114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס סרטון פתיח ישראלי
דיון

סרטון פתיח ישראלי

11 הודעות 1,876 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
שמתי לב שסרטון הפתיחה של המשחק הוא נגיש וניתן להחלפה. עשיתי כמה ניסויים והצלחתי להחליף אותו בסרטים אחרים. אז עלה לי רעיון, שמישהוא שמבין בהכנת סרטים (נראה לי שיש פה כמה כאלה) יכין סרטון פתיח שיוקדש לחיל האויר הישראלי עם קטעים ממבצעים אמיתיים (כמו תקיפת הכור למשל) ושבמקום F-18 או פאנטום בכוונת יהיו מיגים סוריים מתפוצצים.

אז יש פה מישהוא שמוכן לקחת על עצמו את זה?
(אני פשוט לא מבין בהכנת סרטים אחרת הייתי מכין בעצמי)
#2 · לפני 19 שנים
אפשר פשוט מאוד להכניס את הפתיח של "כוכב כחול".....כמו שעירן עשה 😄

Preflight Forums Administrator
#3 · לפני 19 שנים
נכון רק שצריך לחתוך את הסוף (שכתוב כוכב כחול סימ' הטיסה של חיה''א הישראלי...)
עמרי גילת.
#4 · לפני 19 שנים
אני יודע לערוך טוב מאוד (פרומו לסרטון תדמית 2 של ציפורי המדבר).
אם מישהו יכול להשיג לי את הקטע של כוכב כחול, אני מוכן.
#6 · לפני 19 שנים
סתם שאלה ,
למה לעשות את זה ?
נניח מישהו יכין סרטון . הוא ישאר אצלו במחשב , הוא לא יוכל להפיץ את המשחק יחד עם הסרטון שלו ...
#7 · לפני 19 שנים
DOR כתב/ה:http://www.youtube.com/watch?v=hKZEo6d-ypc

אני יודע שיש אותו ביוטוב, אבל אני צריך את הסרטון עצמו כקובץ באיכות טובה.
אם אני אוריד את זה מיוטוב (ואני יודע איך) האיכות לא תהיה טובה למסך מלא.

אם למישהו יש דיסק של כוכב כחול יש שמה את הסרטון פתיחה.
#9 · לפני 19 שנים
F4ITDG have made movies for all Israeli campaigns and triggers , the problem is not to make a movie , the big problem is to run it in F4 or AF !
this required more then movie making knowledge ! not so simple since it needs a code knowledge ! even the best Falcon codders still have issues with running vids in AF or Falcon4 !
You need to know the code , else you maybe could do the best movie but it will not run for you in Game !...try it..... 😉

it took us about 3 months to get all movies/vids running in falcon4 correctly.....

just look at the korean vids and see how they'r setted up....in AF it is more difficult , contact Khronik from PMC , only he knows how to do it !
הייתי פעם פאלקוניסט......
#10 · לפני 19 שנים
peled אתה טועה, החלפת סרטון הפתיח היא עניין פשוט.
ניגשים לתיקיה falcon 4.0\ movies\common, שמה יש קובץ שנקרא intro.avi שהוא סרטון הפתיח. עכשיו כל משנשאר לעשות זה להחליף את הסרטון המקוריבסרטון אחר (לא DIVX כי זה לא תומך) ולקרוא לו גם Intro.avi.
#11 · לפני 19 שנים
double_o,

we probably are not talking about the same thing...there are many threads on the PMC about how to convert vids and how to make them running....that's a fact..

anyway...Good luck ! 🙂
הייתי פעם פאלקוניסט......

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.