138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה שיטת אימון חדשה - כנסו וקראו.
דיון

שיטת אימון חדשה - כנסו וקראו.

10 הודעות 68 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
קראתי טיפה את הדברים של ירדן בדיון האחרון כאן ובכלל מנקודת המבט שלי אני חושב שכדאי להכניס עוד אלמנט של אימון לטייסת.

עכשיו שיש לנו את ספר הטייסת, האימונים הופכים לפשוטים מאוד.
כל שבוע, אני אעלה בהודעה זו או הודעה חדשה (נחשוב על זה כבר...) את נושא האימון השבועי.

על נושא זה לא תתאמנו באופן ממוקד במשימות ובגיחות של שני וחמישי (זה הרעיון... יתכנו יוצאים מן הכלל) אלא באופן אישי, ובאופן ספונטני אחד עם השני במהלך השבוע.
אני מצפה מכולכם לשבת ולקרוא באופן מעמיק כל שבוע את הנושא המתורגל, ולצאת לתרגל אותו לבדכם בסימ', אחר כך תתארגנו באופן ספונטני (אתם כבר יכולים להתארגן לבד לא? לא ילדים קטנים :>😉 לטיסות אימון משותפות ועבודה משותפת ביניכם על אותו הנושא.

כל שבוע הדיון הזה \ הדיון המיוחד שיפתח לנושא יהפוך גם לדיון שאלות בנוגע לאותו נושא. את כל השאלות וההערות שיהיו לכם לגביו עליכם לשאול ולהעיר שם.

ומשימתכם לשבוע זה - יעפי חטף "פופ אפים". לעבור על כל הנושא כולל חטפים ימניים ושמאליים וחטפים משולבים.

עמ' 54 - 58 בספר הטייסת.

בהצלחה!

שאלות בנושא ודעתכם על השיטה החדשה בדיון זה.
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#4 · לפני 19 שנים
WOW אדיר!
אפילו שאני עדיין לא פעיל בטייסת קראתי והרעיון נשמע מצויין. יש לך שם כמה טעויות איות אבל בקטנה אחי....... 😄
גל מינץ.
4X-MNZ.
טייס CVFR IFR ATPL.
פקח הרצליה, שדה דב וקרקע בן גוריון.
#5 · לפני 19 שנים
אני רוצה רק להוסיף לנושא היעפי חטף אחד מהלקחים שנלמד מאתמול במשימה.
למרות שלא עברנו עוד תחקור מלא ולא קבלתי עוד את רוב טפסי התחקור משהו בנושא שלמדנו אתמול וחשוב להבהיר.

המטרה של היעף פופ אפ הוא לשמור את המטוס כמה שפחות זמן במקום בו הוא מאוים, ולכן, אלא אם הוראות המוביל הן אחרות, לאחר שחרור פצצות יתבצע ניתוק מידי מהמטרות לנקודת המילוט תוך חזרה מהירה לגובה נמוך.

הוצאת נורים ומוץ תתבצע כל עוד המטוס מאוים (גובה שאינו נמוך או קרוב מאוד למטרה עצמה).

עצה שלי: לצורך אימון על יעפי חטף צרו לכם משימה קטנה עם מטרה מוגנת SA2.
אחר כך תוסיפו לידה גם סוללת תותחים עם טילי כתף.... אם תעברו את זה אתם במקום שהוא טוב.
#6 · לפני 19 שנים
רעיון מעולה לדעתי, סחתיין יותם! 🙂

בכל מקרה להקל עליכם, הכנתי בשתי דקות משימה של הפצצת מפעל לוגיסטיקה בשטח אויב, מרחק של 2 דקות טיסה מהמטרה, ככה להתאמן על פופ אפים בכיף.

קבלו:

לחצו כאן- תודה לעיט תעופה על האירוח

בהצלחה

הפשרות של היום, הן הנורמות של מחר והערכים של מחרתיים.
#7 · לפני 19 שנים
Yotamhoro כתב/ה:אני רוצה רק להוסיף לנושא היעפי חטף אחד מהלקחים שנלמד מאתמול במשימה.
למרות שלא עברנו עוד תחקור מלא ולא קבלתי עוד את רוב טפסי התחקור משהו בנושא שלמדנו אתמול וחשוב להבהיר.

המטרה של היעף פופ אפ הוא לשמור את המטוס כמה שפחות זמן במקום בו הוא מאוים, ולכן, אלא אם הוראות המוביל הן אחרות, לאחר שחרור פצצות יתבצע ניתוק מידי מהמטרות לנקודת המילוט תוך חזרה מהירה לגובה נמוך.

הוצאת נורים ומוץ תתבצע כל עוד המטוס מאוים (גובה שאינו נמוך או קרוב מאוד למטרה עצמה).

אחר כך תוסיפו לידה גם סוללת תותחים עם טילי כתף.... אם תעברו את זה אתם במקום שהוא טוב.

מה זה בסימולאטור?
ח"ח על הרעיון, אבל יש לי שאלה, כל שבוע נלמד נושא מסויים, אבל אם לא נתרגל אותו ביחד כטייסת כמשו מאורגן ולא כמשו ספונטני אישי בנינו אז חסר פה משו.
אני חושב שכל שבוע תיהיה משימה שנוגעת יותר בנושא שלמדנו בשבוע הקודם, לצורך העניין יום שני.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#8 · לפני 19 שנים
RTH כתב/ה:[quote="Yotamhoro"]אני רוצה רק להוסיף לנושא היעפי חטף אחד מהלקחים שנלמד מאתמול במשימה.

מה זה בסימולאטור?
ח"ח על הרעיון, אבל יש לי שאלה, כל שבוע נלמד נושא מסויים, אבל אם לא נתרגל אותו ביחד כטייסת כמשו מאורגן ולא כמשו ספונטני אישי בנינו אז חסר פה משו.
אני חושב שכל שבוע תיהיה משימה שנוגעת יותר בנושא שלמדנו בשבוע הקודם, לצורך העניין יום שני.[/quote]

כל הנושאים יתורגלו בסופו של דבר בין הטייסים. הרעיון הוא שבשעה של טיסה גדולה או מבצע כשטייס יתבקש לבצע תרגיל מסוים או סוג מסוים של תקיפה הוא ידע לבצע אותה כי התאמן עליה באופן מלא. אחרי האימונים עם בני זוג כולם יהיו כשירים לביצוע אותם תרגילים, בלי קשר לבן הזוג שיצוות להם.

מסכים שרצוי לשלב במשימות את הנושא השבועי.. נחשוב איך עושים את זה...
#9 · לפני 19 שנים

קבלו:

לחצו כאן- תודה לעיט תעופה על האירוח

איך אני מפעיל את המשימה דרך הסימולטור?
#10 · לפני 19 שנים
שם את הקובץ בתיקייה
C:\Program Files\Lead Pursuit\Battlefield Operations\Campaign\Korea
אם זה משימה בקמפיין אחר אז במקום קוראה תיכנס לתיקייה אחרת ושם את זה שמה.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.