125 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה מכתב מדור אל הטייסת שלנו
דיון

מכתב מדור אל הטייסת שלנו

13 הודעות 115 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
חברים, רק לקרוא ולחשוב...

רובכם אומנם לא מעריכים אותו כל כך אבל כשהוא ביקש ממני לפרסם פה משהו שחשוב לו להעביר אז אני לא מוצא סיבה להגיד לו לא.....

דור:
"לחברי טייסת 110 שלום,
את האמת אני לא ידוע מאיפה להתחיל לכתוב לכם את זה אבל יש לי כמה דברים שאני רוצה שתדעו / תבינו.
בזמן האחרון ראו כל חברי הפורום, בין אם הם מ110 ומ105 ובין אם הם סתם משתמשים, שיש מתיחות רבה בין הטייסות, דבר שהוא טבעי שיקרה אבל גם במידה.
בואו אני יקח אותכם קצת אחורה, עוד לפני ש110 קמה.
לפני בערך חצי שנה אם אני לא טועה [היה גשם באותו יום ואם זה אי אפשר להתווכח] , אוריאל מהטייסת שלכם שהיה אז חניך קורס טיס בטייסת העקרב המתפתחת, עוד לפני הפתיחה שאל אותי אם אני רוצה לשמוע עליו חוות דעת מהמדריך שלו מקורס הטיס של טייסת הנגב.
אני עניתי בחיוב, למה לא בעצם?
שאלה הכי פשוטה שאני שאלתי זה – איך קוראים לו?
ואוריאל עונה – יותם.

אוקיי אין בעיה, תן לי את המסנג'ר שלו.
אני מוסיף את יותם למסנג'ר ומחכה שיתחבר...מחכה ומחכה ורק אחרי 3 ימים יותם מתחבר.
שואל אותי מי אני, אני הסברתי לו וכו' ואיך אני קשור לאוריאל וגם באותו זמן הוא סיפר לי שהוא מוריד פאלקון......
ושזה עוד שניה יורד וכבר הוא מתקין.
אני כמו כל אחד שאומר לי שהוא כרגע מתקין מסיק מזה שהוא חדש בתחום...אמנם יודע להטיס אבל לא מתמחה בכל המערכות נשק וכו'....
הסקה טפשית שנראה היום אבל אז...זה היה הכי ברור שיכול להיות.
יותם מדבר איתי לאחר כמה ימים ושואל שאלות בקשר לפאלקון...אני עונה לו מה שאני יודע עד אז...ואנו מתחברים בצורה כזאת משונה.
בזמן השיחה שאלתי את יותם..."תגיד...בא לך להצטרף לטייסת העקרב?" הוא ענה לי כך- " אני כנראה לא מצטרף כי טייסת הנגב פותחת גף בAF" אני מבין מזה שיותם לא מצטרף אבל היו עוד כמה עליות וירידות....בסוף הבנתי שלא וש110, אתם כיום, נפתחת.
באחת השיחות שלי ושל יותם הבנתי שהבחור הולך להרים פה עוד טייסת מה שאז היה דבר מאוד מאוד מתבקש כי שיש טייסת אחת זה לא הכי כיף.
דיבורים שלי ושל יותם הביאו לדבר הבא שאני והוא "הבטחנו" לעצמינו שיום אחד נקיים.
הדבר הוא כזה....שיתוף פעולה של 2 הטייסות.
אז לא חשבנו שיקרה מה שקורה היום, וכן חבר'ה, אי אפשר להתעלם מהעובודות – 110 לא אוהבים את 105 מסיבה שלי כרגע לא ידועה.
צר לי מאוד על הדבר הזה כי יכל להיות בין הטייסות דבר מעולה שאין כמותו עוד בארץ וזה בעצם 2 טייסות בAF שטסות ביחד דבר שנראה כפנטסטי ומעולה!
מה אפשר עוד לבקש?!
בקיצור חברים מה שאני בא להגיד זה דבר כזה.

בואו ננסה לפתוח דף חדש בין הטייסות. כרגע יש כוחניות מרה בינינו וחבל שכך!
אני אומר את זה בצער מהסיבה היחידה שאין עוד טייסות בAF חוץ מאיתנו!
אתן לכם מצב אחר – 5 טייסות בAF...צפוי שבין 2 טייסות יהיה ריב אבל בין האחרות לא צריך להיות כזה דבר אבל מכייון שאנו רק 2 בכל מדינת ישראל.........זה לא הכי טוב.
לצערי אני לא יראה את התגובות שלכם.
אם מישהו רוצה לשלוח לי הודעה פרטית בנושא הוא מוזמן וגם למסנבגר שלי שאני חשוב שלרובכם יש...למי שאין אז –

eranfrt@walla.co.il

בואו ננסה לשקם את מה שקורה פה ולנסות לקיים דברים משותפים, שלא תבינו לא נכון. אני לא אומר לכם שבואו נחייה כטייסת אני אומר פשוט בלי מריבות וכוחניות וכל הדברים הלא טובים האלה שלא מוסיף דבר לא ל105 ולא ל110.
לא סתם אני כותב את זה וגם לי וגם ליותם אני חשוב הדבר מצער כי יכול להיות פה משהו טוב!
זהו חברים, אני את שלי אמרתי תנו איזה תגובה שתרצו...ברגע שנראה שהעניינים מסתדרים נתחיל שיתוף פעילות ומכאן....

