אני מניח שכולכם משתמשים ב FF4\RV אז כמה דברים שיש לי להגיד:
לגבי אויוניקה- RWR ומכ"מ בפאלקון ידועים כהכי מציאותיים וזה רק יילך וישתפר בעתיד... יש עוד כמה כיוונים לשפר גם את כל מערכת החיישנים של ה AI (ויזואלי, RWR, מכ"מ וכו'
😉.
לגבי המשימות- דינגו אני מניח שהמלחמות שיש היום אינם דוגמא למשהו כמו מלחמה רצינית נגד צפון קוריאה וסין... ארה"ב כבר הרבה זמן לא נלחמה מלחמה אמיתית מול מדינה עם מטוסי קרב שגם מגיבים... אתה צודק שקודם כל הגיוני להשיג עליונות אוירית ורק אח"כ לשלוח מטוסי תקיפה... הבעיה מתחילה כשזה לא כזה פשוט להשיג עליונות אוירית... בקמפיין השלישי IRON FORTRESS בכוונה יש הקצנה של כוחות האוייב... שים לב שגם סין בענין מהתחלה ואתה מתחיל לראות מטוסי תקיפה של האויב ממש קרוב אליך. מלווים ע"י SU-30 וכאלה רעים אחרים... חוץ מזה שב FF4\RV הקמפיין אמור להיות קשה יותר בהשוואה לפאטצ'ים אחרים בגלל השיפור הרציני ביכולת ה AI... מטוסי אוייב כבר לא כאלה חמורים ואפילו המיג 21 הנמושות התחילו להיות מסוכנים למרות שהטילי מכ"מ שלהם עקומים קצת... זה הכל בגלל שדרוג רציני ל AI... יש עדיין באגים כמובן (כמו לכל שאר הפאטצ'ים כולל AF) אבל לדעתי הקטע הזה אצלנו דיי חזק... וזה רק ישתפר כי עדיין עובדים על זה.
חוץ מזה שאם תקראו במדריך תגלו שבניגוד לפאטצ'ים אחרים ב FF4\RV נפתר באג רציני (מתחילת ימי הפאלקון
😂 ) שמטוסי אוייב לא היו מבצעים סיורים הגנתיים BARCAP, עמוק בשטח האוייב... זה נפתר עכשיו ואולי זו הסיבה דינגו שאתה נתקל במטוסי אוייב בדרך לתקיפה. יש מצב שמטוסי הליווי שלך פשוט עסוקים בעצמם עם מטוסי אוייב אחרים.
מבחינת הכוחות, המלחמה שבאה לשקף הכי נכון את המציאות הוא קמפיין ROLLING FIRE במצב רוקי על הסליידרים בהתחלה וכמובן אייס מבחינת ה AI (מטוסי אוייב וגם נ"מ). הקמפיין הזה נבנה ממש כדי לדמות את היכולת האמיתית של חיל האויר הצפון קוריאני כולל מטוסים שממריאים מבסיסים קטנים עם מסלולים קצרים, AIRSTRIP, כולל משימות התאבדות של מטוסים ישנים, מיג 17 ומיג 19 ... תקראו במדריך לעוד מידע בנושא יש על זה פרק שלם אם אני זוכר טוב.
למי ששאל על טיל ה HARM אז ב FF4\RV השיגור שלו קצת יותר קשה משאר הפאטצ'ים ושוב בגלל שסוללות מכ"מ כבר לא מטומטמות כמו פעם, בעבר המכ"מ היה נדלק בטווח מירבי ונשאר דלוק כל הזמן לכן היה פשוט ביותר להשמיד אותו עם HARM... ב FF3 זה היה בד"כ טיל אחד לכל מטרת מכ"מ... אבל עכשיו זה שונה והרבה יותר מציאותי, המכ"מ נדלק ונכבה כל הזמן כדי להטעות... שימו לב שאם אתם יורים את ה HARM כאשר מכ"מ האוייב כבוי לא תמיד הוא יפגע... חוץ מז סוללות מתקדמות כמו למשל ה SA-10 כמעט בלתי אפשרי להשמיד עם HARM...
הדרך היותר קשה זה לקחת קואורדינטות לפני הטיסה של המכ"מ ולהשמיד בעזרת JSOWs עם הנחיית ה GPS (תצטרכו כמובן להכניס קואורדינטות תוך כדי טיסה)... יכול להיות שבעתיד תהיה אפשרות להכניס נ"צ לפני הטיסה לפי קואורדינטות מדוייקות, כמו שיש כרגע ב OF... השיטה הטובה ביותר להשמיד מערך הגנה של האוייב כולל סוללות טילים (לא רק את המכ"מ) ורכבי נ"מ זה באמצעות JSOWs.... פשוט צריך לעלות גבוה מספיק ולשגר ממרחק הכי רחוק שאתם יכולים... רק תקראו טוב טוב במדריך למי שלא יודע איך כי כל הקטע הזה של GPS קצת מסובך כרגע ב FF4\RV אבל עדיין הכי דומה למציאות בגלל ההדמייה האמיתית של GPS...
למי שרוצה להבטיח עחיונות אוירית אני מציע להעלות את הסליידר של המשימות א"א הכי גבוה שאפשר, כך אתה בעצם מורה לכל הכוחות שלך להתעסק יותר ב א"א... זה טוב במיוחד לקמפיינים כמו IF או הקמפיין הישראלי, לפחות כל עוד לאוייב יש כמות הרבה יותר גדולה של מטוסים מאשר לך...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200