אם המחיר לא מפריע לך (רק מצערת כמעט במחיר של סטיק+מצערת X-52), לך על CH בלי לחשוב פעמיים!!!
שתי סיבות שעושות את ההבדל:
1) אמינות - המוצרים של CH ידועים כאמינים מאוד אפילו בתנאים הזוועתיים של ארצנו (לחות ו/או אבק). מנסיון אישי (טפו טפו טפו) ומחוות דעת של משתמשים רבים - הבניה איכותית, הצירים נשארים מדויקים לאורך זמן והתמיכה הטכנית ללא תחרות. סאיטק לא נראים טוב אם אני משווה אותם לזה, מתוך הניסיון שהיה לי עם ה-X-45. אחרי שנה וחצי החיישנים נשחקו והסטיק לא היה שמיש. מבחינת תמיכה טכנית - לא היה עם מי לדבר. 50$ עבור תיקון + דמי משלוח - ואולי הסטיק יחזור במצב שמיש. כמובן שזה לא אומר כלום לגבי ה-X-52, שידוע דווקא כסט אמין, אבל מאז, אני אישית, לא רוצה להתעסק עם סאיטק.
2) פונקציוליות - נכון לעכשיו, ה-Control Manager של CH הוא ללא תחרות. הממשק קצת קשה, אבל התיכנות הוא הכי גמיש ויעיל שראיתי, כולל התוכנה של סאיטק. שמעתי לאחרונה שהם משכללים אותה עבור ה-X-52, אבל נכון לעכשיו לא ידוע לי שהם הגיעו לגמישות המדהימה של ה-Control Manager.
כשהייתי צריך להחליף את ה-X-45, אלו הסיבות העיקריות שגרמו לי ללכת על CH Fighterstick + Pro Throttle. אני לא מתחרט. סטיקים מצוינים. אבל כמובן, המחיר... וכל זה לא אומר שה-X-52 הוא לא סטיק איכותי. ביחס למחיר - הוא נותן את התמורה הכי טובה בלי שום ספק.
צוות ניהול ראשי -
פריפלייט