107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה התפקדות לטיסה של היום בתשע ורבע - לא לעדכן לפאטצ' החדש!!
דיון

התפקדות לטיסה של היום בתשע ורבע - לא לעדכן לפאטצ' החדש!!

9 הודעות 75 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
יאפ... מחר בערב צריכים לקום סוף סוף מהכיסא של הסדר אחרי 24 שעות של אוכל, לעבור למחשב ולעשות שמח :>

רוצה לראות את כולכם בשעה תשע בערב מחר. בכל מקרה יהיה כיף.

ותעשו לי טובה, בואו נשים את כל השטויות בצד, אנחנו פה בשביל להנות ובשביל להיות טובים, האחרים יכולים לעשות מה שהם רוצים... זה לא צריך להפריע לנו. העיקר שאנחנו עושים מה שאנחנו יודעים לעשות.

חג שמח לכולם! לא לאכול יותר מידי הא?

שכחתי להגיד מה מטרת הדיון חחח..... - כל מי שמגיע מחר שיתפקד בבקשה פה כדי שנוכל להכין מראש משהו שיהיה הכי מתאים לכמות האנשים.

בנוגע לפאטצ' החדש - אני מבקש לא להתקין אותו עדיין כרגע כי נראה שיש איתו מספר בעיות.

שימו לב רק שזמן התחברות סופי הוא תשע ורבע!
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#5 · לפני 19 שנים
מתפקד
חברה רק לזכור שצריך להגיע ב9 ורבע לשרת טימספיק,
וזכרו שאם אתם מאחרים אתם בעצם פוגעים בכל השאר, כולנו הסכמנו שלוקח יותר מידי זמן להתחיל את הטיסה, אבל אם כולם יגיעו בזמן ככה נוכל לקיים את הרעיונות שעצתם לגבי ייעול הזמן והתחלת הטיסה בזמן.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#7 · לפני 19 שנים
חברים -אני שבוי של המחשב,כל פעולה נוספת יכולה לגרום לצרות, האיל2 עובד אבל אני נמנע כרגע מלהתקין את הסימולאטור ,מקווה לבצע בקרוב בדיקה מאיפה מגיעות הבעיות או לנסות פירמוט נוסף,בינתיים אני לא אוכל להצטרף הערב לפחות ,אודיע על שינוי במצב בהמשך -טוסו ותהנו ואל תייחסו לשטויות מבחוץ.

כשאוכל לחזור לפעילות מלאה אני יגיד ליותם מה אני חושב שורש הבעיה - אפשר לפתור הכל ,רק שצריך לפעמים גם לדעת לתת בעיטה חזקה למי שמגיע לו.
#9 · לפני 19 שנים
afik_t_king כתב/ה:התקנתי את הפאטצ' החדש, האם אני אוכל להשתתף?

בעיקרון אנחנו לא ניהיה עם הפאצ' החדש, ככה שאם אתה התקנתה לא נראה לי תוכל לטוס איתנו.
תתקין את הסימולאטור מחדש אם יש לך אפשרות ותתקין רק את הפאצ' 1.10
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.