118 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 OT - T-34 vs. Tiger - הדבר הבא במדמי שריון
דיון

OT - T-34 vs. Tiger - הדבר הבא במדמי שריון

59 הודעות 7,438 צפיות לפני 19 שנים
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#1 · לפני 19 שנים
בעתיד הלא ידוע יהיה לי קו משלי
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#2 · לפני 19 שנים
אחלה תמונות!!...
דרך אגב, מוכר לי המשחק הזה, אבל אני לא בטוח אם זה זה או שזה דומה.... 🤔
#3 · לפני 19 שנים
אני ודן פתחנו חדר של PE ב-TS בתקווה שמישהו ישים לב. בעיקרון לאוהבי הגרפיקה הסימ' הזה לא בשבילכם והוא גם לא הכי סימ' שבעולם, אבל בינתיים, כסימ' של מלחמת העולם השנייה, הוא היחיד שמספק את הסחורה. דבר מרתק במיוחד אצלו הוא פיתוח החשיבה האסטרטגית- כגון שימוש בתנאי שטח, ארטילריה ומסכי עשן. לאחרונה יצאה גרסת PE-X שפותחה ע"י מס' חובבי המשחק. הגרסה משפרת את הטקסטורות ומוסיפה לא מעט הפתעות מעניינות.
אנחנו מנסים להפיץ את זה בקהילה, אחרי הכל, המולטי שלו בהחלט מאתגר ומהנה. נעשה נסיון לשלוח דיסקים אך זה נתקע אצל מישהו. עכשיו, לאחר החשיפה כאן בפורום. האם לדעתכם יש לכך סיכוי ב-VPN????....(אין צורך להתקינו על שרת)..אשמח לשמוע.
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#5 · לפני 19 שנים
כנ"ל
הוא ריאליסטי דרך אגב?
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#6 · לפני 19 שנים
תראה, כשמשווים סימ' כל כך ישן לסימולטורים חדשים מקבילים, כמובן שהסימ' הישן יהיה נחות במובן של דימוי פיזיקלי, מודל נזק וכו'. אבל, ב-PE לא נעשו שום הנחות והמודל הפיזיקלי בנוי בצורה טובה. כל ההשפעות החשובות מופיעות במודל הבליסטי (נפילה, סיבוב וכו'😉 ובמודל הנזק (פגיעה באזורים ספציפיים של הטנק עם השפעות מתאימות על כושר התנועה והפעולה). אז ברור שזה לא SteelBeasts או TvT (כשייצא), אבל, כמו שרז אמר, בינתיים הוא היחיד שמספק את הסחורה. אני אוהב אותו בעיקר בגלל האתגר הטקטי שהוא מציע, ובתחום הזה המשחקיות שלו באמת ללא תחרות.

עריכה:

תמונות חדשות מ-TvT:
http://www.simhq.com/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2164647&page=1&gonew=1#UNREAD

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#7 · לפני 19 שנים
זה ממש מזכיר מבחינה גראפית את ה T72 אבל כמובן שבמשחקיות ה T72 ממש גרוע (ממש!)

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#8 · לפני 19 שנים
Shnizel כתב/ה:זה ממש מזכיר מבחינה גראפית את ה T72 אבל כמובן שבמשחקיות ה T72 ממש גרוע (ממש!)

הסימ' של הT72 גרוע מכל בחינה אפשרית:}
הצלחתי לקפוץ איתו 4 מטר באוויר לעשות 2 סלטות הוא נחת על הצריח ואיכשהו חזר לזחלים והמשיך לנסוע.. מעבר לזה השליטה בכוחות ת"פ שם כמעט ובלתי אפשרית
אי אפשר לתפוס עמדות אש בגלל שהם הגזימו עם גובה הצמחייה (מטר וחצי דשא)
והכי גרוע זה שהמולטי פלייר הוא רק ב LAN
עם קצת יותר השקעה אולי היו מביאים את הסימ הזה לרמה אחרת לגמרי
#10 · לפני 19 שנים
שחקו בOFP
🙂
עם כל התוספות קרבות הטנקים הפכו למאוד ריאליסטים
למשל הוציאו סנטוריון ישראלי ואפשר להלחם כבר נגד T62 מצרי
ויש עוד מלא דברים

a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#11 · לפני 19 שנים
תשמע twister, בתור שריונר לשעבר SB ממש ריאלסטי מבחינת הטנק עצמו, ובליסטיקה וכו' למרות שהוא ישן תופת!!!!
אין כמו לשמוע את החריקה של הצריח כשהוא עוצר אחרי סיבוב מהיר....
general Gorege patton
#12 · לפני 19 שנים
סליחה עמי, אין דבר כזה "שריונר לשעבר". חכה חכה, המילואים שלך כבר מגיעים, ואז תבין שאתה שריונר לכל החיים... 🙂
its not a bug, its a design feature
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#13 · לפני 19 שנים
אלון למה אתה זבל??????? תן לי לחיות באופוריה 😉
general Gorege patton
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#15 · לפני 19 שנים
ולך יחכה הפודל עם 2640!!!!! 😈
general Gorege patton

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.