130 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 רק רציתי לומר שאני שונא את כולכם...
דיון

רק רציתי לומר שאני שונא את כולכם...

14 הודעות 2,029 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
לא, לא, לא בגלל הפלה כזו או אחרת, פשוט בשל העובדה שאני מקליד אליכם ממסך המחשב בקיוביק שלי. 😠
חול המועד ואני עובד ואתם עוד בטח לא פקחתם עיניים, עוד לא חיממתם מנועים (או מרחתם גיר על מקל הביליארד הוירטואלי).
שיהיה לכם יום רע בבקשה...אנשים רעים... 😛
אני מתלבט אם להשאיר הודעה כזו גם בפורום פאלקון... 🤔
#2 · לפני 19 שנים
אורי יקירי,
גם אני בסיטואציה זהה...אבל בוא נפסיק להתבכיין, אנשי ההי-טק - יכולנו בהחלט לקחת יום חופש!
זאת בחירה שלנו להיות איפה שאנחנו.

שיהיה לך חג שמח ויום נעים (וקצר!)
#3 · לפני 19 שנים
רגע רגע רגע!!!! אתה Ori_b כי הוא Ori ?

זה שאני בבית לא אומר שיש לי יום טוב!! יום יבוא ואני אמציא מכונת זמן , ואז אני אתנקם בכול המתמטיקאים הארורים האלה!!!! היוונים והגיאומטריה המחורבנת שלהם ההודים עם ה-0 הרומאים המצרים!!!! את כולם אני אתפוס!!! מוהאהאהאה.

ADSL.....is that some sort of learning difficulty?
#4 · לפני 19 שנים
אורי, אני בטוח שכולם גם אוהבים אותך..... ועדיף עם קטשופ. 😉
ANYWAY, שיהיה לך יום טוב, הכל עובר! 💐
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#5 · לפני 19 שנים
Ori_b, אני איתך - בדיוק באותה סיטואציה

Ori, לא תמיד נכון - במיוחד כשאתה, כמו כולם, שולח הודעה שברצונך לתכנן חופשה בחול-המועד והבוס מחזיר לך תשובה בנוסח "האם בדקת את קצב ההתקדמות שלך ביחס לשאר הפרויקט?"
זה מין שאלה שלא משאירה יותר מדי מקום לניחושים של מה בדיוק הוא התכוון והאם הוא מאשר לך ברצון - משהו בדומה ל "הצעה שאי-אפשר לסרב לה" מבוסים מסוג אחר.... 😂

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#6 · לפני 19 שנים
יאללה יאללה קיפודי, לעבודה.
אני אזכיר לך את התירוץ הזה בכל פעם שתוסיף בפורום הודעות שונות ומשונות מתוך שיטוטיך האינסופיים באינטרנט... 🥊
#7 · לפני 19 שנים
כאילו מה, אתה לא מכיר את ההבדל בין לבוא לעבוד ולבוא לעבודה ?
צריך להפגין נוכחות כדי לרצות את הבוס, זה לא אומר שבהכרח צריך גם לתת תפוקה - בשביל זה מגזימים בהערכות זמנים של הפרויקט מההתחלה ולקראת הסוף מרביצים קצב 😂

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#8 · לפני 19 שנים
נעל אחותך בגבס!
זה מה שיש לי להגיד לך. אתה יושב לך שם במדגל השן של ההיטק בעוד שעבדך הנאמן עושה חיל בשיקום אנשים בבריכה שטמפ' המים הינה בין 33-34 מע' במשך של 10 שעות בממוצע ולך כואבת עצם הזנב בכסא המזורגג בקיוביק שלך? חצוף! בוא נתחיל להשוות משכורות מול שעות ואח"כ גדלים והכי חזק בוא נביא את הנשים שלנו שיתלוננו של מי יותר גדול וחזק.

ובמשפט סיכום.... תפסיק להתבכיין ובוא לטוס.

חולה עליך

Kingfisher
#9 · לפני 19 שנים
מה הקשר בין התנאים והמשכורת ובין התלונות ?

שאלו פעם אחד שעלה מרוסיה "איך המצב ברוסיה ?"
ענה "אי אפשר להתלונן"
שאלו אותו "ואיך רמת החיים ?"
ענה "אי אפשר להתלונן"
שאלו אותו "ואיך רמת התרבות ?"
ענה "אי אפשר להתלונן"
אמרו לו "אם כל כך טוב שם אז למה באת לפה?"
ענה "כי פה אפשר להתלונן !!!"

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#14 · לפני 19 שנים
בדיוק דיברתי עם מישהו ב MSN מארה"ב שאני מכיר אותו מ CFS 😄

הוא התלונן שלא יכול להפעיל את il2 במחשב שלו כמו שצריך : הוא עובד במשמרות , חוסך לשידרוג לוח אם וזיכרון , ביקור אצל ה ווטרינר עלה לו 450 דולר לכלב , והוא צריך לשפץ את הארלי דווידסון שלו - והוא מתלונן על בוש ועירק ושואל אותי מה נעשה אם כל הערבים מסביב , וכל זה קורה על שפת נהר המיסיסיפי ,

אז מי אמר שלא מתלוננים בעוד מקומות הנה - USA 😂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.