השמים הם הגבול!

בברכה,
דור
"
#2 · לפני 19 שנים
אני מקווה שהוא באמת מתכוון לזה הפעם.
אני נותן להם צ'אנס, שיהיה להם בהצלחה 🙂 .

Kickbox.co.il
נדב
#4 · לפני 19 שנים
יאללה. דף חדש ונקי. שום מריבות...
טייס בטייסת אבירי הצפון הווירטואלית .

#5 · לפני 19 שנים
אני משתדל להקשיב לו ,אני באופו אישי כמעט מעולם לא הערתי להם לגבי כלום ,אבל אני מאד מצטער אני לא חושב שהוא ראוי להיות מפקד טייסת , אם הוא חכם הוא ימצא את מי שהכי מתאים שם שיקח פיקוד ,והוא עצמו וימנה את עצמו לסגן שני -[גג]

אם אין מישהו כזה עדיין שיכול להיות שני להראל ויותם לא צריך בכח - סקין ועשרות הודעות חסרות תכלית בפורום זה לא טייסת.

ושוב לא שאנחנו מושלמים -לפעמים נדמה לי שהשם שיצא לנו קצת מתחיל להיות מוגזם מהמציאות.

אני מגיב לנושא כי אני מעריך את כל מה שקורה פה ,ומאמין שעוד יהיו פה טייסות שיעשו לנו המון "בלאגן 😎
#7 · לפני 19 שנים
ע
ע
ע
ע
ע
ע

שסיימתי לקרוא אמרתי וואלה, הוא רציני הפעם, ניתן להכל צאנס'
אבל ההראל השני שבי שואל שוב אם זה עוד אחד מהדיבורי סרק...
שיתוף פעולה בין הטייסות זה מצוין, אבל אין פעולה מצידם בטייסת שלהם ולכן אין טעם (לדעתי).
מה שכן, בנוגע לריבים, בואו באמת כמו שאמרנו כבר, נפסיק, והם יפסיקו, וזהו.
יותר מזה, (ולהגיד כמה מילים טובות אחד לשני זה טוב) אני לא רואה שיש טעם.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#8 · לפני 19 שנים
ומצד שני:

אומר/ת:
חכה אחי, רק היום יצא המכתב
אומר/ת:
תן לי כמה ימים לראות שכל החבר'ה אצלכם קראו והפנימו....ואז נתחיל לדבר

לא ביקשתי ממנו כלום!!!!
המכתב היה דיי משכנע, אבל עכשיו הוא מתחיל להגזים
(זה דור, הניק שלו זה סמיילי אז אי אפשר להעתיק אותו..)

Kickbox.co.il
נדב
#9 · לפני 19 שנים
Jaspern כתב/ה:ומצד שני:

אומר/ת:
חכה אחי, רק היום יצא המכתב
אומר/ת:
תן לי כמה ימים לראות שכל החבר'ה אצלכם קראו והפנימו....ואז נתחיל לדבר

לא ביקשתי ממנו כלום!!!!
המכתב היה דיי משכנע, אבל עכשיו הוא מתחיל להגזים
(זה דור, הניק שלו זה סמיילי אז אי אפשר להעתיק אותו..)

מה נתחיל לדבר, אין בעיקרון על מה לדבר (מבחינתי, יותם יכול להחליט אחרת) כמו שאמרתי בתגובה שלי למעלה.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#10 · לפני 19 שנים
אני די מסכים עם גיל.
אני לא רואה אותנו משתפים איתם פעולה.
תסתכלו על אופי הטייסות, על חזון הטייסות, אמנם טייסת העקרב מנסה כל העת לשדר שהיא טייסת נורמאלית ויש בה טיסות מבצעיות וכאלה. אבל בתכלס כמעט ואין טיסות מבצעיות, כל הפעילות שלה זה קורס טיס שגם הוא ברמה נמוכה, ושלא נדבר על מקצועיות הטייסים שנמצאים בה שכרגע רובם בכלל אנשים חדשים שזה עתה סיימו ללמוד את החומר הבסיסי.

