72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 קרבות מורטי עצבים
דיון

קרבות מורטי עצבים

22 הודעות 3,576 צפיות לפני 19 שנים
#3 · לפני 19 שנים
RF כתב/ה:מה פתאום אלכס!! אתה טייס טוב עם הפלות שעובר את קורס א"א בזמן זה !!

אהה , אוקיי , שכנעת אותי ... 🙂
#4 · לפני 19 שנים
hey dor... ani hozer berech ba 20 le april.

kmo she tzarich alon! 👿
hivanti she ani kvar lo 101xcom? masheho cmo IAF-116-xcom?

metzoyan alex!
hine shior rishon... tathil latos aharey metosim ve tenase lehishaer lahem al ha 6 bli lirot, tire kama zman ata matzliach ve teametz shitot kedy lehishaer sham!
berega she ata margish maspik mohan tathil lirot.
#5 · לפני 19 שנים
נכון.

צריך להישאל מאחוריו אבל אם הוא עושה מספרים אתה לא חייב לעשות איתו קרב מספרים אלא פשוט לעלות לאנך ואז לרדת עליו כאשר אתה במצב טוב אבל זה תלוי בתנאים וכו.. אבל לגבי מספריים עושים איתכם שם עבודה טובה בקורס 😉 אל תדאג 😉
RifleFighter
רמי וייברמן

#6 · לפני 19 שנים
נראה לי שמור התכוון להישאר אחריו בכל מחיר - זה תרגיל מצוין. עשיתי אותו כמה פעמים אחרי כל מני אנשים שטסים ב VPN רק כדי לאמץ שיטה טובה להחזיק את המטוס למשך זמן רב בתמרונים חזקים במהירויות מאוד נמוכות. צריך רק להקפיד בהתחלה על מטוס פניות חזק כגון ספיט IXe או 109g2.
זה גם מעולה בשביל לתרגל את המעברים בין סוגי המרדף השונים Lag/Pure/Lead, שימוש נכון ביויו גבוה\נמוך, שימוש במדפים כשצריך וכו'.

אם רוצים רק לתרגל שליטה במטוס חדש שלא מכירים, יש תרגיל שלימד אותי ג'ייסון (מקווה שאני לא מפר פה פטנט 🙂 ) - לטוס בגובה 10 מ' מעל מסלול המראה ולהשתמש במגדל פיקוח כנק' ציון לביצוע שמיניות תוך נסיון להקטין את רדיוס הפניות יותר ויותר מבלי לעלות לגובה או לפגוע ברצפה - בכל פעם שעוברים מעל המגדל להפוך כיוון פנייה כל במתקבלת הספרה 8 שהמגדל בול במרכז ההצטלבות.
זה יביא אותך להבין שימוש נכון בהגאים וראדר וזווית הטייה וכוח מנוע ומדפים ומה לצפות מהמטוס ומתי הוא יפיל כנף והכל - רק מלהישאר בפניות בלי ליפול.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#7 · לפני 19 שנים
nahon shmolik...
hakavana lenasot bezrat yoyo gavoa, namoch horadot manoa ve madafim lehishaer meachorey matos ha oyev.
harey matrato shel matos ha oyev lehaif otanu kadima az anahnu tzrichim letargel shitot kedy lehishaer meachorav bechol mehir!

aharey she lamadnu et ha shitot haele anahnu yeholim lehathil lenasot et ha shitot lehishaer aharey matosim ke shitot le nisayon hithamkot me metosim al ha 6 shelachem.

tashkioo harbe ve tatzlicho
behatzlacha

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.