125 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה מקור הבעיה, לפי דעתי, בטיסות שלנו
דיון

מקור הבעיה, לפי דעתי, בטיסות שלנו

14 הודעות 104 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
ההתארגנות האיטית, התדרוך הארוך והמתיש, הבעיות הטכניות..
נכון להיום הזמן שעבר מהרגע שבו כולם חולקו למבנים ועד שהכפתור fly נלחץ היה לא פחות משעה ועשר דקות!!

הפתרון שאני מציע:

- חלוקת מבנים הרבה לפני התדריך (ידרוש מכל אחד להודיע יום-יומיים לפני הטיסה אם הוא מגיע או לא, לא צריכה להיות בעיה עם זה) אני מתנדב לעשות את זה בכיף.

- כניסה ישירה לחדר של המבנה, ברגע שאתם מתחברים לטיםספיק.

- הקצבת זמן מראש לתדריך, בלי חריגה מהזמן (במידה ויש להכין תדריך מסוכם ומתומצת מראש - להכין).

-בעיות טכניות - לפתור מראש (יש כאן לא מעט אנשים שיכולים לעזור, אני ביניהם).

- התחברות לשרת לפני התדריך - הוצע לפני, אבל משום מה אתם לא מבצעים, למה? (אפשר לשמור את החלון ממוזער וזה לא מפריע לאף אחד)

- התסתדרות מהירה בסימולטור - המספר של הטיסה שלכם רשום בתדריך, זה לא צריך לקחת זמן.

ועוד הרבה גורמים שמרכיבים את החגיגה הזו.

אני אתזמן את התדריך של יום שני, חסר לכם שזה לא ילך כמו שצריך 😎

Kickbox.co.il
נדב
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#2 · לפני 19 שנים
נדב ,אני מסכים עם כל מילה.

לגבי היום ,לא ידעתי על הבעיה של חלק מהאנשים עם ההיפר לובי ,ולכן הבעיה שלי גרמה לעיכוב ..

צריך לקבוע זמן גג. 18 דקות מרגע מפגש ועד fly.
#4 · לפני 19 שנים
מסכים.
הקטע של החלוקה לצוותים לדעתי הכי נכון להוציא את החלוקה בזמן שמוציאים את התדריך.
אין אפשרות לא לתדרך ממש כמה דקות לפני המשימה, לכן אני מציע שנקפיד ואפילו נשים סטופר על 7-10 דקות שהם התדריך- לא יותר מזה!!
כנ"ל לגבי ההתארגנות של כל מבנה לבד.
אנחנו צריכים להתחיל לעמוד בזמנים וזה הזמן לשים את הגבולות.
לדעתי אנחנו צריכים לא יותר מ-30 דקות מרגע ההתחברות לשרת הקולי ועד רגע הכניסה לקוקפיט.
10 דקות תדרוך כללי, 10 דקות תדרוך פרטני (של כל מבנה), וה-10 דקות הנותרות לשאלות וכו..

הפשרות של היום, הן הנורמות של מחר והערכים של מחרתיים.
#5 · לפני 19 שנים
כן זה כבר ממש מוגזם סיימנו את המשימה רק ב 7..
היינו אמורים להתחיל בתדרוך ובהכנות ב 4 ורבע רק:\
אני חושב שאנחנו צריכים להקציב זמן מסויים שאותו אנחנו לא עוברים כמו שאמר יהב.
#6 · לפני 19 שנים
אני מסכים עם כל מילה כנ"ל שנאמרה כאן . הכי מסכים זה בקשר לחלוקה למיבנים. כי דקה לפני שאנחנו נכנסים לסימ' ולשרת מודיעים כל אחד איזה קבוצה הוא .... ואז זה גורר תדרוך ארוך לאלה שלא התכוננו ליהיות מפציצים (חיפוי אין הרבה מה לדעת ... 🙂 )
אבל בסוף הייתה משימה יותר ממוצלחת עבור אלפא שחיפה .. 🙂 היה כיף .
טייס בטייסת אבירי הצפון הווירטואלית .

#7 · לפני 19 שנים
מסכים איתכם.
אתם צריכים להבין אבל ששינוי השיטה דורש מכם הרבה אחריות לגבי הגעה כי הטייסים משובצים מראש.

נחשוב איך עושים את זה.....

