לגבי טיסה ברשת, אכן כרגע ידועה הבעיה... הקוד MP של RV שופר ביחס ל FF3 אבל עדיין ישנם באגים, במיוחד במבנה קרוב, בעיות יציבות וכו'... אבל זה כבר בטיפול... ידוע. על זה אני לא יכול להתווכח.
לגבי הגרפיקה בכלליות, שוב אם תוכל להיות ספיציפי... מקובל שאנשים מציינים משהו שהם לא אוהבים... איזה גרפיקה אתה מתכוון? אם אתה משווה ל OF אז אני מניח שאין לך בעיה עם הגרפיקה של פאלקון בכלליות... אז אם תוכל לפרט מה... מעניין אותי לדעת:
מודלים\סקינים - אולי למרות שקשה לי להאמין... מקובל שבקטע הזה RV יותר חזק מ OF.
טריין- הטקסטורות אותו הדבר כעיקרון עם או בלי hitiles בשניהם... ל OF יש לעומת זאת נוף יותר מוגבה בשטח קוריאה בגלל ה SRTM שלא מתאימה ל RV... ל RV יש הגבהת טריין פחות משוכללת אבל טובה יותר משל FF3 למשל... אם אתה מתכוון לשה אז אני יכול להבין איכשהו...
שמיים\עננים- לא יודע איזה יותר יפה... הקוד של OF מאוד מתקדם בקטע הזה, ב RV הוא יותר פשוט אבל יש שיפורים בקטע של תאורה (שמש בין העננים למשל)
תאורה דינמית מטילים, תאורת גוף- אין מה להתווכח אני מקווה... אין כרגע שום פאטץ' של פאלקון שמתקרב ל RV בקטע הזה... כולל בראיית לילה...
אפקטים- אמרת בעצמך... רק שלא ישתמע מכאן שאני משווה בעצמי... אני לא אובייקטיבי בקטע הזה...
זהו, מקווה שתציין איזה חלק אתה לא אוהב...
אם מדובר בגרפיקה שקשורה לאויוניקה כמו ה TGP אז נכון, בקטע הזה OF חזקים והם שמו דגש על זה... כל האויוניקה ב OF משופרת יותר מכל פאטץ' אחר של פאלקון, אין לי ספק... חוץ מנשקים מונחים GPS ב RV...
לגבי המודלים של הסופה... אתה לא יכול להוציא אותם מ RV כי אי אפשר כרגע... אם אתה ממש רוצה ויש לך גיבוי של FF3 אז נראה לי שאתה יכול להוציא את ה LOD עם LE ואז להכניס אותו ל OF... שוב לא מבין גדול בזה וגם לא ב OF ככה שאני לא יודע אם הם שינו את המודלים שלהם או לא... נראה לי שהם הוסיפו דברים כמו תאורה למודלים ככה שולי מודל מ FF3 לא יתאים או שיתאים חלקית... בד"כ לא מנסים לעשות דברים כאלה אז אני לא יודע אם זה יילך.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200