117 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור סתם משהו שחשבתי עליו
דיון

סתם משהו שחשבתי עליו

156 הודעות 15,385 צפיות לפני 20 שנים
#4 · לפני 20 שנים
כמו שאמרתי! זה אימון
אם מסוקים ואתם זה לא זיווג מושלם, או אם כל נחיתה שלכם עם מסוק זאת התרסקות, אז זה המקום בידיוק בישבילכם, אנחנו לא מקליטים עכשיו, אךה רק מתאמנים, ומשפרים את היכולות טיסה ונחיתה שלנו. אז מייק אני מבין שגם אתה בפנים, אני ידבר איתך ועם גל ב16:00 בדיוק

וSpoon הגה יכול להיות מאוד נחמד בישביל ימינה ושמאלה, רק לא הבנתי איך אתה עושה למעלה ולמטה? זה לא כמו הגה של מטוס שאתה מושך ודוחף גם...
😱
#7 · לפני 20 שנים
מסתבר שלכולם היה מה לעשות :\
אני יודע שאם רוצים לעשות סרט צריך להוזיז דברים.... דיבורים לא עוזרים הרבה (לא תוקף פה מישהו חס וחלילה) אבל יאללה צריך להתחיל להריץ... זה נדחה למחר, ומחר אני יתן פה תגובה עם שעה ושעה משנית ונראה מה נעשה, ובבקשה תראו נוכחות והיענות
#8 · לפני 20 שנים
אוקי... אני לא רוצה ממכם שעה מדוייקת, אבל מחר... בוקר צהריים או ערב?
כל אחד שירשום מה הכי נוח לו ולפי זה נקבע
#9 · לפני 20 שנים
צהריים אני יכול..

[למה לא נכנסת אתמול ב22:30? :\ ]
#10 · לפני 20 שנים
יום שלישי, 13, אוגוסט.

יש אימון של הקוברות כמו שצויין למעלה, זאת הפעם ה*שלישית* שאני מנסה לארגן, ומסיבות משונות לכל אחד היה משהו אחר לעשות 🙂
אז בכול אופן... תפנו זמן או משהו, כאת האימון הזה לא נעשה יותר מפעם אחת, ומי שלא מאומן לא יכול לטוס במטס, כלומר שמי שלא יהיה ביום שלישי גם לא יוכל להיות בצילומים של המטס קוברות, אז קחו לתשומת לבכם ומקווה לראות אותכם ביום שלישי.

ההעדפה שלי היא לצהריים בסביבות 13:00-16:00
העדפה ב' למקרה שמשהו לא מסתדר ובאמת שאין מספיק טייסים, זה יהיה בטווח של 20:00-22:00
נערך לאחרונה: לפני 20 שנים · 2 עריכות
#12 · לפני 20 שנים
מיונים לקורס טייס 😛 😛
לא אבל זה נובע מחשיבה פשוטה והגיונית שאומרת שמי שלא מתאמן על קוברה לא יוכל להטיס את הקוברה טוב, וכתוצאה מכך לא יטיס אותה טוב במטס כשנצלם
#14 · לפני 20 שנים
אה וגם רצוי להצטייד באף 16 של LAGO 😛 הוא בכי אמין וההאצה והבלימה שלו טובים מאוד, שזה מצויין למבנה (להבדיל מהסופה, כמו שציינת מייק)

הינה תמונה שלו במבנה עם מתדלק

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.