, מפורט יותר בקשר .
דבר אשר במהלך הקרב כמובן שעוזר 😁
#14 · לפני 19 שנים
היה תרחיש מאד מהנה, להלן הסיכומים וסטטיסטיקות:

הקלטה של התחקיר לאחר התרחיש:
לינק להורדה או השמעה

תמונה של פתיחת הקרב מאת ה-debriefer
[align=center]
[/align]

לוח הפלות:

[align=center][/align]

מלך ההפלות לתרחיש הזה: Cougar and ViFF עם 4 הפלות כל אחד.

פרטי הפלות:

[align=center][/align]

יחס הפלות / נפילות

[align=center][/align]

גם פה Cougar and ViFF לוקחים את הכתרם תוצאות הכי טובות עם יחס השרדות של 2.00.
כמו כן ראוי לציין לשבח את Phantom ואת Viper, שניהם עם הפלה אחת בלבד, אבל יותר חשוב הם לא הופלו במהלך כל התרחיש מתחילתו ועד סופו.

השמדת מטרות קרקע

[align=center][/align]

כל הכבוד ל Pizza ,Falcon ול Ori שביצעו השמדה שיטתית ואפקטיבית, והביאו לאדומים את הנצחון 20 דקות לפני הזמן המוקצב בתרחיש.

פרטים על מטרות קרקע שהושמדו

[align=center][/align]

נתראה בתרחיש הבא!! 😎
SALUTE
VIFF
its not a bug, its a design feature
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.