138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 116 הכנף המעופפת לקראת קורסק
דיון

לקראת קורסק

12 הודעות 57 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
טוב, אני ארים את הכפפה.
זה הרגל ידוע של הטייסות השונות הפעילות בקהילה לתרום כוחן למאבק המלחמתי בתרחישים. לא פעם קורה כי הטייסת של דן טסה בצוותא באחד הצדדים, וזה מתבצע באופן מאורגן, מסודר והכי חשוב- מתורגל! הגיע הזמן שטייסת 116 (או 101 האדומה), מן הטייסות היותר ותיקות בתחום הסימולטורים, תחזור לגדולתה.
אנו צריכים לחזור למשטר אימונים קבוע והכוונה היא ליום ושעה אשר נוחים לכולם, ללא יוצא דופן. ובשביל התחלה, לקראת התרחיש, להתארגן בצד הכחול (או האדום). לתכנן אסטרטגיה ולטוס בצוותים מסודרים מראש.
אז קדימה!!!!
#4 · לפני 19 שנים
HeadCrab כתב/ה:טוב, אני ארים את הכפפה.
זה הרגל ידוע של הטייסות השונות הפעילות בקהילה לתרום כוחן למאבק המלחמתי בתרחישים. לא פעם קורה כי הטייסת של דן טסה בצוותא באחד הצדדים, וזה מתבצע באופן מאורגן, מסודר והכי חשוב- מתורגל! הגיע הזמן שטייסת 116 (או 101 האדומה), מן הטייסות היותר ותיקות בתחום הסימולטורים, תחזור לגדולתה.
אנו צריכים לחזור למשטר אימונים קבוע והכוונה היא ליום ושעה אשר נוחים לכולם, ללא יוצא דופן. ובשביל התחלה, לקראת התרחיש, להתארגן בצד הכחול (או האדום). לתכנן אסטרטגיה ולטוס בצוותים מסודרים מראש.
אז קדימה!!!!

סבבה אז תעביר אותח לצד הגרמני , למרות שאני לא מכיר את המטוסים ( לעומת LA5 ) ...
#5 · לפני 19 שנים
tilarium כתב/ה:[quote="HeadCrab"]טוב, אני ארים את הכפפה.
אז קדימה!!!!

סבבה אז תעביר אותח לצד הגרמני , למרות שאני לא מכיר את המטוסים ( לעומת LA5 ) ...[/quote]

אתה רוצה על ה- Bf109 ????
#7 · לפני 19 שנים
HeadCrab כתב/ה:[quote="tilarium"][quote="HeadCrab"]טוב, אני ארים את הכפפה.
אז קדימה!!!!

סבבה אז תעביר אותח לצד הגרמני , למרות שאני לא מכיר את המטוסים ( לעומת LA5 ) ...[/quote]

אתה רוצה על ה- Bf109 ????[/quote]

המטוס הגרמני היחיד שאני מכיר זה הDORA , מה שיותר דומה לו אני מניח ...
#8 · לפני 19 שנים
HeadCrab כתב/ה:טוב, אני ארים את הכפפה.
אז קדימה!!!!

ביסודו של דבר, הכל מסתכם בארבע מילים: אחראיות אישית ומשמעת עצמית. כלומר: מי שמתחייב להופיע ולהשתתף - שיעמוד בהתחייבותו. יש לקבוע את תוכנית האימונים (ע"י אנשים בעלי ניסיון וידע), לפרסם אותה מראש, ומי שירצה להשתתף - שיירשם ו😮range"> יגיע! התארגנון של רבע שעה לפני תרחיש היא לא יעילה - ולראיה הביצועים בעת התרחיש.
אני מציע להעלות את הנושא במפגש הקרוב ביום ו' הבא.
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#9 · לפני 19 שנים
OK קודם כל צריך להפציץ את הסוללות אני ממליץ לעשות את זה עם הJU88 כי ה88 וה87 יכולים לשאת את אותו החימוש (1000 ק"ג) לקחת חימוש מלא ולהגיע כמה שיותר מהר לגובה הפצצה לטוס לשם ובזמן הזה כמה 109 יהייו בחיפוי והשאר יהייו בהסחה כדי שנוכל לצלוח את זה הכי מהר ניכנס לצלילה נשמיד את הקטיושות ו152 מ"מ נצא החוצה ולאחר מכן נוכל בניחותה להכנס להפצצה בגובה מעל התחנת רכבת
RifleFighter
רמי וייברמן

#11 · לפני 19 שנים
RF כתב/ה:OK קודם כל צריך להפציץ את הסוללות אני ממליץ לעשות את זה עם הJU88 כי ה88 וה87 יכולים לשאת את אותו החימוש (1000 ק"ג) לקחת חימוש מלא ולהגיע כמה שיותר מהר לגובה הפצצה לטוס לשם ובזמן הזה כמה 109 יהייו בחיפוי והשאר יהייו בהסחה כדי שנוכל לצלוח את זה הכי מהר ניכנס לצלילה נשמיד את הקטיושות ו152 מ"מ נצא החוצה ולאחר מכן נוכל בניחותה להכנס להפצצה בגובה מעל התחנת רכבת

צריך בו זמנית לשמור על הגשרים והסוללה ב- Ponyri1 . סוללת קטיושה אפשר להרוס ביעף אחד נמוך של זוג 109, הקטיושות מוצבות בשורה!!!!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.