119 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 יום השואה 2007
דיון

יום השואה 2007

9 הודעות 1,687 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
לתשומת ליבכם, ביום ראשון - ערב יום השואה, יום שני - יום השואה.

אני חושב שכשחקנים בז'אנר מלה"ע השניה ,ולאור דיונים מדיונים שונים ומשונים בנוגע לסמלי הצורר הנאצי, משמעות טיסה בצד זה או אחר ושאר מחשבות שמעלה הנושא , מן הראוי לציין את יום השואה.
עלינו לזכור וולהזכיר, במיוחד ביום זה, את הרצח הנורא שביצעו הגרמנים בעמנו (ובעמים אחרים) בימי מלחה"ע השניה.
לא נשכח גם את אוזלת היד של בנות הברית בנושא זה. מעדויות רבות עולה שהיה בידיהן המידע על מחנות ההשמדה ועל המשלוחים, ואת היכולת להוציא לפועל הפצצות שיכלו לעצור את מכונת ההשמדה הנאצית.

לעולם לא עוד!
#2 · לפני 19 שנים
מילים כדרובנות. אני מסכים עם כל מילה.
עמרי גילת.
#3 · לפני 19 שנים
כבר בספטמבר 1943 היה לחילות האוויר של כוחת הברית הידע ואפשרות להפציץ את מתקני ההשמדה ההמונית באושוויץ -בירקנאו ,ולמחוק את מבני הגזים להשמדה המונית -אבל הם לא שלחו אפילו מטוס אחד.

רק באוקטובר 1944 מרדו אסירים מבקוצת ה - זונדרקומנדו באושוויץ והרסו לפחות תא גזים אחד מכל הארבעה . יחדיו היו ארבעת המתקנים בעלי יכולת הריגה של עד 24,000 נפש ביום ,גברים נשים, ילדים , נשים הרות ותינוקות בני יומם.
רק לאחר המרד והתקדמות הצבא הרוסי , הורה היינריך הימלר,ימח שמו ושם זכרו,לבלום את עבודת המשרפות ולהרוס אותן.

ב27 בינואר 1945 בשעות אחר הצהריים נכנסו ראשוני חיילי הצבא האדום למחנה אושוויץ ,שהיה בית הקברות הגדול ביותר בתולדות האנושות ,באושוויץ בירקנאו נרצחו יותר ממליון וחצי יהודים.

אם יש כאן מישהו שיכול לבנות מפה של פולין והאזור ורוצה לחזור לספטמבר 1943 ,ולבצע את ההפצצה שמעולם לא התבצע לבושתם של כל בעלות הברית והעולם כולו -יהיה לי הכבוד לקחת בה חלק.
#4 · לפני 19 שנים
Sorry bot i have problems.

Also in haim hecht's movie "tisa ahat bishvileno" they show a picture of a plane droping bombs over the "misrafot" bot he knew that the bomb won't hit there.....
#5 · לפני 19 שנים
הן משפחתי והן משפחת אישתי עברו את השואה, וחלק מן האנשים נרצחו במחנה הריכוז ברגן-בלזן.
אני לעולם לא אשכח את זה!
בגלל זה אני כעקרון לא טס על המטוסים הגרמניים, וגם מאוד נהנה להפיל אותם.
ובגלל זה, אני חושב שחשוב מאוד לקיים את המטס של יום העצמאות וגם להפגין נוכחות ישראלית בשרתים הבינלאומיים הן כבודדים והן כקבוצות!
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#6 · לפני 19 שנים
אני בהחלט שותף להרגשה זו , כמי שרוב משפחתו נרצחה בשואה .
בסימולטור הזה ובמשחקי לחימה אחרים ששיחקתי בהם הרבה , אני לא מסוגל להיות בצד הגרמני ובודאי שלא תחת סמלים אלו.
לפני ה VPN הייתי הרבה בשרתים מחו"ל , כולל חברות שלי בטייסת מחו"ל שגם שם הכינו לי סקין מיוחד עם דגל כחול לבן , כעת משתדל לטוס עם סקינים ישראלים של ה VPN בשרתי ה HL .
#7 · לפני 19 שנים
afik_t_king כתב/ה:Sorry bot i have problems.

Also in haim hecht's movie "tisa ahat bishvileno" they show a picture of a plane droping bombs over the "misrafot" bot he knew that the bomb won't hit there.....

לדעתי הכוונה שלך היא לתמונה הזאת:

זאת תמונה מפורסמת של פצצות מעל אושויץ, הם בדרך לאיזור תעשייה כ5 ק"מ משם, האזור הופצץ מספר פעמים אך לעולם לא כיוונו את הפצצות לאושויץ.

פעם אחת כמה פצצות שכוונו לאיזור התעשייה פספסו ופגעו קצת במחנה אושויץ אך לא עשו הרבה נזק, כמה אסירים וגם גרמנים נהרגו מההפצצה הזאת. הנה תמונה של הנפילות הקרובות למחנה:
Do I suffer from long-term memory loss? I cant remember
#9 · לפני 19 שנים
אם תבדוק את הקישור שלהם אתה תראה באיזה אתרים הם נמצאים, בכל מקרה ידעתי על קיומם של התמונות ולכן פשוט חיפשתי ב'Google Images' את צמד המילים 'auschwitz bombs'.
Do I suffer from long-term memory loss? I cant remember

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.