133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס תוכניות ה-EWS שלכם, כמויות, המלצות, שתפו.
דיון

תוכניות ה-EWS שלכם, כמויות, המלצות, שתפו.

10 הודעות 1,760 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
משחק לי עם תכנות ה-EWS ב-ICP, רוצה לשמוע מבעלי הנסיון ב-F4 לגבי תוכניות מומלצות למערכת.
#4 · לפני 19 שנים
הכל טוב ויפה, אבל למה ה MAN לא עובד לי?

קורס טיס מס 162 HERE I COME
#5 · לפני 19 שנים
לא הבנתם אותי. ברור לי כיצד מתכנתים את המערכת, רציתי לשמוע מכם לגבי המספרים עצמם. כמה נורים ומוץ אתם משחררים, כמה רצפים, כמה בכל רצף.
תוכניות EWS אשר הוכחו כיעילות בזמן קרב, וכו'.
#8 · לפני 19 שנים

איזה סודיות
שהאיראנים רק לא יגלו עם איזה תוכנית 110 משתמשים ואכלנו אותה

אני לא מאמין שהסודיות היא הסיבה שהוא רוצה להסביר לו בפרטי, כי הבחור לא
בטייסת שלנו, ואם החומר היה סודי הוא לא היה מעביר לו אותו גם בפרטי. מספיק
עם הקטנוניות הזאת.
#9 · לפני 19 שנים
אהבתי שאתה אומר שאני קטנוני... מה אתה אומר על הקטנוניות של פירסום מידע באופן פרטי? אם זה ממש לא הסיבה אז למה לא לפרסם את הדברים פה? מה מפחיד פה בפורום כ"כ?

ו - SubMachine, אני מכיר את יותם ויודע בדיוק מה הסיבות, אז ברוך השם אני לא דביל (למרות שחלק מהאנשים חולקים על זה 😛 ) ואם כבר מגיבים להודעה ואומרים שרוצים לעזור אז אולי כדאי לתת את המידע בפומבי ולא בפרטי כי זה כל הרעיון של הפורום, אם אתה רוצה לתת מידע באופן אישי שלח הודעה פרטית ואז אף אחד לא ידע מזה (נק' למחשבה יותם)...

בנוסף, כל הפורומים כולל הפורום הזה דורשים שלפני שאדם חדש ככל שיהיה שואל שאלה כלשהי, עליו לחפש נושאים דומים בפורום.
איך בדיוק אתם מצפים שזה יקרה כאשר כל אחד נותן את המידע שלו בהודעות פרטיות? מה שבסופו של דבר יהיה שהשאלות האלו יחזרו בעוד חודש חודשיים ואז תצטרכו לענות על זה שוב (או שלא ואז הפורום הזה לא שווה כלום הוא יהפוך להיות פורום של מחנות, אלה שיודעים ואלה שלא), בשלב מסויים זה יעיק סמוך עלי, עברתי את זה...
#10 · לפני 19 שנים
Trigger, זה לא שכל אחד פה מפרסם הודעה "דבר איתי בפרטי" זה קורה מעט מאוד ככה שזה לא יוצר בעייה, אם זה היה קורה יותר זה אכן היה יוצר בעיה.
מה שגם כל החדשים לא באמת מחפשים את הדיונים הדומים, הם בקושי קוראים את החוקים קודם, הם בדר"כ פותחים דיון חדש עם שאלה ואז חלק עוזרים להם וחלק אומרים להם " יש דיון דומה חפש כמה עמ' קודם"

נב: אם אתה דביל אז אני מתחיל לפחד מחכמים 😛
הרבה זמן לא עשינו דוגפייט שנמשך עד לפנות בוקר...
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.