גם אני לא מאלה שמדברים ויוצאים נגדם בפורום בפומבי או בפרטיות, אבל חבר'ה בואו נודה בעובדות, נכון שאנחנו עוד רחוקים ממושלמות והדרך של הטייסת שלנו עוד ארוכה, אבל אנחנו מניחים יסודות כרגע לטייסת מבוססת ומקצועית, שיש בה מספר טייסים מוגבל, כולם עם ניסיון וידע רב וזה מה שעושה את הטייסת שלנו יוקרתית לדעתם של הרבה אנשים בקהילה. מאידך, טייסת העקרבים היא טייסת המונית ופשוטה שמראה כרגע לכל הקהילה שטחיות וחוסר מקצועיות, אפילו סרטון תדמית הם מיהרו להוציא רק אחרי שאנחנו עשינו את זה וגם הוא נראה כמו מצגת של סיום כיתה ו'.
הם מתנהגים בצורה המונית ולא איכותית וזה מה שהם משדרים החוצה, בניגוד מוחלט אלינו.

אין ספק שאנחנו צריכים להתנהג אחד לשני בכבוד, זהו ערך מרכזי בחיים, אבל עם זאת צריך להכיר בעובדות, ולדעתי אין מקום לשיתוף פעולה בין הטייסות בזמן הקרוב לפחות.

אני חושב בכלל, שלפני שאנחנו יוצאים החוצה לשיתוף פעולה או אפילו לחשיפה קטנה אנחנו צריכים לבנות את עצמנו, להתגבש, לבנות טקטיקות פרטיות שלנו, לבסס נהלים, יסודות ועקרונות ולעבוד על פיהם. כשזה יקרה נוכל לקבל הרבה יותר הערכה כשנחשוף קצת מהפעילות שלנו או נשתף פעולה עם טייסים \ טייסות זרות.

מקווה שלא חפרתי יותר מדי 💡

הפשרות של היום, הן הנורמות של מחר והערכים של מחרתיים.
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#11 · לפני 19 שנים
איזה חפרת אחי ? נהניתי לקרא 🙂 .. רק 4 המילים האחרונות לפני "מקווה שלא חפרתי יותר מדי" נשמע קצת הומואי ... חחחח סתם סתם .
אתה צודק בהחלט בזה שהם משדרים כמות ולא איכות .
ותאמינו לי . עשיתי דוגפייט עם דור ... כן , עם דור .
תנחשו מה היה ? מבער מלא טיפה פניות . חוץ מזה ,כלום. שום נסיון. היה משעמם . והפניות שלו היו חסרות תכלית .
אז בקשר לזה שאין איכות אנחנו רובינו כנראה מודעים לזה 🙂 ... ובאמת הטייסת שלנו יותר טובה כי היא לוקחת מובחרים .

אבל תשימו לב ! לכו לעמוד 3 בהודעה שטייסת העקרב מציגה: פתיחת קוס טיס .
תראו מה דור כותב ! זה עיצבן אותי. הוא כותב הקפצה ... ואז את כל מה שצריך ... ואז הוא כותב "מה יהיה לנו היום בערב" .. למי איכפת ?! שים את זה בפורום של הטייסת שלך . בגלל דברים כאלה חלק מהטייסת שלנו מתחממים . כי זה לא מיועד לנו והוא מכריז דברים כאלה בפומבי כאילו הוא יוצא למסע בחירה לראש ממשלה . זה מעצבן ... אם אתה יכול תודיע לו את זה .
טייס בטייסת אבירי הצפון הווירטואלית .

#12 · לפני 19 שנים
IAF001 כתב/ה:איזה חפרת אחי ? נהניתי לקרא 🙂 .. רק 4 המילים האחרונות לפני "מקווה שלא חפרתי יותר מדי" נשמע קצת הומואי ... חחחח סתם סתם .

וואלה עכשיו שאני מסתכל על זה..... צודק 😳
יאללה תוקן. 😄

הפשרות של היום, הן הנורמות של מחר והערכים של מחרתיים.
#13 · לפני 19 שנים
טוב חבר'ה, מספיק להשמיץ אותם פה. כל מי שמכיר את דור, את היכולות שלו, ואת
הטייסת שלו יכול להשמיץ אותם עד אין סוף, כי לא חסר. אבל זאת לא המטרה פה.

יותם, אני חושב שכל העיניין הזה בכלל מיותר. אם הבחור רוצה שיתוף פעולה מצידנו,
שיתחיל להראות רצינות ולא רק לכתוב מכתבים.

אני הולך לכתוב עכשיו משהו אבל זה לא מתוך כוונה להעליב אותם- ברגע שהם יגיעו לרמה
של הטייסת שלנו פחות או יותר, יהיה על מה לדבר, כי בנתיים זה חסר טעם.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.