·
לפני 19 שנים
gkiler, בן כמה אתה?
Twister כתב/ה:
ב. הם מעלים לוחמה מבוססת רשת בתור מרכיב אחד שמאפשר להתמודד עם מטוסים חמקניים. מטוסים חמקניים לא רק בולעים גלי מכ"ם אלא גם מחזירים חלק לכיוונים שונים. אם מכמ"ים אחרים שיקלטו את האותות המוחזרים האלה יקושרו ברשת, אפשר יהיה לזהות מטוסים חמקניים. מסכים לגמרי.
gkiler כתב/ה:1)Twister אולי אולי בגלל שה הטכנולוגייה הזאת כול כך חזקה הם שמו אותה על הסו-47, שהו מטוס מהובתך מאוד, ואף אחד לא יוכל לגנוב אותו (כמו שקרה הים המיג-29 הניסיוני שאיזה טייס גנב אותו ומכר לטורכים) .
2)לפי מה שאני יודעה הרוסים לא רצים לספר לכול העולם כשהם מנצחים את המערב. כמו שקרה בה 1982 כשהם הפילו מטוס על ידי לייזר, הם שמרו אל זה בסוד זה המערב שרץ לספר לכול העולם כשהו הפיל טיל על ידי לייזר.
3) התוכנית הזאת הולחת בערוץ 105 אנ.טי.וי . אך גם לתוכנית בערוץ הראשון שאתה כול כך שונא בגלל שהם תופסים את האמריקנים הים הבושות שהם רוצים לשמור בסוד, יש פרק שלם על טכנולוגיות פלזמה. ולפי מה שאתה כותב, אתה מעריץ את האמריקאים. ומנסה להוצי אותם מהמצב המביך, אני מבין שאפילו הים אחד כזה יטוס מול אינך לא תעמין.
ראיתי 3 תוכניות טלוויזיה, שבהם מדברים על טכנולוגיות פלזמה, להפיחת המטוס לבילתי נראה לראדארים. 🤔
claud כתב/ה:אתם עדיין רבים על זה? 🥊
אני לא פוסל כלום אולי באמת יש להם גנרטורי פלאזמה על המטוס , אני עדיין בהלם מזה שיש לי יותר משלט אחד בשביל הטלוויזיה!!!!
(שימו לב באיזה עדינות אומנותית אני משנה את הנושא)....
מה הקטע? להדליק את ה-TV צריך ללחוץ על HOT להדליק את הממיר ואז להחליף ל-AV ואז ללחוץ על TV ואז לחזור ל-HOT ואם יש גם ווידאו אז בכלל אפשר להתאבד.
זה יגיע למצב ש-20 דקות לפני שאני רוצה להדליק את הטלוויזיה אני אצטרך לעשות RAMPSTART לממיר!! ראבק!!! 👿
זהו.... עכשיו על מה רבנו שוב פעם?
התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.