69 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 כמה מילים ממני אליכם
דיון

כמה מילים ממני אליכם

22 הודעות 3,203 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
אני די גרוע בנאומים בכתב או בעל פה, אבל אני אתן את המיטב שלי.

נאמר לי על ידי אמי שאנו יוצאים אחה"צ לאכול במקס ברנר. אנשים שמכירים אותי יודעים שלעולם אני לא אוותר על ארוחה ולכן זינקתי מייד על ההזדמנות. בנוסף, אמי אמרה שאנו צריכים לעזור לסבתי בביתה. פסענו אל ביתה של סבתי ולאחר שנאמר לי שאני צריך לעזור במקלט גיליתי למרבה תדהמתי את כל חבריי הטובים מה-VPN חוגגים איתי את יום הולדתי.
אין לי מילים לתאר כמה שאני מודה לכם.
אני מעריך מאוד את כל העבודה הקשה שהושקעה מאחורי הקלעים (כפי שהבנתי) ובייחוד את האנשים שעמלו לעשות אותה- משפחתי היקרה, עזרא ושמוליק וכמובן כל האנשים שהגיעו למרות מגבלות כאלו ואחרות.
אמרתי זאת בעבר ואני אומר זאת שוב. אני חושב שמעולם לא ראיתי כזה חיבור שנוצר על סמך סימולטור. ניתן לראות שאנו קהילה מגובשת ושלא ניתן יהיה להפריד בינינו.

כפי שאמרתי, אני די גרוע בנאומים אבל אני רציתי לנצל את ההזדמנות הזאת להגיד לכם שאני אוהב אתכם ומעריך אתכם על כל מה שעשיתם למעני.

תודה

זזתי לאכול (ממזמן לא עשיתי זאת), בקרוב אעלה תמונות לאתר מהמפגש.

שלכם,

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#2 · לפני 19 שנים
מזל טוב גיא , אין ספק שהקשר שנוצר פה בין אנשים הוא מדהים!
חבל שלא הגעתי , כרגיל...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#5 · לפני 19 שנים
מזל טוב, גיא! ידעתי על ההפתעה שאירגנו לך, אך לא יכולתי להגיע, לצערי.
תתחשב בי כאילו שהשתתפתי.... 💐
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#7 · לפני 19 שנים
תאמין לי בכיף - אמנם עם חום ושיעולים בלתי פוסקים גם מצד עזרא וגם מצדי, אבל בכל-זאת הרמנו את זה. עכשיו אני יכול סוף-סוף לנקות את ה Inbox מבערך מליון האי-מיילים ששלחתי בנושא. 😄

גיא, תקח את זה בתור מחמאה, זה מגיע לך. תאמין לי. כל האנשים שבאו ודיברו לא טועים. ותמסור תודה רבה להורים שלך על שיתוף הפעולה הנהדר בארגון המתנה שכמעט התפספסה מבעיות לוגיסטיות....

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#9 · לפני 19 שנים
תוך יום- יומיים אני אעלה את התמונות.
בנוסף אני רוצה להודות לאנשים שלא יכלו להגיע אבל באמת רצו...

תודה לכולכם...

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#11 · לפני 19 שנים
גם ממני הרבה מזל טוב,
זו היית גם הזדמנות לפגוש אנשים ותיקים פנים מול פנים,תודה מגיעה גם לאנשים שטרחו ובאו,יפה מצידם,זה עוד נקודה שמראה את הקשר החזק של הקהילה.
ועכשיו לפרוייקט חדש שאני מקווה להרים לקראת חופשת פסח,רעיון שהעלה רז,ואני אבדוק אותו במהלך השבוע הקרוב,יש למה לצפות.
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק
#12 · לפני 19 שנים
מזל טוב גיא. עד 120. 🙂

לא נאמר לי כלום על הדבר,
אבל בכל מקרה לא הייתי היום בבית ככה ש...
6th Finger
#13 · לפני 19 שנים
כן, היו חלק שלא נאמר להם דבר וזה כיוון ששמוליק התקשה להשיג את המיילים..הרי אי אפשר לפרסם הודעה בפריפלייט:\
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#14 · לפני 19 שנים
מה????????. למה אני לא ידעתי על זה?????????????
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#15 · לפני 19 שנים
כל הכבוד לפרוייקטורים עזרא ושמוליק!! 👏 👏
ולקהילה שאני חדש בה יחסית אבל מתפעל ושמח לראות את הגיבוש סביב האהבה של כולנו - טייס, וגם לגיא כמובן... 😉
מזל טוב שוב גיא! לא באתי סתם, באתי כי זה אתה ... 😄
רון
Private Pilot - Single Engine Land. American PPL

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.