מבחינתכם אתם תוכלו להיות אחראים להודעה על מתי תגיעו כמה ימים מראש? ולהגיע בזמן כמובן...
#9 · לפני 19 שנים
תראו חבר'ה, אני ויותם כל הזמן ניסינו וחשבנו איך לקצר את הזמן הזה, שלוקח לעלות לטיסה עצמה, אבל זה דרש שיתוף פעולה גם מכם, ולא היה כל כך.
עכשיו שזה בא גם מכם, ויהיה שיתוף פעולה, נוכל לשנות את זה.
זה דורש שתגידו יומיים לפני הטיסה אם אתם מגיעים לטיסה או לא, וזה דורש שרבע שעה לפני השעה הקבועה אתם מגיעים לטימספיק ניקח מארח, ונתחבר אליו.
ובאותה המידה אם אתם לא מגיעים, להודיע.
אז תודיעו כבר מהיום בנוגע לטיסה של יום שני.
ותשתדלו לא לאחר, מי שיגיע אחרי השעה הקבוע לא יוכל כבר לטוס אם ניהיה באויר.
תנסו להגיע רבע שעה לפני, וככה אם תאחרו אז תאחרו רק לרבע שעה.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#10 · לפני 19 שנים
לפי דעתי למבצעים , צריך לעשות שיבוצים לפני , ולאו דווקא לפי בקשה של מישהו להיות במקום מסוים אלא ע"פ הצורך של אותו טייס באימון של הפצצה או ליווי . בכלל צריך לפי דעתי על מבצעים להודיע ככה שבועיים לפני , עם תדריך מוכן ומעודכן פה ברשת ועד שמגיעים אליו להתאמן על הדברים שקשורים בו , ולפי ההצלחה באימונים לדעת מי לשבץ לאיפה , כמובן שאם מודיעים על מבצע ככה שבועיים לפני , אנשים יכולים לשריין תאריכים...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#11 · לפני 19 שנים
מסכים איתך - אבל בשביל זה צריך שלושה אנשים שאוהבים לבנות משימות - להפוך לצוות מבצעים . ליצור משימה ,לבדוק אחד עם השני ועם יותם ,לבצע סגירות ופיניש ,לשחרר לטייסת לביצוע -ולקבוע מראש ציוותים.
#12 · לפני 19 שנים
לפי מה שאני זוכר , מוטי היה אחראי על זה ...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#13 · לפני 19 שנים
עקרונית אני מוטי והראל מעלינו אחראים על זה.
יש משימה מוכנה לשני שבניתי היום. הראל \ יותם אם אתם רואים את ההודעה הזו שלחו לי הודעה ב-ICQ \ מסנג'ר.

הפשרות של היום, הן הנורמות של מחר והערכים של מחרתיים.
#14 · לפני 19 שנים
Shnizel כתב/ה:לפי דעתי למבצעים , צריך לעשות שיבוצים לפני , ולאו דווקא לפי בקשה של מישהו להיות במקום מסוים אלא ע"פ הצורך של אותו טייס באימון של הפצצה או ליווי . בכלל צריך לפי דעתי על מבצעים להודיע ככה שבועיים לפני , עם תדריך מוכן ומעודכן פה ברשת ועד שמגיעים אליו להתאמן על הדברים שקשורים בו , ולפי ההצלחה באימונים לדעת מי לשבץ לאיפה , כמובן שאם מודיעים על מבצע ככה שבועיים לפני , אנשים יכולים לשריין תאריכים...

כרגע אנחנו נותנים לכם את האפשרות לבחור מה להיות, המבצעים שלנו הם בעצם האימונים שלנו כטייסת שמאמנים אותנו בתחומים השונים, כמובן שכל מבנה מתאמן על דברים שונים, חוץ מהמבצעים, יש את הנושא השבועי שאתם למדים לבד/בזוגות/בטיסות ספונטניות של הטייסת ואותם גם מתרגלים במבצעים, לדוגמא הפופ אפ וכ'...
אחרי כל מבצע עושים את התחקיר שממנו אנו לומדים מהטעויות שלנו, וזה הדבר הכי חשוב.
אם אתם מרגישים שאתם רוצים להתאמן על משו ספציפי, כמובן שאתם יכולים להתאמן לבד, או לארגן טיסה ספונטנית של כל הטייסת או מי שנמצא, ולבקש עזרה ממישו ששולט בתחום יותר טוב ויכול לעזור ולתת טיפים.

תודיעו אם אתם מגיעים ליום שני.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.