61 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים מישהוא פה עבר קורס טיס? נמצא בקורס טיס? בדרך לקורס טיס?
דיון נעול

מישהוא פה עבר קורס טיס? נמצא בקורס טיס? בדרך לקורס טיס?

22 הודעות 3,176 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
חבר'ה אתם מתחילים לגעת פה בנושא רגיש,
אני מבקש לא לסטות מהדיון ולחזור לנושא העיקרי,

בברכה, בן.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#2 · לפני 19 שנים
אני בעיקרון עברתי את הפסיכולוג בירפא ב', אבל נפסלתי בבדיקת ראייה, בעיקרון יש לי בדיקה חוזרת עוד יומיים, אני לא מאמין שאני אעבור אותה ואם כן אז אדרבא..
הטובים לנווטים
#3 · לפני 19 שנים
גבר, לא אכפת לי את מי אתה מכיר ואת מי לא.
קודם כל אני כיתה יא'.
שנית כל, זה שאתה לוחם זה כבר ראוי לציון.
שלישית כל, בשלב כלשהוא אתה תשתחרר, ואז אני אהיה זה שישמור עליך, ואז אתה רוצה שאני אגיד לך לסתום ת'פה? לא נראה לי. אז כרגע תן לי לדבר.
רביעית כל, כבוד?! איזה כבוד?! אין שום כבוד במדינה הזאת. ואתה יודע מה? אם אתה באמת הכרת אותו, היית יודע שאם הוא היה נשאר בחיים הוא היה צוחק על כל חיל אפשרי, כולל שריון והכל. אז שתוק, אל תגיד לי מה כן ומה לא לעשות לגבי המשפחה שלי. "קפיש"?

(מצטער שההודעה קצת תקיפה, פשוט קצת עצבן אותי)

כן, הכינוי שלי הוא Soviet Garfield בד"כ :]
#4 · לפני 19 שנים
חבר'ה!... אולי תפסיקו לריב, די!!
בואו נחזור לנושא....וזהו!
#5 · לפני 19 שנים
מילים כדורבנות!
ללא ספק..
אני גם הייתי במלחמה האחרונה
ואני אומר לכם שאכלנו הרבה הרבה קש
אולי אני בתותחנים,ואולי לא נכנסנו פנימה..
אבל כשהאויב מחזיר לך באותו המטבע-בצורה של אש ארטילרית של מאות קטיושות לתוך העמדה שבה אתה פורס,אז אתה באמת יודע מהי מלחמה...

אז לכל האלו שחיים בסרט וחושבים שהם מוכנים..
אתם תתחרטו על היום שנולדתם ברגע שתגיעו למבחן האמיתי..
#6 · לפני 19 שנים
לאיזה מצב הגעת בנאדם שאתה מקלל / מעליב חייל שמגן עליך?!
דמם של האנשים חפי מפשע, חיילים במדים, לצערינו הרב נשפך כך סתם ולמען מדינת ישראל במלחמה האחרונה! אז באיזה זכות מגיע בנאדם ואומר אימרה מפגרת כמו ההיא?

זה יכול לחרפן!!! כאילו מה?! זה פאקינג חייל שמגן עלייך!!! באיזה זכות ?!?!?!?!

😈 😈 😈
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#7 · לפני 19 שנים
אנשים הומור שחור לא אמור לגעת ככה בדברים אמיתיים{זה סתם בא להגיד משהו על המציאות אבל בלי לפגוע בה}...

LEIBO הערה לא במקום בכלל....לא יפה אבל גם מצד שני אם לא נצחק על דברים לא נעבור אותם בחיים......

ובבקשה תשמרו על כבוד המת ואל תעלו אותו לשיחות כאלה אפילו אם זה מישהו קרוב משפחה....יש גבול

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.