·
לפני 19 שנים
אז ככה, הייתי בשלוש חנויות - פריק באג ופומפה. המוכרים בפריק הם סתם אנטיפאתים, גם כשבאתי בלי קשר לג'ויסטיק וחיפשתי את המשחק (IL2) המוכר שם עשה לי טובה בכלל שהוא חיפש לי אם יש את המשחק במלאי, בסוף לא היה להם. אחרי זה הלכתי לבאג בראשל"צ כי בסניף שבאיכילוב בת"א אין שום דבר והוא סתם מעפן. הפעם נפלתי על מוכר נחמד בבאג שזה היה חידוש די מרענן יחסית לחנות שמכרה משחקי BF בלי סידיקי וטירטרה אותך בטלפון עם אהבלים מהד ארצי שכביכול אמורים לטפל בעניינים של בעיות סידיקים. הבחור ההוא בבאג אמר לי שאמור להגיע משלוח חדש תוך שבועיים בערך תלוי ביבואן בארץ. קיצר היום אני הולך לפומפה (אלה שמוצאים בזאפ) והאנשים האלה פשוט חלאות אני אומר לכם. באתר שלהם כתוב שהג'ויסטיק (Logitech Attack 3) נמצא במלאי ושאפשר לבוא לאסוף אותו מהמחסן שלהם ברמת גן, ואתמול דיברתי עם מישהי משם והיא אמרה לי שהסטיק במלאי והכל סבבה ואפשר לבוא לקחת. קיצר אני מגיע מוקדם יותר למחסן שלהם, אומר להם מה אני מחפש והסנוב הזה (היה לי שם יותר טוב בשבילו) עושה לי "צריך לעשות הזמנה מוקדמת". כמעט שרבתי עם האידיוט הזה, שגם עשה לי טובה שהוא בכלל דיבר איתי, ואני עוד פונה אליהם בנימוס ולא מרים את הקול כאילו הם חייבים לי משהו. מה שעיצבן אותי כשיצאתי מהחנות הוא שראיתי שם את ה-Saitek X52 ואת ה-Cyborg Evo ליד הדלפק. בשביל הסטיקים היקרים האלה לא צריך הזמנה מוקדמת אה?
קיצר אני עצבני עכשיו, אני תקוע עם סימ' בלי סטיק וזה לא שווה. כנראה שאני אצטרך לחכות לבאג כי בכל זאת רק שם שירתו אותי כמו שצריך.
סתם התחשק לי לפרוק, מקווה שזה הפורום הנכון..
קיצר אני עצבני עכשיו, אני תקוע עם סימ' בלי סטיק וזה לא שווה. כנראה שאני אצטרך לחכות לבאג כי בכל זאת רק שם שירתו אותי כמו שצריך.
סתם התחשק לי לפרוק, מקווה שזה הפורום הנכון..